O zaman aynen devam et canim26 yaşındayım . işe gidip gelirken sürekli yürüyorum onun etkisi çok sanırım hava güzel olunca yolu uzatıyorum o bana baaya etki ediyor günde en az 6 bin adım atıyorum
O zaman aynen devam et canim
Harikasin valla.
Kızlar ip atlarken gobegım sallanıyor rahatsız oluyorum
Bırde bol eşofman vs gıyıyorum
Acaba korse mı gıysem
Canim ip atlamak guzel kalori yaktiriyoda dizlerine cok yuk biner bence biraz kilo verince basla ip atlamaya hevesini kirmayim ama illa atliycam diyorsan da fazla zorlamadan ip atliyarak isinip ustune baska bi kardiyo yapsan daha iyi olur sanki.Kızlar ip atlarken gobegım sallanıyor rahatsız oluyorum
Acaba korse mı gıysem
Korseyle rahat yapabilicekmisin acaba canim ??İp atlarken takıyım barı
Sağol canım ya
Bırde sporda gobegım buz gıbı oluyor nıye sence
Inşallah yarın tarti da -200 bile görsem mutlu olacağımAzminden dolayi tebrikler
Su 66 direncini kirdinmi gerisi gelicek insallah
İŞTE BU'DUR.Kızlar şimdi kahvaltı hazırladım 2 tane de üstü bitter çikolata kaplı bisküvi koydum. Birinden ufacik bir isirikta aldim SonraBengi__ nin dediği gibi paketin arkasına baktım o iki tane bisküvi 112 kalori ve 5.0 oranında şeker var. Ben de onları attım ve kendime tarçınlı süt yaptım kendimi seviyorum
süpersin berbat bir şey o çokaprens zatenHelal sana bacım. Bende bana ikram edilen çokoprensten yemedim. Aferin bize
dukan, protein diyetleri hızla kilo verdiri ama uzun sure yapımında kas kaybı yaşarsınız. ayrıca hızlı bir şekilde geri alınır.Evet yarar cunku bnede zamaninda dukan yapmistim protein agirliklifir kendisi 12kg vermistim tedavi hamilelik derken fazlasini aldim ama vermistim yani
hiç sağlıklı olduklarını düşünmüyorum zaten.Protein diyetleri ile guzel kilolar veriliyo ama sonrasinda ki beslenme sekli onemli kabizlitda cabasi
anladım canım, keşke yiyebilsen belki tavuk daha kolay olabilir ama zorlama kendini.Kücukken yasadığim bir olayin etkisi ile yiyemiyorum en son 3 yasinda yemisim hamilelikte esim cok zorladı ama 1 kofte yoyebilmek icin nerdeyse yarim ekmek yiyordum tadi gitsin diye yani beceremedim yemeyi psikolojik yani cocukluguma inmek lazim
İp atlarken takıyım barı
Sağol canım ya
Bırde sporda gobegım buz gıbı oluyor nıye sence
Sabah 10 gibi kahvaltimi yaptim
Arada sade turk kahvemi ictim
Sporumuda yaptim 3 mill
Birazdan yogurt uzerine 1 er cay kasigi zerdecal zencefil tarcinla ara ogun yapicam
Aksam da haslanmis brokoli haydari yicem
Malum tarin tarti gunu hafif tutmak lazim
Bir de her gün 5 gr bitter çikolatam var kahvenin yanında ondan da vazgeçsem daha iyi olacak her şey benim içinİŞTE BU'DUR.
yiyeceğimiz her şeyin arkasına bir baksak zaten çoğunu yemekten vaz geçeceğiz.
süpersin berbat bir şey o çokaprens zaten
dukan, protein diyetleri hızla kilo verdiri ama uzun sure yapımında kas kaybı yaşarsınız. ayrıca hızlı bir şekilde geri alınır.
diyet değil yaşam tarzı halin egelmiş beslenme modellerinde kilolar geri alınmaz.
hiç sağlıklı olduklarını düşünmüyorum zaten.
ha niye yaptık mecburduk
anladım canım, keşke yiyebilsen belki tavuk daha kolay olabilir ama zorlama kendini.
ben vegaları gerçekten tebrik ediyorum aslında proteini bu kadar çok sevmesem vegan olurdum. dünyaya gerçekten pozitif etki sağlıyorlar. inanmayacaksınız ama yememiz için üretilen danalar küresel ısınmaya neden oluyor. dünya üzerinde insan nüfusundan daha çok tavuk nüfusu var.
bir araştırın.
Üzülme canım o bel neden 90 sen onu incelt diye dimi ama
1 tane hurma yesene onun yerine. hurmada da kayısıya geçiş yaparız sonra..Bir de her gün 5 gr bitter çikolatam var kahvenin yanında ondan da vazgeçsem daha iyi olacak her şey benim için
Üzülme canım o bel neden 90 sen onu incelt diye dimi ama
Kafam çok karışık yaCanim korseler kan dolasimini yavaslatiyor diye biliyorum, rahatsiz olmaz misin spor yaparken. Yuksek bel bir esofman belki ise yarayabilir :)
Yumurta yiyebiliyomusun peki?Böyle menuleri gordukce keske et yiyebilsem diyorum hem yapmasi kolay hem de az kalorili
Yine derece oynayacağım diyorsun yaniyarın tartı günü harika rakamlarla geliyorum sabaha kadar kilo almazsam tabi :)
Yakmıştır o spor pastayıbi de dün arkadaşım geldi bir dilim püskülü pasta yedim 2 bardak çayla ama onun arkasından müzik eşliğinde yarım saat kadar spor yaptırdım
Devam canımBugun yapmayacakmisin yani
Tabi canım bizimki tamamen ödem yağ değilKızlar şişlik felan demeyın
Listeye artıyla gelmeyın
Çok az değil mi kuzumSabah 10 gibi kahvaltimi yaptim
Arada sade turk kahvemi ictim
Sporumuda yaptim 3 mill
Birazdan yogurt uzerine 1 er cay kasigi zerdecal zencefil tarcinla ara ogun yapicam
Aksam da haslanmis brokoli haydari yicem
Malum tarin tarti gunu hafif tutmak lazim
Aslında yine yapılabilir günde bir iki dilim ekmek ile mesela :) bağırsaklarım tembelleşti biraz buna dikkat etmek lazımEvet yarar cunku bnede zamaninda dukan yapmistim protein agirliklifir kendisi 12kg vermistim tedavi hamilelik derken fazlasini aldim ama vermistim yani
Gittim manavcılar caddesinde buldum iri iri kokulu kokulu.. hergün yesem bıkmam ..Ne güzel işe gidememe lüksün var
Evet ara ara olabilir ama sürekli benim yapacağım bir diyet değil
Yok ondan değil ondan önceki gün başlamıştı zaten üç gün sürüyor yapacak bir şey yok
Of mantarı çok severim
Çok sağ ol canım
İyi çıkar inşallah kuzum
Günaydın canım inşallah
Günaydın kaptanım
Kuru erikte olabilir nefis bir tad.. yarın 5 tane yiyeceğim1 tane hurma yesene onun yerine. hurmada da kayısıya geçiş yaparız sonra..
5 tane fazla yaw 3'e bağlayalım. hem o erikler doğal kurutma mı üzerinde yağ vs. var mı?Kuru erikte olabilir nefis bir tad.. yarın 5 tane yiyeceğim
Benimde göğüslerim rahatsız ediyor, boşver yap gitsin hem sallanırken daha çok kalori harcarsın benceKızlar ip atlarken gobegım sallanıyor rahatsız oluyorum
Acaba korse mı gıysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?