Hiç bilmiyorum canım ya.. yok yarın yiyicem ikna edemezsin beni o kadar sabrettim :))) ekmek yemem eriği yerim :)))5 tane fazla yaw 3'e bağlayalım. hem o erikler doğal kurutma mı üzerinde yağ vs. var mı?
eriklerin fotolarını atsana bi bakayımHiç bilmiyorum canım ya.. yok yarın yiyicem ikna edemezsin beni o kadar sabrettim :))) ekmek yemem eriği yerim :)))
Ofiste kuzum ya karşımda duruyolar ben çalışırken, turtinni filan paketle önüme koydu arkadaş dün.. başkalarına verdim dokunmadım .. anlıyormusun ne kadar ağır şartlarda çalıştığımıeriklerin fotolarını atsana bi bakayım
harika harikaBen ne mantar yiyebildim ne yoğurt tavuğumu yedim sadece.. uyumuşum, dışarda yağmur var, iyice mayıştırdı beni limonlu su yapayım kendime
merhaba arkadaslar yarın ıtıbarıyle bnde aranızdayım ınsallah bugun suana kadar ıyı bıraz cekırdek dısında... benım asıl sıkıntım aksam yemelerım ve hareketsızlıgım neyse kendımı yenıcem...
Orasi oyle :))Bir de her gün 5 gr bitter çikolatam var kahvenin yanında ondan da vazgeçsem daha iyi olacak her şey benim için
Üzülme canım o bel neden 90 sen onu incelt diye dimi ama
Canim denedim ama sutumde azalma oldu suan uyguladigimda hem zayifliyorum hemde sutte azalma olmadi :)Aslında yine yapılabilir günde bir iki dilim ekmek ile mesela :) bağırsaklarım tembelleşti biraz buna dikkat etmek lazım
Yumurta yiyorum ama pul biber karabiber naneden yumurta görunmuyorYumurta yiyebiliyomusun peki?
O zaman buna devam, bol roka ye.. yeşillik bol süt yaparCanim denedim ama sutumde azalma oldu suan uyguladigimda hem zayifliyorum hemde sutte azalma olmadi :)
Bende tadını sevmiyorum aynen böyle yiyorum yada burnumu tıkayarak baah:))Yumurta yiyorum ama pul biber karabiber naneden yumurta görunmuyor
canım sarımsak doğal antibiyotiktir sabahları aç karna yutukursa kışı daha sağlıklı geçiriyorsun diye biliyorum. ben sabahları 1 bardak ılık suya 1 çk doğal elma sirkesi koyup içmeye başladım. tabi buda hasta olmamak için şifa ama bakalım kilo etkisi ne olacak.
canım afiyet olsun da sen bu colayı her gün nereden buluyorsun :))) eve almayın cola varsa ve seni gıdıklıyorsa wc ye dök çok güzel temizliyor :)))
aman bacım sen ne yaptın 1 tabak lahana sarması da ne ola ki adette yazamamışsın o kadar mı çok yanına birde ayran içeydin daha iyi olurdu sankiakşama da patates ondan ne kadar yedin :))) su spor da yazıyoruz
yumurtaaaaaaBende tadını sevmiyorum aynen böyle yiyorum yada burnumu tıkayarak baah:))
işte budur..Kızlaaaarr, az önce halka tatlısı gönderdiler ama ben ne yaptım biliyor musun ? Teşekkürler, ben yemeyeceğim dedim.Oda arkadaşım şu an karşımda çıtır çıtır yiyor sesi bile cezbediyor ama ben hayır dedim. Kendimle gurur duyuyorum. Ay bir sevindirik oldum.
yumurtaaaaaa
ben yumurta canavarıyım..
Aynen canim :)O zaman buna devam, bol roka ye.. yeşillik bol süt yapar
merhaba arkadaslar yarın ıtıbarıyle bnde aranızdayım ınsallah bugun suana kadar ıyı bıraz cekırdek dısında... benım asıl sıkıntım aksam yemelerım ve hareketsızlıgım neyse kendımı yenıcem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?