Kızlaaaarr, az önce halka tatlısı gönderdiler ama ben ne yaptım biliyor musun ? Teşekkürler, ben yemeyeceğim dedim.Oda arkadaşım şu an karşımda çıtır çıtır yiyor sesi bile cezbediyor ama ben hayır dedim. Kendimle gurur duyuyorum. Ay bir sevindirik oldum.
Ay sağol canım. Sizler sayesinde hepsi. Eğer bireysel devam etseydim kesin yerdim... Neyse bugün artık gitti deyip akşam da yerdim. Şimdi akşam sadece karnabahar yemeği ve yoğurt yiyeceğim. Allah hepinizden razı olsunTebrikler canim
Ben uzun süre yenicem o zaman çok canım çekiyor.. yoksa al sen ye hakkımı hiç aramamyumurtaaaaaa
ben yumurta canavarıyım..
Ev de bir kutu gunkurusu almıştım ara da birer tane agzima atıyorum yarın onu ortaya cikarayim ben1 tane hurma yesene onun yerine. hurmada da kayısıya geçiş yaparız sonra..
Benimde göğüslerim rahatsız ediyor, boşver yap gitsin hem sallanırken daha çok kalori harcarsın bence
Ben bu sabah kahvaltı da ekmek yemedim 2 tane yumurta başladım annem kızım kilo vereceğine emin misin 2 yumurta yiyorsun diyoryumurtaaaaaa
ben yumurta canavarıyım..
Ev de bir kutu gunkurusu almıştım ara da birer tane agzima atıyorum yarın onu ortaya cikarayim ben
Ben bu sabah kahvaltı da ekmek yemedim 2 tane yumurta başladım annem kızım kilo vereceğine emin misin 2 yumurta yiyorsun diyor
Kızlar 5 mil leslie yapmam lazım ama canım hiç istemiyor
Bende cumartesine kalmasın diye evi temizledim, ama evi süpürürken karın kaslarımı sıkmayıda ihmal etmedim bayağı kalori harcamışımdır bence :)))Kızlar 5 mil leslie yapmam lazım ama canım hiç istemiyor
Bir yumurta 1 beyaz daha iyi olur.Ev de bir kutu gunkurusu almıştım ara da birer tane agzima atıyorum yarın onu ortaya cikarayim ben
Ben bu sabah kahvaltı da ekmek yemedim 2 tane yumurta başladım annem kızım kilo vereceğine emin misin 2 yumurta yiyorsun diyor
Hayir canim bugun gec kahvalti yaptigim icin 2 ogun yedim.Canim sen gunde 2 ana ogun mu uyguluyorsun?
Aksama peynir de ekledim canimYine derece oynayacağım diyorsun yani
Yakmıştır o spor pastayı
Devam canım
Tabi canım bizimki tamamen ödem yağ değil
Çok az değil mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?