- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Valla bende anlamadim ve kendisiyle bebegin sagligida cok iyiymis :)Yok artık bebek nerde ayyy
Kımse bıldırmedı sanırım herkes kendı kontrol edecekKizlar bu cuma olcu bildirimide yapicakmiyizberilceee
Cumadan cumaya bildirelim bence ablaKımse bıldırmedı sanırım herkes kendı kontrol edecek
Haftada bır olcümde ıncelme olurmu bılemedım canımCumadan cumaya bildirelim bence abla
Valla bende anlamadim ve kendisiyle bebegin sagligida cok iyiymis :)
Çiğnenmeyecek bırsey olabılırBirde arkadaşlar ben emzirdiğim için alçkşam da gece sabaha kadar çok fazla acıkıyorum yatmadan bi ara öğün yapsam ya da bi tavsiyeniz var mı
O zaman aylık yapalım abla bir tarih belirle sen biz de bildirim yapalım o tarihte aydan aya mezuram yoktu dün onu da aldım hatta olculerimi de aldımHaftada bır olcümde ıncelme olurmu bılemedım canım
Ben aylık yapacam hatta dün dıyetısyene rıca ettım o aldı ölcüyü
Bencede cunku ben yeni geldim araniza. Hep beraber ortak baslasak olur mu ?O zaman aylık yapalım abla bir tarih belirle sen biz de bildirim yapalım o tarihte aydan aya mezuram yoktu dün onu da aldım hatta olculerimi de aldım
Hatta excellden liste de yapabiliriz
Aaa çok ıyı olurO zaman aylık yapalım abla bir tarih belirle sen biz de bildirim yapalım o tarihte aydan aya mezuram yoktu dün onu da aldım hatta olculerimi de aldım
Hatta excellden liste de yapabiliriz
Birebir uyguladim canım ben biraz pulbuberi fazla koymuşum azıcık acı oldu tadı da çok güzel oldu annem bile içiyor ama tuz ekleyip ekmekle yediği için onun ki vicdansız oluyor
ayy süper
Bende yapayım diyorum yarın ama dereotsuz..dereotunu hiçç yiyemiyorum
Sağol canım mecbur yiyeceğim ara öğünsüz yapamıyorumAkşam giyebileceğin en iyi sey kuruyemişler. Hatta sabahtan çiğ 1 ceviz 5 bademi suyun içine koy akşam bunları sudan çıkarıp ye. Daha faydalı.
Bu vesileyle göbek eriten yoğurt kürünü yapabilirim o zamanÇiğnenmeyecek bırsey olabılır
Yoğurt süt gıbı
Yok artık bebek nerde acaba
Bende ipimi bulup başlayabilirim ama çok ses olur mu alt kata acaba?Kızlar ben ip atlamaya basladım
@akrep33 ün topıgınde guzel sonuçlar alanlar var istersenız katılın
Ne hoplarsak kardır
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...deneyimlerimiz.1040614/page-108#post-54163663
İp olmadan da sankı ip varmıs gıbı atlatanlar varBende ipimi bulup başlayabilirim ama çok ses olur mu alt kata acaba?
Ben hamile oldugumu ögrendigim gun not etmistim olculerimi dogumdan sonra tekrar olctum ve her ay duzenli olçmeye basladim 1 aydir sabitti 3 haftadır zayiflama cabasindayim bakalim bu ay nasil cikacak sonucum ama toplu olarak paylasilirsa yazadabilirimKımse bıldırmedı sanırım herkes kendı kontrol edecek
Canım bır duzen kuramadık ama ısteyenler yazsın not edelımBen hamile oldugumu ögrendigim gun not etmistim olculerimi dogumdan sonra tekrar olctum ve her ay duzenli olçmeye basladim 1 aydir sabitti 3 haftadır zayiflama cabasindayim bakalim bu ay nasil cikacak sonucum ama toplu olarak paylasilirsa yazadabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?