Hey masallah yavrum. Helal olsun.menüüüüüm
12.00
2 yumurta domates soganlı bıberlı maydanozlu salata yağ yok
50 gr ekmek
1 mandalın
17.00
1 çatal erıste
1 köfte
1 kepçe tarhana çorbası
3 lt su
Buda sporum
Genel de sabahlari erken kalkip senin dediğin gibi yapıyorum tv izlerken ama iki gündür geç kalktım ve leslie bu saatte kalınca zor geliyor. Ama yapacağım yapmam lazımYaparsin canim usenme sakin!!! 1 saatlik antreman yav evde rahat rahat yaparsin. Yarin tartida az cikmak icin diye diye motive et kendini. Ben de Leslie yaparken bi yerden sonra cok sikilmistim. laptopta leslie aciyordum TV de de dizi falan aciyordum bi gozum orda bi gozum orda yapiyordum artik hareketleri ezberlemistim zaten. Sen de deneyebilirsin bir iki bolum dizi olarak halledebilirsin...
Tamamdır canım ekledim bilgilerini
Benım bılgıler örtülümü olsa kımse görmese :)Genel de sabahlari erken kalkip senin dediğin gibi yapıyorum tv izlerken ama iki gündür geç kalktım ve leslie bu saatte kalınca zor geliyor. Ama yapacağım yapmam lazım
Tamamdır canım ekledim bilgilerini
Az yıyorsun gıbı geldı bana canımKizlar bugunki Menum;
Sabah: 1 kucuk sut, 2 ceri domates, 4 tane yesil zeytin, 2 kucuk kuru kayisi, 2 tane tam ceviz.
Oglen: 1 kepce mercimek çorbası ( yarisini yiyebildim), tavuk Haslama ve 1 yemek kasigi bulgur pilavı
Aksam: kiymali karnabahar ve 2 yemek kasigi suzme yogurt. Normal yogurt kalmamis. Suzme yogurda su Kattim.
Bu saate kadar 2.25 lt su içtim. Yarim Litre daha içeceğim. Leslie 3 mil ve twist yapacagim.
Yavaş yavaş duzenimi kuracağıma inanıyorumBir yumurta 1 beyaz daha iyi olur.
Kayısının içine ceviz koy olsun sana çikolata.
Tamamdır canım bilgilerini ekledim
Sen nasıl istersen abla örtülü de yaparım açıkta gerekirse senin için özel tablo hazırlarimBenım bılgıler örtülümü olsa kımse görmese :)
Yerım senı kuzumYavaş yavaş duzenimi kuracağıma inanıyorum
Tamamdır canım bilgilerini ekledim
Sen nasıl istersen abla örtülü de yaparım açıkta gerekirse senin için özel tablo hazırlarim
Kişiye bağlı canımKizlar birde sorun olacak. Bu hafta benim ilk haftam. Ilk defa kilo bildirimi yapacagim. Tartinin fotosunu çekiyor muyuz ? Sabah erkenden cikiyorum tartilip cikacagim. Eger foto gerekiyorsa çekip cikayim. Ise gidince atarim. Yoksa aksama kadar bir daha cekme sansim yok
Az yıyorsun gıbı geldı bana canım
Dınlenmeye bakŞifayı kaptım galiba bol acılı yedim çorbamı ohhh şifa olsun :) ihlamur demledim onu içicem birazdan.. inşallah daha kötü olmam
Menuyede sporada bayildimmenüüüüüm
12.00
2 yumurta domates soganlı bıberlı maydanozlu salata yağ yok
50 gr ekmek
1 mandalın
17.00
1 çatal erıste
1 köfte
1 kepçe tarhana çorbası
3 lt su
Buda sporum
Bugun bır arkadaşla yürüdük farketmedık bıleMenuyede sporada bayildim
Berilim 3 saat mi yurudun
Çok geçmiş olsun canim. Insallah hemencecik baslamadan atlatirsinŞifayı kaptım galiba bol acılı yedim çorbamı ohhh şifa olsun :) ihlamur demledim onu içicem birazdan.. inşallah daha kötü olmam
Guzel canim afiyet olsunKizlar bugunki Menum;
Sabah: 1 kucuk sut, 2 ceri domates, 4 tane yesil zeytin, 2 kucuk kuru kayisi, 2 tane tam ceviz.
Oglen: 1 kepce mercimek çorbası ( yarisini yiyebildim), tavuk Haslama ve 1 yemek kasigi bulgur pilavı
Aksam: kiymali karnabahar ve 2 yemek kasigi suzme yogurt. Normal yogurt kalmamis. Suzme yogurda su Kattim.
Bu saate kadar 2.25 lt su içtim. Yarim Litre daha içeceğim. Leslie 3 mil ve twist yapacagim.
Gecmis olsun canimŞifayı kaptım galiba bol acılı yedim çorbamı ohhh şifa olsun :) ihlamur demledim onu içicem birazdan.. inşallah daha kötü olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?