Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5 tane fazla yaw 3'e bağlayalım. hem o erikler doğal kurutma mı üzerinde yağ vs. var mı?
Hiç bilmiyorum canım ya.. yok yarın yiyicem ikna edemezsin beni o kadar sabrettim :))) ekmek yemem eriği yerim :)))

merhaba arkadaslar yarın ıtıbarıyle bnde aranızdayım ınsallah bugun suana kadar ıyı bıraz cekırdek dısında... benım asıl sıkıntım aksam yemelerım ve hareketsızlıgım neyse kendımı yenıcem...

Ben ne mantar yiyebildim ne yoğurt tavuğumu yedim sadece.. uyumuşum, dışarda yağmur var, iyice mayıştırdı beni limonlu su yapayım kendime

hoş geldin aramıza :) verirsin inşallah.

anlayamadığım derecede iştahlıyım sormayın ama kafaya koydum yarından itibaren disiplinli diyet :) dün patateside abarttığım için bugün hiçbişey yemedim artık

Kızlaaaarr, az önce halka tatlısı gönderdiler ama ben ne yaptım biliyor musun ? Teşekkürler, ben yemeyeceğim dedim. Oda arkadaşım şu an karşımda çıtır çıtır yiyor sesi bile cezbediyor ama ben hayır dedim. Kendimle gurur duyuyorum. Ay bir sevindirik oldum.

Hos geldiiin :) Hep beraber verecegiz kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…