- 2 Ocak 2018
- 58
- 35
- 3
- 33
Oyy kötü olmuş.. vücut ağırlığını doğru dengeleyemezsen çok sorun çıkabiliyor. Bir işe başlamadan araştırıyorum ve bu tür vakalar çok yaşanmış maalesefBen almıstım o aletten
Sonra düz kapağında kıkırdak ezıklıgı yaptı o nedenle sormuştum uyarı ıcın
Sanmıyorum ama sağlıklı olduğunu okumuştum ne kadar doğru bilmemBirsey sorcam kizlar ac karna sarimsak yutarak zayiflayanlar varmis sizce etkisi varmidir
Okuyunca bile midem tuhaf oldu ama etkisi varmi bilemem canimBirsey sorcam kizlar ac karna sarimsak yutarak zayiflayanlar varmis sizce etkisi varmidir
Bence hiç bir ürünün tek başına faydası yok. Annemin dediği gibi zayıflamak istiyorsak ağzımızı tutacağız.Birsey sorcam kizlar ac karna sarimsak yutarak zayiflayanlar varmis sizce etkisi varmidir
Birsey sorcam kizlar ac karna sarimsak yutarak zayiflayanlar varmis sizce etkisi varmidir
Tek basina beni zayiflatsin demiyorum ama zor kilo verdigim icin destekleyecek seylere ihtiyacim var sanki ve spor yapamiyorum evde kosu bandim var onu bile kullana miyorum. Kucuk cocugum var hic birakmiyo pesimi ve gynde bi saat bile ona bakacak kimsem yok
Malesef soguk ya ayrica onuda denedim bnm kiz parkta oyun alanindan cikmiyo hafi sokakta yuruyelim dedim onda da kedi gorur peaine gider kopek gorur kovalar cocuk gorur ben bunlarla oynucam der olmuyo yani bi turlu kosu bandina cikiyorum bende diyo onu oturma odasinda uyutup kosuyum diyorum pit desem uyaniyo bi turly olmuyoHavalar çok kötü değilse çocuğu da alıp yürüyüşlere falan mı çıksan canım acaba, nasıl olur?
Hoş geldin canımmTe
Tesekkurler. Slm kizlarr bende ayni kader mahkumu kilo kilo kiloo
Ayy deme kaptanım yaaa bende de var çıkartıp yapayım diyordum neden oluştu peki sizde yanlış kullanım mı?Ben almıstım o aletten
Sonra düz kapağında kıkırdak ezıklıgı yaptı o nedenle sormuştum uyarı ıcın
Ben sabahları sıcak suya 1 tatlı kaşığı toz zencefil 1 limon suyu ve 1 çay kaşığı bal koyup içiyorum 10 gün yapıcam yapanlardan duydum çok etkilemiş bakalım işime yarayacak mı dene istersen sende..Birsey sorcam kizlar ac karna sarimsak yutarak zayiflayanlar varmis sizce etkisi varmidir
Canım aynı durumdayız bu saatte burada takılmamın sebebi yavrular iki taneler biri yeni doğdu ve ben gurbetteyim kimsem yok burda..evde yavrunla birlikte hareketler yapmanı tavsiye ederim o da çok sevecektir eminim internetten videolar açıp aynı hareketleri tekrar etmek onların da hoşuna gidiyorTek basina beni zayiflatsin demiyorum ama zor kilo verdigim icin destekleyecek seylere ihtiyacim var sanki ve spor yapamiyorum evde kosu bandim var onu bile kullana miyorum. Kucuk cocugum var hic birakmiyo pesimi ve gynde bi saat bile ona bakacak kimsem yok
Oyy bicirik kaç yaşında annesiiiMalesef soguk ya ayrica onuda denedim bnm kiz parkta oyun alanindan cikmiyo hafi sokakta yuruyelim dedim onda da kedi gorur peaine gider kopek gorur kovalar cocuk gorur ben bunlarla oynucam der olmuyo yani bi turlu kosu bandina cikiyorum bende diyo onu oturma odasinda uyutup kosuyum diyorum pit desem uyaniyo bi turly olmuyo
Twıster omuz genıslıgı açılıp yapılmalıymışHoş geldin canımm
Ayy deme kaptanım yaaa bende de var çıkartıp yapayım diyordum neden oluştu peki sizde yanlış kullanım mı?
