Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evvvvet kızlar ben geldim bu hafta kimle kapışalım bakalım rekabet daha azimlendiriyormu. Ben p.tesi ye kadar 2 kilo vermeyi hedefliyorum. 62.4 çıktım tartıda ama moralleri bozmak yok . 60.4 cikicam p tesi

Akşama yemeğim yok enginar yapmayı düşünüyorum arkadaşlar nasıl daha düşük kalorili ve doyurucu yapabilirim tarifiniz var mı ilk kez yapıp yiyeceğim
Ev ahalisine de kestaneli iç pilav ondan bir iki kaşık alsam sizce ekmek yerine olur mu birde yeri gelmişken kestane ara öğün olur mu olursa ne kadar yemeli

bu gün ceviz suyu içmeye başladım. akşamdan ılık suya koydum sabah içtim bakalım bi hafta devam edicem inşallah fayda eder.

İnşallah canım❤okumuştum bende onu çok güzel yorumlar var..sen bi dene bakalım bende yapıcam zencefilli suyu içmem bitince

Bu işleri Bengi__ ye sormak lazım canım

çook acıkırsan lor yiyebilirsin. ama meyve yeme sakın..
yiyeceğin şeylerin karbonhidratı ve yağı düşük olsun.
Neyse bir üç gün dişimizi sıkıcaz napalım.. @Aglamaktankorkma’nın oruç diyetine döndü bu ama neyse

Enginar tarifi
enginarları tencerey koy. üzerine dondurulmuş garnetür koy. varsa arpacık soğanı yoks aküçük soğanları 4'e bölüp koy. bir kaseye su limon suy tuz ekleyip karıştır sonra bunu tencereye ekleyip enginarları pişir. enginarlar pişince soğumaya bırak servis yaparken üzerine dereotu ekle. kendi tabağına değil ama başkalarına zeytinyağı döküp servis et.
düşük kalorili enginar :)
2 kaşık pilav 1 dilim ekmektir.
2 kestane 1 dilim ekmektir. ara öğün olabilir.

Neyse bir üç gün dişimizi sıkıcaz napalım.. @Aglamaktankorkma’nın oruç diyetine döndü bu ama neyse
sabah ne yedin canım. acıkmaman lazım.
ben 1 tam yumurta 2 yumurta beyazı 45 gr lor ve maydonoz yedim. durumum iyi birazdan öğlen yemeği beni bekliyor.

sabah ne yedin canım. acıkmaman lazım.
ben 1 tam yumurta 2 yumurta beyazı 45 gr lor ve maydonoz yedim. durumum iyi birazdan öğlen yemeği beni bekliyor.
Ben bir yumurta bir tane beyazı yedim, loru evde unutmuşum, maydonoz, dereotu.. şuan için aç hissetmiyorum kendimi :)) ama acıkırsam oruçluyum gibi davranıcam napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…