Canim hosgeldin aramiza.. bizimle istedigin kiloya gelecegine eminim.. sadece acik ol ve yardim istemekten hic cekinmeKullanıcı Adı : Allonsy
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz: Makine Mühendisi
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :1,65
Kilonuz:89,2
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Liseye kadar zayıftım. Sonrasında babam rahatsızlığı sebebiyle hastalığı bize bulaşmasın diye ilaç kullandık. Kullandığımız ilaçlar kısa sürede kilo aldırdı. Sonrasında ergenlik dönemimde ailem yememizden kısmak istemedi. Lisede adetlerim düzenleşti ve pko olduğunu ve insülin direncim olduğumu öğrendim. Sonrasında üniversite sınavı. Üniversitede vize-final derken bu hale geldim. Bir ara 93'ü gördüğümde hırsa geldim 1 ayda 8 kilo verdim ama sonra araya ramazan girdi.
Yine bıraktım. Şimdi desteğe ihtiyacım var.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlığım için, sabahları nefes nefese kalmamak için. Birde yazın sonlarına doğru katılmam gereken törenler olacak. Herkesi şaşırtmak istiyorum. Güzel elbiseler giymek, boy boy fotoğraf çekinmek istiyorum. Fotoğraf çekinmekten korkmamak istiyorum artık.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır.
Olsun canım benimde 34 kilo vermem gerekiyor. Ama beraber olursak başarabiliriz.Benım yol uzun canım
25-30 kılo kadar
Hoşbulduuummm. Bende inanıyorum. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.Canim hosgeldin aramiza.. bizimle istedigin kiloya gelecegine eminim.. sadece acik ol ve yardim istemekten hic cekinme
Dogru soyluyorsunOlsun canım benimde 34 kilo vermem gerekiyor. Ama beraber olursak başarabiliriz.
Metabolık balans 2. Gün detoksu devam
Patates detoksu dünkü gıbı devam 1. Gün bana -900 getırdı su an 94 oldum
Bugun patates yıyecem
3 lt su
45 dakıka yürüyüş
Kullanıcı Adı : Allonsy
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz: Makine Mühendisi
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :1,65
Kilonuz:89,2
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Liseye kadar zayıftım. Sonrasında babam rahatsızlığı sebebiyle hastalığı bize bulaşmasın diye ilaç kullandık. Kullandığımız ilaçlar kısa sürede kilo aldırdı. Sonrasında ergenlik dönemimde ailem yememizden kısmak istemedi. Lisede adetlerim düzenleşti ve pko olduğunu ve insülin direncim olduğumu öğrendim. Sonrasında üniversite sınavı. Üniversitede vize-final derken bu hale geldim. Bir ara 93'ü gördüğümde hırsa geldim 1 ayda 8 kilo verdim ama sonra araya ramazan girdi.
Yine bıraktım. Şimdi desteğe ihtiyacım var.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Öncelikle sağlığım için, sabahları nefes nefese kalmamak için. Birde yazın sonlarına doğru katılmam gereken törenler olacak. Herkesi şaşırtmak istiyorum. Güzel elbiseler giymek, boy boy fotoğraf çekinmek istiyorum. Fotoğraf çekinmekten korkmamak istiyorum artık.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır.
Dogum gunu pastasi kestiler az once onu bile yemedim.. ne yiyicem dedigin gibi hafatsonu yidik :)
Ben şu anda araöğünlü besleniyorum emziriyorum çünkü.ama yapanlar karataydan çok memnunHanımlar siz ara öğünlü mü ara öğünsüz mü diyetinizi yapıyorsunuz ? Ben Karatay tarzı ara öğünsüz yapmayı düşünüyorum. Birde birşey daha soracağım. Ben hergün sabahları küçük süt içiyorum. Yağlı-yağsız olmasına dikkat ediyor musunuz ? Ben ona pek dikkat etmiyorum açıkçası. Çünkü vücudun o tarz yağlara ihtiyacı var diye biliyorum.
o neymis o neymisMetabolık balans 2. Gün detoksu devam
Patates detoksu dünkü gıbı devam 1. Gün bana -900 getırdı su an 94 oldum
Bugun patates yıyecem
3 lt su
45 dakıka yürüyüş
Çok dusuk kalori olduğu icin vücuduna iyi gelmemiş olabilir. Başta bir yöntem dene lütfen.Kızlar bu ayran detoksu bana iyi gelmedi heralde 2 saattir başim ağriyor yoksa onunla alakasi yok mudur acaba? İlaçta icemiyorum
Tansiyonunu kontrol et canimKızlar bu ayran detoksu bana iyi gelmedi heralde 2 saattir başim ağriyor yoksa onunla alakasi yok mudur acaba? İlaçta icemiyorum
19kaldi canim:)Kaç kilo daha vermek istiyorsun??
Heralde oyle oldu zaten tansiyonum normalde de düsuk oluyor sanirım iyi gelmedi çokta heves etmiştimÇok dusuk kalori olduğu icin vücuduna iyi gelmemiş olabilir. Başta bir yöntem dene lütfen.
Tansiyonum düşmüsTansiyonunu kontrol et canim
Umarim aynı şeyi bende yaşamam. Geçmiş olsun canimTansiyonum düşmüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?