- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
ahh ahhh bilmem mi üşengeçlik işte hazırlamaya üşeniyorum olanlarla azar azar yiyip öğün geçiştitiyorum işre. üzerimden şu üşengeçlik gitse çok güzel olacakÇok sağlıklı bir menü olmamış canım birazcık daha dikkat et ben yemeğimi işe Evden getiriyorum üç çocuğum var işim var bu aralar onları ayrı kendimi birazda farklı hazırlıyorum yemekleri
O zaman Harika. Bilinçli bir tüketim olmuş.
Bugün ne yapıyoruz? Benim menü planım asagi yukarı dunkunun aynısı.
Not: kabızlık çekebilirsin. Persembe günü tavsiye etmesinde 1 tane form caynin gece içebilirsin.
Yulaflı makarna nasıl bir sos ile ii gider acabagünaydın kızlaaarrr
dünki menüm
sabah: ceviz suyu ve bir bütün ceviz
öğlen: yemeğe çıkmadım iş yerinde tuzlu kurabiye getirdiler ada çayıyla onu yedim
ara öğün: sade kahve ve 10 tane fındık
akşam: yulaflı makarna ( ilk defa yiyorum asla normal makarna gibi değil bi tabakla tıka basa doyuruyo ) yanına bol yeşillikli salata 2 bardak siyah çay
sade kahve 30 dk sonra ufaktan spor kol bacak hareketleri 10 mekik
Hmmm içmekte güzel fikir ben omletini çok seviyorum bir miktar soğan, mantar ve dereotu ile.. yarın yapıcam sanırım :)Bekliyorum.. peşinden geleceğim..
Ben de aynı öyle düşünüyorum.. detoksu yanlış anlıyoruz biz.. gerçi piyasa da dolaşan detokslar da gerçek detokslar değil
Ben korkudan tartılmıyorum bile.. o derece yani..
Sen yapma dostum.. çok normal değil tansiyon düşmesi.. baya az gelmiş olabilir ya da içindeki birşey sana uymamış olabilir
Allah kolaylık versin.. yorgunluktan yediklerin etkilenebilir.. dikkatli ol derim..
Akşam mümkün olduğunca meyve yemeyin diyorlar.. aklımda kalmış..
Gerçekten noldu acaba? Ben uzun süre yoktum, kaçırdım galiba
Ben de dondurulmuş ıspanak kullanıyorum.. yağsız direkt tavaya atıp çeviriyorum, ağzını kapaklayınca sulanıyor, öyle hafif kavuruyorum.. ama vaktim yoksa, blendera çiğ donuk atıp, içine biraz yoğurt ve su koyup çırpıp içiyorum
ya bir omlet yapsan daha iyidir makarnadan.ahh ahhh bilmem mi üşengeçlik işte hazırlamaya üşeniyorum olanlarla azar azar yiyip öğün geçiştitiyorum işre. üzerimden şu üşengeçlik gitse çok güzel olacak
harika..Sabah lor yumurta
Öğle: ton balığı
Akşam: tavuk
harika..
bende
sabah; yumurta,lor,maydonoz
öğlen; hş but yeşil salata
ara: 2 ceviz, lor
akşama: haş tavuk, roka
yarın nasıl yapalım, oğlen yine protein alıp akşama sadece tavuk suyuna sebze çorbası mı yapalım (unsuz)
günaydın kızlaaarrr
dünki menüm
sabah: ceviz suyu ve bir bütün ceviz
öğlen: yemeğe çıkmadım iş yerinde tuzlu kurabiye getirdiler ada çayıyla onu yedim
ara öğün: sade kahve ve 10 tane fındık
akşam: yulaflı makarna ( ilk defa yiyorum asla normal makarna gibi değil bi tabakla tıka basa doyuruyo ) yanına bol yeşillikli salata 2 bardak siyah çay
sade kahve 30 dk sonra ufaktan spor kol bacak hareketleri 10 mekik
Gunaydin kızlar
ahh ahhh bilmem mi üşengeçlik işte hazırlamaya üşeniyorum olanlarla azar azar yiyip öğün geçiştitiyorum işre. üzerimden şu üşengeçlik gitse çok güzel olacak
Yulaflı makarna nasıl bir sos ile ii gider acaba
ahh ahhh bilmem mi üşengeçlik işte hazırlamaya üşeniyorum olanlarla azar azar yiyip öğün geçiştitiyorum işre. üzerimden şu üşengeçlik gitse çok güzel olacak
kuzum amacımız zayıflamak değil...amacımız sağlıklı bir şekilde vücudun dengesini bozmadan zayıflamak
ya bir omlet yapsan daha iyidir makarnadan.
Yulaflı makarna nasıl bir sos ile ii gider acaba
harika..
bende
yarın nasıl yapalım, oğlen yine protein alıp akşama sadece tavuk suyuna sebze çorbası mı yapalım (unsuz)
veya akşama kıymalı omlet mi yapsak??
harika..
bende
veya akşama kıymalı omlet mi yapsak??
Yulaflı makarna yerine balerinanin tam buğday makarnasının karbonhidratı daha dusuk. Bu nedenle kan şekerini daha yavaş yükseltir. Ayrıca diğer makarna soslarıyla iyi gider. En iyi makarna sosu yağsız kıymalı sostur.Yulaflı makarna nasıl bir sos ile ii gider acaba
Bak bu da sağlıklı degil örnek olmasın. Sadece yılbaşı kilolarını vermek icin .ne güzel besleniyorsunuz ya valla hayranım size maşallah :)
darısı bana inşallah :)
Aman allahım sosis dedi???sosisli sos yaptım güzel oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?