Çookk teşekkür ederim canımmEnginar tarifi
enginarları tencerey koy. üzerine dondurulmuş garnetür koy. varsa arpacık soğanı yoks aküçük soğanları 4'e bölüp koy. bir kaseye su limon suy tuz ekleyip karıştır sonra bunu tencereye ekleyip enginarları pişir. enginarlar pişince soğumaya bırak servis yaparken üzerine dereotu ekle. kendi tabağına değil ama başkalarına zeytinyağı döküp servis et.
düşük kalorili enginar :)
2 kaşık pilav 1 dilim ekmektir.
2 kestane 1 dilim ekmektir. ara öğün olabilir.
Yağ yakıcı olarak duydum yapanlardan sabah aç olarak içiyorum sıcak suya 1 limon suyu 1 silme tatlı kaşığı toz zencefil 1 çay kaşığı balla karıştırıp 10 gün yapıcam arkadaşım çok faydasını görmüş inşallah bende de işe yararSONUÇLARI YAZARIM. ZENCEFİLLİ SU NE İŞE YARIYOR PEKİ
Zencefil bagisikliga ve ayrica insana enerji vermesiyle meshurdur.. aslinda hergun cayimizin icine koyup icmeliyiz.. bende alicam evde bulunsun :)Yağ yakıcı olarak duydum yapanlardan sabah aç olarak içiyorum sıcak suya 1 limon suyu 1 silme tatlı kaşığı toz zencefil 1 çay kaşığı balla karıştırıp 10 gün yapıcam arkadaşım çok faydasını görmüş inşallah bende de işe yarar
Olur olur ne yapalım yoksa.Bengi__ canim lorum yok ama suzme yogurt getirdim ondan yiyicem biraz :) sorun olmaz demi
Bende keske olsaydim spor yapardim ne guzelll :)Selam canlar sporumu yaptım ve geldim
Kendimi ruhen pek iyi hissetmiyorum umarım yemeğe ve içmeye vermem kendimi
cok sukur cok korkmustum :)))Olur olur ne yapalım yoksa.
Öğlen yemeğinde ne var? Ne zaman yiyeceksin ben yedim bile...
İki ceviz hakkında var. Hesaplama yaptım çok sorun olmuyor.
umarim canim yaBende farkettim girmedi de bu aralar hiç insallah onemli bisey yoktur!
Haftasonu çok yedim. Ondan dolayı acıkmıyorum.cok sukur cok korkmustum :)))
bir saat sonra yiyicem canim ama acikmadim saka gibi :)
Hosgeldın canımMerhaba arkadaşlar,
Bende katılabilir miyim izniniz olursa ?
Hosgeldın canım
Ilk sayfada kurallar ve katılım formu var doldururmusun
Insallah hedefıne ulaşırsın bir an önceKullanıcı Adı : Allonsy
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz: Makine Mühendisi
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :1,65
Kilonuz:89,2
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Liseye kadar zayıftım. Sonrasında babam rahatsızlığı sebebiyle hastalığı bize bulaşmasın diye ilaç kullandık. Kullandığımız ilaçlar kısa sürede kilo aldırdı. Sonrasında ergenlik dönemimde ailem yememizden kısmak istemedi. Lisede adetlerim düzenleşti ve pko olduğunu ve insülin direncim olduğumu öğrendim. Sonrasında üniversite sınavı. Üniversitede vize-final derken bu hale geldim. Bir ara 93'ü gördüğümde hırsa geldim 1 ayda 8 kilo verdim ama sonra araya ramazan girdi.
Yine bıraktım. Şimdi desteğe ihtiyacım var.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlığım için, sabahları nefes nefese kalmamak için. Birde yazın sonlarına doğru katılmam gereken törenler olacak. Herkesi şaşırtmak istiyorum. Güzel elbiseler giymek, boy boy fotoğraf çekinmek istiyorum. Fotoğraf çekinmekten korkmamak istiyorum artık.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır.
İnşallah canım hepimiz beraber ulaşırızInsallah hedefıne ulaşırsın bir an önce
Benım yol uzun canımİnşallah canım hepimiz beraber ulaşırız
Dogum gunu pastasi kestiler az once onu bile yemedim.. ne yiyicem dedigin gibi hafatsonu yidik :)Haftasonu çok yedim. Ondan dolayı acıkmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?