Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çookk teşekkür ederim canımm süperr hemen yaptım pişiyorr

SONUÇLARI YAZARIM. ZENCEFİLLİ SU NE İŞE YARIYOR PEKİ
Yağ yakıcı olarak duydum yapanlardan sabah aç olarak içiyorum sıcak suya 1 limon suyu 1 silme tatlı kaşığı toz zencefil 1 çay kaşığı balla karıştırıp 10 gün yapıcam arkadaşım çok faydasını görmüş inşallah bende de işe yarar

Zencefil bagisikliga ve ayrica insana enerji vermesiyle meshurdur.. aslinda hergun cayimizin icine koyup icmeliyiz.. bende alicam evde bulunsun :)

Bengi__ canim lorum yok ama suzme yogurt getirdim ondan yiyicem biraz :) sorun olmaz demi

Olur olur ne yapalım yoksa.
Öğlen yemeğinde ne var? Ne zaman yiyeceksin ben yedim bile...
İki ceviz hakkında var. Hesaplama yaptım çok sorun olmuyor.
cok sukur cok korkmustum :)))

bir saat sonra yiyicem canim ama acikmadim saka gibi :)

Yılbaşı tatıl modunda çıkamadık mı kızlar nerdesınız
Kendımı monolog yazıyor gıbı hıssedıyorum

Hosgeldın canım
Ilk sayfada kurallar ve katılım formu var doldururmusun

Kullanıcı Adı : Allonsy

İsim (İsteğe Bağlı ):-

Mesleginiz: Makine Mühendisi

Yaşınız : 25

Medeni Durumunuz : Bekar

Çocuk Sayısı : 0

Yaşadığınız şehir: Ankara

Boyunuz :1,65

Kilonuz:89,2

Hedef kilonuz : 55

Kilo alma hikayeniz : Liseye kadar zayıftım. Sonrasında babam rahatsızlığı sebebiyle hastalığı bize bulaşmasın diye ilaç kullandık. Kullandığımız ilaçlar kısa sürede kilo aldırdı. Sonrasında ergenlik dönemimde ailem yememizden kısmak istemedi. Lisede adetlerim düzenleşti ve pko olduğunu ve insülin direncim olduğumu öğrendim. Sonrasında üniversite sınavı. Üniversitede vize-final derken bu hale geldim. Bir ara 93'ü gördüğümde hırsa geldim 1 ayda 8 kilo verdim ama sonra araya ramazan girdi.
Yine bıraktım. Şimdi desteğe ihtiyacım var.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlığım için, sabahları nefes nefese kalmamak için. Birde yazın sonlarına doğru katılmam gereken törenler olacak. Herkesi şaşırtmak istiyorum. Güzel elbiseler giymek, boy boy fotoğraf çekinmek istiyorum. Fotoğraf çekinmekten korkmamak istiyorum artık.

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır.

Insallah hedefıne ulaşırsın bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…