- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
2 buçuk litre de su icmistim halbuki niye boyle oldu anlamadim belki yorgunluktan da olabilir bebis hic uyutmuyor geceleri buna denk gelmis de olabilir kaptanSanırım su kaybı yaşadın
Kılo verme sabır ısı canım
Pat dıye almadıkkı pat dıye verebılelım
Canım herkesin bünyesi bir değil kötü hissediyorsan hemen bırakKızlar bu ayran detoksu bana iyi gelmedi heralde 2 saattir başim ağriyor yoksa onunla alakasi yok mudur acaba? İlaçta icemiyorum
Diyetin ilk günü nasıl geçti zorlandın mı canımMenum:
Kahvalti: iki yumurta biri sadece beyazi
Sade kahve
Ogle: hindi izgara + 3 adet (kucuk kornison tursu) - bir kase yogurt
Sade kahve
Ara ogun: 6 adet badem + ufak kase yogurt
Aksam: et sote yanina + ispanak sote
Turk kahve
Spor: 8 dak incelme programi (squat)
1000 kere twister
2.5 litre su
yatmadan once limonlu su
Tarcınli süt tuketebilirsin ben chialı puding yapıyorum ya daArkadaşlar tatlı isteğiniz olunca nasıl başa çıkıyorsunuz yaa
Bana hala faydası olmadı resmen kullanıcı adımı 66datutuklukaldim olarak değiştireceğimBana bu tarz detokslar çok doğru gelmiyor. Sağlıksız.. eğer çok ciddi duraklama yoksa yapmamak lazım.
Çok sarmadim canım mesajları okuyayım menumü yazacağımAynen öyle
Q
Kendine dikkat et canı güçsüz kalma
Eveeetttt
Aman canım sakın yemeye sarma
Arkadaşlar tatlı isteğiniz olunca nasıl başa çıkıyorsunuz yaa
Karatay diyetini hiç bilmiyorum.. bir dene bakalım :)Tatlim ben ara ogunsuz Karatay tarzI diyet yapayim diyorum. O yuzden ara ogun zayif gelmis olabilir. Meyve konusunda bu aralar mandalina hastasiyim. Kucuk 2 tane yiyorum bazen
Canım eti sade yaptım kekik, karabiber, pul biber.. ıspanağı yarım küçük soğan, ile soteledim, domates koymadım, sadece biraz yağ damlattım üzerine yumurta kırdım eşimle yedik yarım yumurta yemiş oldum.. sıfır ekmek.. okadardan birşey olmaz neticede peynir yerine yoğurt yedim yarı yarıya daha az karbonhidrat ve yağ vardıIspanak sote olmamış soğan domates yağ varmiydi içinde?
karbonhidratı fazla almışsın akşam. Et sotede soğan varmiydi?
Canım o turşuda uygun degil.
Senin karbonhidratın 30gr geçmiş gibi duruyor. Ben 18 gr dayim.
Canım yumurta ile güne başladığım için çok uzun bir süre açlık hissetmedim, gayet başaralı geçtiCanım herkesin bünyesi bir değil kötü hissediyorsan hemen bırak
Diyetin ilk günü nasıl geçti zorlandın mı canım
Tarcınli süt tuketebilirsin ben chialı puding yapıyorum ya daBengi__ nin bir tarifi var onu yapabilirsin ama onları bir kaç saat önceden hazırlaman lazım
Bana hala faydası olmadı resmen kullanıcı adımı 66datutuklukaldim olarak değiştireceğim
O zaman Harika. Bilinçli bir tüketim olmuş.Canım eti sade yaptım kekik, karabiber, pul biber.. ıspanağı yarım küçük soğan, ile soteledim, domates koymadım, sadece biraz yağ damlattım üzerine yumurta kırdım eşimle yedik yarım yumurta yemiş oldum.. sıfır ekmek.. okadardan birşey olmaz neticede peynir yerine yoğurt yedim yarı yarıya daha az karbonhidrat ve yağ vardı
Ayrıca iki tane cevizdede iki katı yağ ve karbonhidrat var bademe göre ordanda yırttım midemi boş gibi hissediyorum, çünkü çok küçüktü porsiyonum
Aslında bu çok teferruatlı bır donem sporlumu sporsuzmu
Yaklaşık 17 dakıka sonra randevum var mb dr ıle
Tekrar ölçümler alınıp program yapılacak
Tekrar soracam sana watsapa yazarım
Ben de aynı öyle düşünüyorum.. detoksu yanlış anlıyoruz biz.. gerçi piyasa da dolaşan detokslar da gerçek detokslar değilBen sana katılıyorum detoks konusunda..
