Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrikler canim

Ay sağol canım. Sizler sayesinde hepsi. Eğer bireysel devam etseydim kesin yerdim... Neyse bugün artık gitti deyip akşam da yerdim. Şimdi akşam sadece karnabahar yemeği ve yoğurt yiyeceğim. Allah hepinizden razı olsun

1 tane hurma yesene onun yerine. hurmada da kayısıya geçiş yaparız sonra..
Ev de bir kutu gunkurusu almıştım ara da birer tane agzima atıyorum yarın onu ortaya cikarayim ben
Benimde göğüslerim rahatsız ediyor, boşver yap gitsin hem sallanırken daha çok kalori harcarsın bence

yumurtaaaaaa
ben yumurta canavarıyım..
Ben bu sabah kahvaltı da ekmek yemedim 2 tane yumurta başladım annem kızım kilo vereceğine emin misin 2 yumurta yiyorsun diyor

Arkadaşlar Vücut ölçüleri için tablo hazırladım eğer katılmak istiyorsanız
Basen
Bel
Üst Bacak
Göğüs
Göbek
ölcülerinizi alıp beni etiketlerseniz çok mutlu olurum

Ben de yumurtayi en cok rafadan ya da kayisi olarak seviyorum. Rafadani ekmekle yemeye bayildigim icin bugun yumurtayi hasladim

Kızlar 5 mil leslie yapmam lazım ama canım hiç istemiyor

Yaparsin canim usenme sakin!!! 1 saatlik antreman yav evde rahat rahat yaparsin. Yarin tartida az cikmak icin diye diye motive et kendini. Ben de Leslie yaparken bi yerden sonra cok sikilmistim. laptopta leslie aciyordum TV de de dizi falan aciyordum bi gozum orda bi gozum orda yapiyordum artik hareketleri ezberlemistim zaten. Sen de deneyebilirsin bir iki bolum dizi olarak halledebilirsin...

Kızlar 5 mil leslie yapmam lazım ama canım hiç istemiyor
Bende cumartesine kalmasın diye evi temizledim, ama evi süpürürken karın kaslarımı sıkmayıda ihmal etmedim bayağı kalori harcamışımdır bence :)))
Gece yatmadan önce yoga + twister yapıcam yeterli olucaktır :)

Bir yumurta 1 beyaz daha iyi olur.
Kayısının içine ceviz koy olsun sana çikolata.

Kızlar çok faydalı bilgiler ediniyorum sayenizde yaa iyiki girdim bu takıma❤ bugün mutfak dolaplarımı düzenledim aburcubur dolabımızı da ama hiiiiç birisine elim gitmedi birsürü de şey var mini market ama yemedim çok mutluyummm

Bugunku menum

Kahvalti
1 dilim peynir
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Domates Salatalik biber

Ara
Sade turk kahvesi

Ara
3 kasik yogurt
1 er cay kasigi
Zencefil zerdecal

Aksam
Haslanmis brokoli
Haydari
1 dilim beyaz peynir

Su 2 litre
Spor 3 mill leslie

menüüüüüm
12.00
2 yumurta domates soganlı bıberlı maydanozlu salata yağ yok
50 gr ekmek
1 mandalın

17.00
1 çatal erıste
1 köfte
1 kepçe tarhana çorbası

3 lt su
Buda sporum

Eklentiler

• 462A2230-79CA-46D8-8602-25C02DC17F35.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 197
  • 34EDE99F-3759-47A5-90DC-198982381548.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 193
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…