- 8 Haziran 2017
- 417
- 808
- 103
Aman allahım sosis dedi???
İşlenmiş et yemeyin lütfen. Kasaptan dil alın onu 45 dk düdüklüde haşlayın, sonra dilim dilim kesip buzlukta saklayin. Caniniz salam sosis çektiğinde veya sabah kahvaltısında çıkarıp üzerine sıcak su dokun, 10 dk çözülür. Kekik ve tuz. Haşlama suyunada çorba yapın misssss.
proteinli makarnamı :)) o bayagi tembel isiymis.. koy kendin proteinli seyleri amaan.. sanirim yumurtasi bol diye oyledir.. aslinda ona bakarsan en iyisi kendin yapicaksin bol yumurtali.. tam tahilli un ile oh mis :)Yulaflı makarna yerine balerinanin tam buğday makarnasının karbonhidratı daha dusuk. Bu nedenle kan şekerini daha yavaş yükseltir. Ayrıca diğer makarna soslarıyla iyi gider. En iyi makarna sosu yağsız kıymalı sostur.
Ayrıca paraya kıyarsanız proteinli makarna var tavsiye ederim 10 tl bir paket
korktun dimi itiraf et korktun :))) .. bu arada kayinvalidem yapmisti derisinin icindeki et yiyilen kismi ve muhtesem birsey diyim sana :) bir basladimmi durduramiyo insan kendini super yumusacik bir et :)dil mii yok ben almmıyım onudaha çok dikkat etmeye çalışıcam yediklerime inşallah
korktun dimi itiraf et korktun :))) .. bu arada kayinvalidem yapmisti derisinin icindeki et yiyilen kismi ve muhtesem birsey diyim sana :) bir basladimmi durduramiyo insan kendini super yumusacik bir et :)
Bacım tamam dil de yeme ama sosis hiç yeme. Bir kere işlenmiş ve içinde doğru düzgün ne olduğu belli değil.ama dil yaaa çok garipsiyorum şuanda . dil yanidalak falan deseniz neyse o güzel bak seviyorum onu ama dil bilemedim
Bacım tamam dil de yeme ama sosis hiç yeme. Bir kere işlenmiş ve içinde doğru düzgün ne olduğu belli değil.
yok canım durum o kadar basit değil. iyi bir ürün karbonhidratı düşük peynir altı suyu ile proteni yüksek.proteinli makarnamı :)) o bayagi tembel isiymis.. koy kendin proteinli seyleri amaan.. sanirim yumurtasi bol diye oyledir.. aslinda ona bakarsan en iyisi kendin yapicaksin bol yumurtali.. tam tahilli un ile oh mis :)
Herseyin bir ilki vardir.. dil salamidami yemedin :) tadi gayet et gibi yani, ama daha yumusak.. tavsiye ederim :))ama dil yaaa çok garipsiyorum şuanda . dil yanidalak falan deseniz neyse o güzel bak seviyorum onu ama dil bilemedim
korktun dimi itiraf et korktun :))) .. bu arada kayinvalidem yapmisti derisinin icindeki et yiyilen kismi ve muhtesem birsey diyim sana :) bir basladimmi durduramiyo insan kendini super yumusacik bir et :)
ama dil yaaa çok garipsiyorum şuanda . dil yanidalak falan deseniz neyse o güzel bak seviyorum onu ama dil bilemedim
Bacım tamam dil de yeme ama sosis hiç yeme. Bir kere işlenmiş ve içinde doğru düzgün ne olduğu belli değil.
haklısın kim bilir nasıl yapıyolar dimi tavukları diri diri atan da var domuzla ineği karıştırıp atan da . şimdi düşününce miğdem bulandı
Herseyin bir ilki vardir.. dil salamidami yemedin :) tadi gayet et gibi yani, ama daha yumusak.. tavsiye ederim :))
dil süper bir seydir. dalaktan daha iyi. ayrıca sağlıklı ve ne yediğini biliyorsun.
oyledir eminim, ama hani onun yerine daha ihtiyacim olan birseyi almayi tercih ederim :)yok canım durum o kadar basit değil. iyi bir ürün karbonhidratı düşük peynir altı suyu ile proteni yüksek.
:)) canim cok guzel afiyetle ye emi :)dil salamı da mı vaaarr ama sen beni trollüyosun gibi hissediyorum suanda :) babannem kurbanda alırsa dilini deniycem merak ettim bak sen öyle diyince
oyledir eminim, ama hani onun yerine daha ihtiyacim olan birseyi almayi tercih ederim :)
düşündüğün gibi değil. kas ama yumuşacık oluyor. çok lezzetlidir. yersen ben bunu neden daha önce yemedim ki dersin. kekik harika oluyor.dil kas değil mi yani bizim dilimiz kas ya hayvanınki de kastır diye düşünüyorum
oyledir eminim, ama hani onun yerine daha ihtiyacim olan birseyi almayi tercih ederim :)
orası kesin zaten. pahalı bu net.10 liraya neler neler alınır hayat pahalınormal makarnadan 10 tane mesela
orası kesin zaten. pahalı bu net.
daha beteri var proteinli ekmek. küçük bir paketi 10 lira
Ohh afiyet olsun tatlım. Hayırlı olsun.kızlar ofise filtre kahve makinası alındı. bilin bakalım kim başından ayrılmıyır
teşekkür ederiz.Ohh afiyet olsun tatlım. Hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?