Ben korkudan tartılmıyorum bile.. o derece yani..Sanırım bu hafta yılbaşı zayıatını bertaraf etmekle geçecek
Haftaya fıtım gıtsın fıt der başlarız
Eve geldigimde tansiyonum 8-5 di. Bana gore degil sanirim belki daha sonra tatil gunlerimde deneyebilirim biraz aceleci kisiligim bir an once verip kurtulayim istiyorum işte:)
Kizlarrrr anammm bence benim haneme soyle bir on bes saatlik spor yazin oyle yorgunum totomu yere koymamausim yemin billah sabahtan beridir durmuyo anacim durmuyo bugun hic yatmadi gunduz puff mahvetti beni
Menüm
09.00
Beyaz çay
2 dilim Yeşil elma
Kahvaltı 10.30
2 yumurta +1 Yk yulaf unundan yapılmış omlet
1 salatalık
1 kiraz domates
1 kk beyaz peynir
Kuşburnu çayı
Ara 12.30
2 gün kurusu
7 fıstık
Öğlen 14.00
Yarim paket Eti form kepekli bisküvi
Ara 15.00
Yarım muz
Akşam
2 parça haşlanmış karnabahar üzerine 2 Yk yoğurt
2 ızgara köfte
1 dolu kase kabakli vicdan çorbası
Ara
Şekersiz türk kahvesi
5 gr bitter çikolata
Gece
Yeşil çay
2 dilim portakal
Genel
2.5 litre su
Spor
3 mil leslie (45 dakika )
Lunge ile uzama (30 dakika) Incelme programı 2. hafta
75 mekik
20 sn plank
Iyi geceler canlar umarım keyifler yerindedir @Aglamaktankorkma dan haber alanınız var mi acaba
Ve yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Canım eti sade yaptım kekik, karabiber, pul biber.. ıspanağı yarım küçük soğan, ile soteledim, domates koymadım, sadece biraz yağ damlattım üzerine yumurta kırdım eşimle yedik yarım yumurta yemiş oldum.. sıfır ekmek.. okadardan birşey olmaz neticede peynir yerine yoğurt yedim yarı yarıya daha az karbonhidrat ve yağ vardı
Ayrıca iki tane cevizdede iki katı yağ ve karbonhidrat var bademe göre ordanda yırttım midemi boş gibi hissediyorum, çünkü çok küçüktü porsiyonum
Nereye yaaaa..Günaydın kızlar ben yine gidiyorum.. sizi öpüyorum.. vaktim olursa uğrayacağım..
Ne güzel hafif kalın.. benim gibi yapmayın..
Yağ yakıcı olarak duydum yapanlardan sabah aç olarak içiyorum sıcak suya 1 limon suyu 1 silme tatlı kaşığı toz zencefil 1 çay kaşığı balla karıştırıp 10 gün yapıcam arkadaşım çok faydasını görmüş inşallah bende de işe yarar
günaydın kızlaaarrr
dünki menüm
sabah: ceviz suyu ve bir bütün ceviz
öğlen: yemeğe çıkmadım iş yerinde tuzlu kurabiye getirdiler ada çayıyla onu yedim
ara öğün: sade kahve ve 10 tane fındık
akşam: yulaflı makarna ( ilk defa yiyorum asla normal makarna gibi değil bi tabakla tıka basa doyuruyo ) yanına bol yeşillikli salata 2 bardak siyah çay
sade kahve 30 dk sonra ufaktan spor kol bacak hareketleri 10 mekik
Aslinda hepsi sevdiģim seylerdi ama neden boyle oldu bilemedim yapmayacam bugünBekliyorum.. peşinden geleceğim..
Ben de aynı öyle düşünüyorum.. detoksu yanlış anlıyoruz biz.. gerçi piyasa da dolaşan detokslar da gerçek detokslar değil
Ben korkudan tartılmıyorum bile.. o derece yani..
Sen yapma dostum.. çok normal değil tansiyon düşmesi.. baya az gelmiş olabilir ya da içindeki birşey sana uymamış olabilir
Allah kolaylık versin.. yorgunluktan yediklerin etkilenebilir.. dikkatli ol derim..
Akşam mümkün olduğunca meyve yemeyin diyorlar.. aklımda kalmış..
Gerçekten noldu acaba? Ben uzun süre yoktum, kaçırdım galiba
Ben de dondurulmuş ıspanak kullanıyorum.. yağsız direkt tavaya atıp çeviriyorum, ağzını kapaklayınca sulanıyor, öyle hafif kavuruyorum.. ama vaktim yoksa, blendera çiğ donuk atıp, içine biraz yoğurt ve su koyup çırpıp içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?