Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanırım su kaybı yaşadın
Kılo verme sabır ısı canım
Pat dıye almadıkkı pat dıye verebılelım
2 buçuk litre de su icmistim halbuki niye boyle oldu anlamadim belki yorgunluktan da olabilir bebis hic uyutmuyor geceleri buna denk gelmis de olabilir kaptan

Kızlar bu ayran detoksu bana iyi gelmedi heralde 2 saattir başim ağriyor yoksa onunla alakasi yok mudur acaba? İlaçta icemiyorum
Canım herkesin bünyesi bir değil kötü hissediyorsan hemen bırak
Diyetin ilk günü nasıl geçti zorlandın mı canım
Arkadaşlar tatlı isteğiniz olunca nasıl başa çıkıyorsunuz yaa
Tarcınli süt tuketebilirsin ben chialı puding yapıyorum ya da Bengi__ nin bir tarifi var onu yapabilirsin ama onları bir kaç saat önceden hazırlaman lazım
Bana bu tarz detokslar çok doğru gelmiyor. Sağlıksız.. eğer çok ciddi duraklama yoksa yapmamak lazım.
Bana hala faydası olmadı resmen kullanıcı adımı 66datutuklukaldim olarak değiştireceğim

Kizlarrrr anammm bence benim haneme soyle bir on bes saatlik spor yazin oyle yorgunum totomu yere koymamausim yemin billah sabahtan beridir durmuyo anacim durmuyo bugun hic yatmadi gunduz puff mahvetti beni

Menüm
09.00
Beyaz çay
2 dilim Yeşil elma
Kahvaltı 10.30
2 yumurta +1 Yk yulaf unundan yapılmış omlet
1 salatalık
1 kiraz domates
1 kk beyaz peynir
Kuşburnu çayı
Ara 12.30
2 gün kurusu
7 fıstık
Öğlen 14.00
Yarim paket Eti form kepekli bisküvi
Ara 15.00
Yarım muz
Akşam
2 parça haşlanmış karnabahar üzerine 2 Yk yoğurt
2 ızgara köfte
1 dolu kase kabakli vicdan çorbası
Ara
Şekersiz türk kahvesi
5 gr bitter çikolata
Gece
Yeşil çay
2 dilim portakal
Genel
2.5 litre su
Spor
3 mil leslie (45 dakika )
Lunge ile uzama (30 dakika) Incelme programı 2. hafta
75 mekik
20 sn plank

Tatlim ben ara ogunsuz Karatay tarzI diyet yapayim diyorum. O yuzden ara ogun zayif gelmis olabilir. Meyve konusunda bu aralar mandalina hastasiyim. Kucuk 2 tane yiyorum bazen
Karatay diyetini hiç bilmiyorum.. bir dene bakalım :)

Canım eti sade yaptım kekik, karabiber, pul biber.. ıspanağı yarım küçük soğan, ile soteledim, domates koymadım, sadece biraz yağ damlattım üzerine yumurta kırdım eşimle yedik yarım yumurta yemiş oldum.. sıfır ekmek.. okadardan birşey olmaz neticede peynir yerine yoğurt yedim yarı yarıya daha az karbonhidrat ve yağ vardı

Ayrıca iki tane cevizdede iki katı yağ ve karbonhidrat var bademe göre ordanda yırttım midemi boş gibi hissediyorum, çünkü çok küçüktü porsiyonum

Canım yumurta ile güne başladığım için çok uzun bir süre açlık hissetmedim, gayet başaralı geçti

O zaman Harika. Bilinçli bir tüketim olmuş.
Bugün ne yapıyoruz? Benim menü planım asagi yukarı dunkunun aynısı.
Not: kabızlık çekebilirsin. Persembe günü tavsiye etmesinde 1 tane form caynin gece içebilirsin.

Aslında bu çok teferruatlı bır donem sporlumu sporsuzmu
Yaklaşık 17 dakıka sonra randevum var mb dr ıle
Tekrar ölçümler alınıp program yapılacak
Tekrar soracam sana watsapa yazarım

Bekliyorum.. peşinden geleceğim..

Ben sana katılıyorum detoks konusunda..
Ben de aynı öyle düşünüyorum.. detoksu yanlış anlıyoruz biz.. gerçi piyasa da dolaşan detokslar da gerçek detokslar değil

Sanırım bu hafta yılbaşı zayıatını bertaraf etmekle geçecek
Haftaya fıtım gıtsın fıt der başlarız
Ben korkudan tartılmıyorum bile.. o derece yani..

Eve geldigimde tansiyonum 8-5 di. Bana gore degil sanirim belki daha sonra tatil gunlerimde deneyebilirim biraz aceleci kisiligim bir an once verip kurtulayim istiyorum işte:)

Sen yapma dostum.. çok normal değil tansiyon düşmesi.. baya az gelmiş olabilir ya da içindeki birşey sana uymamış olabilir

Kizlarrrr anammm bence benim haneme soyle bir on bes saatlik spor yazin oyle yorgunum totomu yere koymamausim yemin billah sabahtan beridir durmuyo anacim durmuyo bugun hic yatmadi gunduz puff mahvetti beni

Allah kolaylık versin.. yorgunluktan yediklerin etkilenebilir.. dikkatli ol derim..

Akşam mümkün olduğunca meyve yemeyin diyorlar.. aklımda kalmış..

Iyi geceler canlar umarım keyifler yerindedir @Aglamaktankorkma dan haber alanınız var mi acaba
Ve yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

Gerçekten noldu acaba? Ben uzun süre yoktum, kaçırdım galiba

Ben de dondurulmuş ıspanak kullanıyorum.. yağsız direkt tavaya atıp çeviriyorum, ağzını kapaklayınca sulanıyor, öyle hafif kavuruyorum.. ama vaktim yoksa, blendera çiğ donuk atıp, içine biraz yoğurt ve su koyup çırpıp içiyorum

bende yapayım bari evde vardı zencefil öyle durup duruyo bi işe yarasın :)

günaydın kızlaaarrr
dünki menüm

sabah: ceviz suyu ve bir bütün ceviz

öğlen: yemeğe çıkmadım iş yerinde tuzlu kurabiye getirdiler ada çayıyla onu yedim

ara öğün: sade kahve ve 10 tane fındık

akşam: yulaflı makarna ( ilk defa yiyorum asla normal makarna gibi değil bi tabakla tıka basa doyuruyo ) yanına bol yeşillikli salata 2 bardak siyah çay

sade kahve 30 dk sonra ufaktan spor kol bacak hareketleri 10 mekik

ne güzel menüler yapıyorsunuz yaa. tek yaşadığım için üşeniyorum ben bunları yapmaya keyfim yerinde olunca uğraşıp yapıyorum ama valla çok özeniyorum size . benimde üzerimden şu üşengeçlik gitse neler yapıcam neler

Çok sağlıklı bir menü olmamış canım birazcık daha dikkat et ben yemeğimi işe Evden getiriyorum üç çocuğum var işim var bu aralar onları ayrı kendimi birazda farklı hazırlıyorum yemekleri

Aslinda hepsi sevdiģim seylerdi ama neden boyle oldu bilemedim yapmayacam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…