Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben almıstım o aletten
Sonra düz kapağında kıkırdak ezıklıgı yaptı o nedenle sormuştum uyarı ıcın
Oyy kötü olmuş.. vücut ağırlığını doğru dengeleyemezsen çok sorun çıkabiliyor. Bir işe başlamadan araştırıyorum ve bu tür vakalar çok yaşanmış maalesef

Tek basina beni zayiflatsin demiyorum ama zor kilo verdigim icin destekleyecek seylere ihtiyacim var sanki ve spor yapamiyorum evde kosu bandim var onu bile kullana miyorum. Kucuk cocugum var hic birakmiyo pesimi ve gynde bi saat bile ona bakacak kimsem yok

Kızlar geç de olsa geldim ben de.
Bugünkü menüm şöyle:

Sabah: uyanır uyanmaz yarım litre suya yarım limon sıkıp içtim
1 yağsız yumurta
1kb tulum peyniri
1 dilim kızarmış buğday ekmeği

Ara:
Yeşil çay
Sade kahve

öğlen:
1 kücük kutu light ton balığı
1.5 dilim cheddar peyniri
1 dilim kızarmış buğday ekmeği

Ara :
1 kırmızı elma
yeşil çay

Akşam:
domates, salatalık, renkli biber salatası(yağsız, bol limon ve kekikli)
100 gr yoğurt
1 tane fırında pişirilmiş sebze schnitzeli(vejeteryan)
1 tane kraker

Ara:
2 şişe sade soda(limon sıktım)
badem

Sonra çok acıktım dayanamadım 1.5 krakere biraz peynir sürüp yedim

Kızlar maalesef bugün de 2 bardak light kola içtim. Yarın 1 bardağa düşürmeyi planlıyorum ve gece acıkırsam yağsız süt alıp içeceğim...

Birsey sorcam kizlar ac karna sarimsak yutarak zayiflayanlar varmis sizce etkisi varmidir

Merhaba canım, sarımsak yutmak zayıflatmaya değil de bağışıklık sisteminin güçlü olmasına yarıyor diye biliyorum. Doğal antibiyotik olarak kullanabilirsin ama bence mideyi her gün yapmak rahatsız eder

Havalar çok kötü değilse çocuğu da alıp yürüyüşlere falan mı çıksan canım acaba, nasıl olur?

Havalar çok kötü değilse çocuğu da alıp yürüyüşlere falan mı çıksan canım acaba, nasıl olur?
Malesef soguk ya ayrica onuda denedim bnm kiz parkta oyun alanindan cikmiyo hafi sokakta yuruyelim dedim onda da kedi gorur peaine gider kopek gorur kovalar cocuk gorur ben bunlarla oynucam der olmuyo yani bi turlu kosu bandina cikiyorum bende diyo onu oturma odasinda uyutup kosuyum diyorum pit desem uyaniyo bi turly olmuyo

Te

Tesekkurler. Slm kizlarr bende ayni kader mahkumu kilo kilo kiloo
Hoş geldin canımm
Ben almıstım o aletten
Sonra düz kapağında kıkırdak ezıklıgı yaptı o nedenle sormuştum uyarı ıcın
Ayy deme kaptanım yaaa bende de var çıkartıp yapayım diyordum neden oluştu peki sizde yanlış kullanım mı?
Birsey sorcam kizlar ac karna sarimsak yutarak zayiflayanlar varmis sizce etkisi varmidir
Ben sabahları sıcak suya 1 tatlı kaşığı toz zencefil 1 limon suyu ve 1 çay kaşığı bal koyup içiyorum 10 gün yapıcam yapanlardan duydum çok etkilemiş bakalım işime yarayacak mı dene istersen sende..

Canım aynı durumdayız bu saatte burada takılmamın sebebi yavrular iki taneler biri yeni doğdu ve ben gurbetteyim kimsem yok burda..evde yavrunla birlikte hareketler yapmanı tavsiye ederim o da çok sevecektir eminim internetten videolar açıp aynı hareketleri tekrar etmek onların da hoşuna gidiyor
Oyy bicirik kaç yaşında annesiii

Twıster omuz genıslıgı açılıp yapılmalıymış
Küçücük bır alette dende vücuda dağılmayınca ağırlık bacaklara bındı ondan oldu
Alma yavrum evde kendın yap

Zayıf flamanın %80 ı bir gazı tutmak spor sıkılasmada onemlı
1 saat yürü 300 kalorı yakarsın oda tempolu
1 simit ye 370 kalorı alırsın kı bır sımıtı 10 dakıkada yersiz yanı

2 yasini yeni doldurdu ama cokk yaramaz evet bende evde spor yapcam ve vericem kilolari sen kac kilosunn

Öğlen hem balık hem peynır çok geldı bana
Schnıtzelde sanırım ekmek ufağına yada una bulayıp yapıldı kı
Krakerı sevıyoz sanırım
Soda ıcerdıgı tuz nedenıyle su dem yapar bılgın olsun

Bende denemwdim ama merak ettim duyunca ise yarayan her yolu denemeye hazirimm mutsuzim cunku
Bır kere anlasalım mutsuzluk
Negatıflık
Umutsuzluk yok
Sabır ırade ve azım var anlastıkmı
Dıyet oruç degıl bozunca gume gıdecek
Bozdukmu telafıye gıdıp ıc huzuru saglayacaz
Gerıdını vücut kendı halleder canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…