Ben sabahları sıcak suya 1 tatlı kaşığı toz zencefil 1 limon suyu ve 1 çay kaşığı bal koyup içiyorum 10 gün yapıcam yapanlardan duydum çok etkilemiş bakalım işime yarayacak mı dene istersen sende..
Canım aynı durumdayız bu saatte burada takılmamın sebebi yavrular iki taneler biri yeni doğdu ve ben gurbetteyim kimsem yok burda..evde yavrunla birlikte hareketler yapmanı tavsiye ederim o da çok sevecektir eminim internetten videolar açıp aynı hareketleri tekrar etmek onların da hoşuna gidiyor
Oyy bicirik kaç yaşında annesiii
Zayıf flamanın %80 ı bir gazı tutmak spor sıkılasmada onemlıMalesef soguk ya ayrica onuda denedim bnm kiz parkta oyun alanindan cikmiyo hafi sokakta yuruyelim dedim onda da kedi gorur peaine gider kopek gorur kovalar cocuk gorur ben bunlarla oynucam der olmuyo yani bi turlu kosu bandina cikiyorum bende diyo onu oturma odasinda uyutup kosuyum diyorum pit desem uyaniyo bi turly olmuyo
2 yasini yeni doldurdu ama cokk yaramaz evet bende evde spor yapcam ve vericem kilolari sen kac kilosunnHoş geldin canımm
Ayy deme kaptanım yaaa bende de var çıkartıp yapayım diyordum neden oluştu peki sizde yanlış kullanım mı?
Ben sabahları sıcak suya 1 tatlı kaşığı toz zencefil 1 limon suyu ve 1 çay kaşığı bal koyup içiyorum 10 gün yapıcam yapanlardan duydum çok etkilemiş bakalım işime yarayacak mı dene istersen sende..
Canım aynı durumdayız bu saatte burada takılmamın sebebi yavrular iki taneler biri yeni doğdu ve ben gurbetteyim kimsem yok burda..evde yavrunla birlikte hareketler yapmanı tavsiye ederim o da çok sevecektir eminim internetten videolar açıp aynı hareketleri tekrar etmek onların da hoşuna gidiyor
Oyy bicirik kaç yaşında annesiii
Mıdede sorun varsa kotu eder benceBirsey sorcam kizlar ac karna sarimsak yutarak zayiflayanlar varmis sizce etkisi varmidir
Bende denemwdim ama merak ettim duyunca ise yarayan her yolu denemeye hazirimm mutsuzim cunkuMıdede sorun varsa kotu eder bence
Ben hayatımda hıc sarımsak yıyemem alerjım var
Öğlen hem balık hem peynır çok geldı banaKızlar geç de olsa geldim ben de.
Bugünkü menüm şöyle:
Sabah: uyanır uyanmaz yarım litre suya yarım limon sıkıp içtim
1 yağsız yumurta
1kb tulum peyniri
1 dilim kızarmış buğday ekmeği
Ara:
Yeşil çay
Sade kahve
öğlen:
1 kücük kutu light ton balığı
1.5 dilim cheddar peyniri
1 dilim kızarmış buğday ekmeği
Ara :
1 kırmızı elma
yeşil çay
Akşam:
domates, salatalık, renkli biber salatası(yağsız, bol limon ve kekikli)
100 gr yoğurt
1 tane fırında pişirilmiş sebze schnitzeli(vejeteryan)
1 tane kraker
Ara:
2 şişe sade soda(limon sıktım)
badem
Sonra çok acıktım dayanamadım 1.5 krakere biraz peynir sürüp yedim
Kızlar maalesef bugün de 2 bardak light kola içtim. Yarın 1 bardağa düşürmeyi planlıyorum ve gece acıkırsam yağsız süt alıp içeceğim...
Bır kere anlasalım mutsuzlukBende denemwdim ama merak ettim duyunca ise yarayan her yolu denemeye hazirimm mutsuzim cunku
Isteyen verıyor canım phılodofergırl ü etıketlıyorsunuzAklim karisti simdi olcu veriyormuyuz veriyorsak hangi gun ve birini etiketlemek gerekiyormu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?