Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dil mii yok ben almmıyım onu daha çok dikkat etmeye çalışıcam yediklerime inşallah

proteinli makarnamı :)) o bayagi tembel isiymis.. koy kendin proteinli seyleri amaan.. sanirim yumurtasi bol diye oyledir.. aslinda ona bakarsan en iyisi kendin yapicaksin bol yumurtali.. tam tahilli un ile oh mis :)

dil mii yok ben almmıyım onu daha çok dikkat etmeye çalışıcam yediklerime inşallah
korktun dimi itiraf et korktun :))) .. bu arada kayinvalidem yapmisti derisinin icindeki et yiyilen kismi ve muhtesem birsey diyim sana :) bir basladimmi durduramiyo insan kendini super yumusacik bir et :)

korktun dimi itiraf et korktun :))) .. bu arada kayinvalidem yapmisti derisinin icindeki et yiyilen kismi ve muhtesem birsey diyim sana :) bir basladimmi durduramiyo insan kendini super yumusacik bir et :)

ama dil yaaa çok garipsiyorum şuanda . dil yani dalak falan deseniz neyse o güzel bak seviyorum onu ama dil bilemedim

Bacım tamam dil de yeme ama sosis hiç yeme. Bir kere işlenmiş ve içinde doğru düzgün ne olduğu belli değil.

haklısın kim bilir nasıl yapıyolar dimi tavukları diri diri atan da var domuzla ineği karıştırıp atan da . şimdi düşününce miğdem bulandı

proteinli makarnamı :)) o bayagi tembel isiymis.. koy kendin proteinli seyleri amaan.. sanirim yumurtasi bol diye oyledir.. aslinda ona bakarsan en iyisi kendin yapicaksin bol yumurtali.. tam tahilli un ile oh mis :)
yok canım durum o kadar basit değil. iyi bir ürün karbonhidratı düşük peynir altı suyu ile proteni yüksek.

ama dil yaaa çok garipsiyorum şuanda . dil yani dalak falan deseniz neyse o güzel bak seviyorum onu ama dil bilemedim

Bacım tamam dil de yeme ama sosis hiç yeme. Bir kere işlenmiş ve içinde doğru düzgün ne olduğu belli değil.

haklısın kim bilir nasıl yapıyolar dimi tavukları diri diri atan da var domuzla ineği karıştırıp atan da . şimdi düşününce miğdem bulandı

dil süper bir seydir. dalaktan daha iyi. ayrıca sağlıklı ve ne yediğini biliyorsun.

Herseyin bir ilki vardir.. dil salamidami yemedin :) tadi gayet et gibi yani, ama daha yumusak.. tavsiye ederim :))

dil salamı da mı vaaarr ama sen beni trollüyosun gibi hissediyorum suanda :) babannem kurbanda alırsa dilini deniycem merak ettim bak sen öyle diyince

orası kesin zaten. pahalı bu net.
daha beteri var proteinli ekmek. küçük bir paketi 10 lira

ay geçen merak ettim bu esmer ekmekler oluyo onu çekirdekle yulafla falan kaplamışlar görüntüsü çok güzel dedim tam diyetlik alayım 8 lira dedi bi ekmeğe bıraktm bende çok pahalı yaa bide ekmeği 1,25 yapmışlar 5 lira 4 taneyi anca alıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…