Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü yedıklerım lıstemle alakasız kosusturmadan kendım ıcın hazırlayamadım

Genel de sabahlari erken kalkip senin dediğin gibi yapıyorum tv izlerken ama iki gündür geç kalktım ve leslie bu saatte kalınca zor geliyor. Ama yapacağım yapmam lazım

4 Ocak ölçüler
Basen:104
Bel:86
Üst bacak:56
Göğüs:97
Göbek:89
philosophergirl
Tamamdır canım ekledim bilgilerini

Genel de sabahlari erken kalkip senin dediğin gibi yapıyorum tv izlerken ama iki gündür geç kalktım ve leslie bu saatte kalınca zor geliyor. Ama yapacağım yapmam lazım

Tamamdır canım ekledim bilgilerini
Benım bılgıler örtülümü olsa kımse görmese :)

Kizlar bugunki Menum;

Sabah: 1 kucuk sut, 2 ceri domates, 4 tane yesil zeytin, 2 kucuk kuru kayisi, 2 tane tam ceviz.

Oglen: 1 kepce mercimek çorbası ( yarisini yiyebildim), tavuk Haslama ve 1 yemek kasigi bulgur pilavı

Aksam: kiymali karnabahar ve 2 yemek kasigi suzme yogurt. Normal yogurt kalmamis. Suzme yogurda su Kattim.

Bu saate kadar 2.25 lt su içtim. Yarim Litre daha içeceğim. Leslie 3 mil ve twist yapacagim.

Az yıyorsun gıbı geldı bana canım

Bir yumurta 1 beyaz daha iyi olur.
Kayısının içine ceviz koy olsun sana çikolata.
Yavaş yavaş duzenimi kuracağıma inanıyorum
Gogus ..102
Bel ...84
Gobek...95
Basen...109
Üst bacak...61
Alt bacak...37
Kol...31
philosophergirl
Tamamdır canım bilgilerini ekledim
Benım bılgıler örtülümü olsa kımse görmese :)
Sen nasıl istersen abla örtülü de yaparım açıkta gerekirse senin için özel tablo hazırlarim

Kizlar birde sorun olacak. Bu hafta benim ilk haftam. Ilk defa kilo bildirimi yapacagim. Tartinin fotosunu çekiyor muyuz ? Sabah erkenden cikiyorum tartilip cikacagim. Eger foto gerekiyorsa çekip cikayim. Ise gidince atarim. Yoksa aksama kadar bir daha cekme sansim yok

Kişiye bağlı canım
Bende çekiyorum acelem yoksa

Bugünkü menüm
Kahvaltı 8:30
Bir haşlanmış yumurta 1:30 dilim beyaz peynir domates salatalık dereotu maydanoz ile salata yanında bir dilim ekmek tam buğday

Günün devamında yoğurt lu bakliyat çorbası

Gün içinde 2 litre su bir kupa yeşil çay 40 dakika yürüyüş

Şifayı kaptım galiba bol acılı yedim çorbamı ohhh şifa olsun :) ihlamur demledim onu içicem birazdan.. inşallah daha kötü olmam

4 Ocak Persembe

Sabah 07:30
195 kalori 10 gr yağ, 2,5 gr karbonhidrat,
23 gr protein

1 hs yumurta 2 hs yumurta beyazı
50 gr lor peynir
Maydonoz
Dereotu
Nane

Oglen 13:00
305 kalori, 6,6 gr yağ, 1,4 gr karbonhidrat,
56 gr protein

180 gr ızgara göğüs
1/2 Demet roka

Ara 16:00
187 kalori, 15 gr yağ, 2 gr karbonhidrat,
12 gr protein

2 ceviz
45 gr dil peyniri

Akşam 19:00
305 kalori, 6,6 gr yağ, 1,4 gr karbonhidrat,
56 gr protein

180 gr ızgara göğüs
1/2 Demet Tere

2 Litre su
45 dk dans
keryneia karbonhidrat toplam 8 gr

Guzel canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…