Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ip atlarken gobegım sallanıyor rahatsız oluyorum
Bırde bol eşofman vs gıyıyorum
Acaba korse mı gıysem
Acaba korse mı gıysem
Canim ip atlamak guzel kalori yaktiriyoda dizlerine cok yuk biner bence biraz kilo verince basla ip atlamaya hevesini kirmayim ama illa atliycam diyorsan da fazla zorlamadan ip atliyarak isinip ustune baska bi kardiyo yapsan daha iyi olur sanki.

İŞTE BU'DUR.
yiyeceğimiz her şeyin arkasına bir baksak zaten çoğunu yemekten vaz geçeceğiz.

Helal sana bacım. Bende bana ikram edilen çokoprensten yemedim. Aferin bize
süpersin berbat bir şey o çokaprens zaten

Evet yarar cunku bnede zamaninda dukan yapmistim protein agirliklifir kendisi 12kg vermistim tedavi hamilelik derken fazlasini aldim ama vermistim yani
dukan, protein diyetleri hızla kilo verdiri ama uzun sure yapımında kas kaybı yaşarsınız. ayrıca hızlı bir şekilde geri alınır.
diyet değil yaşam tarzı halin egelmiş beslenme modellerinde kilolar geri alınmaz.

Protein diyetleri ile guzel kilolar veriliyo ama sonrasinda ki beslenme sekli onemli kabizlitda cabasi
hiç sağlıklı olduklarını düşünmüyorum zaten.
ha niye yaptık mecburduk

anladım canım, keşke yiyebilsen belki tavuk daha kolay olabilir ama zorlama kendini.
ben vegaları gerçekten tebrik ediyorum aslında proteini bu kadar çok sevmesem vegan olurdum. dünyaya gerçekten pozitif etki sağlıyorlar. inanmayacaksınız ama yememiz için üretilen danalar küresel ısınmaya neden oluyor. dünya üzerinde insan nüfusundan daha çok tavuk nüfusu var.
bir araştırın.

Canim sen gunde 2 ana ogun mu uyguluyorsun?

Bir de her gün 5 gr bitter çikolatam var kahvenin yanında ondan da vazgeçsem daha iyi olacak her şey benim için
Üzülme canım o bel neden 90 sen onu incelt diye dimi ama

Canim korseler kan dolasimini yavaslatiyor diye biliyorum, rahatsiz olmaz misin spor yaparken. Yuksek bel bir esofman belki ise yarayabilir :)
Kafam çok karışık ya
Aslında kısa süre gıyıp cıkarayım
Yada defıgınız gıbı saran bır eşofman gıyerım

yarın tartı günü harika rakamlarla geliyorum sabaha kadar kilo almazsam tabi :)
Yine derece oynayacağım diyorsun yani
bi de dün arkadaşım geldi bir dilim püskülü pasta yedim 2 bardak çayla ama onun arkasından müzik eşliğinde yarım saat kadar spor yaptırdım
Yakmıştır o spor pastayı
Bugun yapmayacakmisin yani
Devam canım
Kızlar şişlik felan demeyın
Listeye artıyla gelmeyın
Tabi canım bizimki tamamen ödem yağ değil
Çok az değil mi kuzum

Evet yarar cunku bnede zamaninda dukan yapmistim protein agirliklifir kendisi 12kg vermistim tedavi hamilelik derken fazlasini aldim ama vermistim yani
Aslında yine yapılabilir günde bir iki dilim ekmek ile mesela :) bağırsaklarım tembelleşti biraz buna dikkat etmek lazım

Gittim manavcılar caddesinde buldum iri iri kokulu kokulu.. hergün yesem bıkmam ..

Acaba korse mı gıysem
Benimde göğüslerim rahatsız ediyor, boşver yap gitsin hem sallanırken daha çok kalori harcarsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…