Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir benim tartı güzel şeyler söylemiyor
Pis tartı kötü tartı
Canım ölçüler ayda bir olacak

Her gün çikolata yiyorsun sanırım ondan veremiyorsun haftada bir ödül versen kendine tabi 1 günde yediğin kadar yiyeceksin. Sonucu görünce hiç yemezsin belki :)

Ben diyetimde bir degisiklik yapayim diyorum haşlanmış patatese biraz 2 gun falan agirlik vermek istiyorum. Patates diyeti gibi degil aslinda cunku yoğurt peynir ve domates salatalikla dengelerim diye dusundum(ekmeksiz). 2 gun sonra eski duzenime devam ederim. Aslinda ben karbonhidrat ya da protein diyeti degil de kalori sayimiyla zayiflamaya basladigim icin olabilir gibi. 100 grami sadece 87 kcal...

Patatesle diyet olur mu ki. Zaten patates varsa ekmek hiç olmamalı. Araştırdın mı hiç canım nasıl oluyor böyle.

Bugun ciktigim tarti bana guzel seyler soyledi umarim yarinda oyle olur hadi kizlar bizim takimi birinci yapalimmmm:)))
Süpersinnnn işte bu kadar!! yarını sabırsızlıkla bekliyorumm, bende bel ölçümü yapıcam bir zamanlar 95 61 90dım o zaman bile göğüsler büyüktü pehhh :))

Patatesle diyet olur mu ki. Zaten patates varsa ekmek hiç olmamalı. Araştırdın mı hiç canım nasıl oluyor böyle.
Valla ben de kk da gormustum seneler once ilk defa:

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-6-kg-verdiren-patates-diyeti-2.520910

tps://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/patates-diyeti-2-72128.html

Tabii ki bu diyeti uygulamayacagim. Bence cok eksik ve yetersiz. Sebze meyve yogurt peynir de ekleyip 2 gun yapmayi planladim. Odem atmak ve vucudumu sasirtmak istiyorum.

Kızlar ben yanlışlıkla bir sayfa açmışım teli cebime koyunca oldu sanırım. Dedim acaba bu bir işaret mi :) İbrahim Saraçoğlu nun tarifi deniyor gece kızı çayı diye bir çay varmış ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi ama ödem atıyor zayıflatıyormuş. Bu çay hakkında fikri olan var mı.

Patates diyeti çok acımasız kızlar şeker kesinlikle yasak!!!

Web’de bunu buldum ve de tırstım..

Canım biraz kaçırmışsın akşam sanki :)

Kısır yaptım yarın yiyicem bende :)) Spora daha çok asılmam gerekecek ama değer

Canım biraz kaçırmışsın akşam sanki :)

Baya kaçırdım cuma öncesi olmamalıydı.. ama yine de güzel eksi gelecek bence yarına :))

Valla bu haftasonu başlayayim ben o zaman 2-3 gun icin :) cuma kilo bildirimimi yapayim diyorum, cmt gunu de diyet sasirtma gunum. Canimin cektigi bir yemegi yiyecegim :)

Afiyet olsun o zaman şimdiden :)

Kızlar bu çay için çok güzel şeyler diyorlar niyeti bozdum alsam mı ben bundan yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…