- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Bir benim tartı güzel şeyler söylemiyor
Pis tartı kötü tartı
Canım ölçüler ayda bir olacak
Ben diyetimde bir degisiklik yapayim diyorum haşlanmış patatese biraz 2 gun falan agirlik vermek istiyorum. Patates diyeti gibi degil aslinda cunku yoğurt peynir ve domates salatalikla dengelerim diye dusundum(ekmeksiz). 2 gun sonra eski duzenime devam ederim. Aslinda ben karbonhidrat ya da protein diyeti degil de kalori sayimiyla zayiflamaya basladigim icin olabilir gibi.
SüpersinnnnBugun ciktigim tarti bana guzel seyler soyledi umarim yarinda oyle olur hadi kizlar bizim takimi birinci yapalimmmm:)))
Valla ben de kk da gormustum seneler once ilk defa:Patatesle diyet olur mu ki. Zaten patates varsa ekmek hiç olmamalı. Araştırdın mı hiç canım nasıl oluyor böyle.
Valla ben de kk da gormustum seneler once ilk defa:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-6-kg-verdiren-patates-diyeti-2.520910
tps://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/patates-diyeti-2-72128.html
Tabii ki bu diyeti uygulamayacagim. Bence cok eksik ve yetersiz. Sebze meyve yogurt peynir de ekleyip 2 gun yapmayi planladim. Odem atmak ve vucudumu sasirtmak istiyorum.
Valla ben de kk da gormustum seneler once ilk defa:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-6-kg-verdiren-patates-diyeti-2.520910
tps://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/patates-diyeti-2-72128.html
Tabii ki bu diyeti uygulamayacagim. Bence cok eksik ve yetersiz. Sebze meyve yogurt peynir de ekleyip 2 gun yapmayi planladim. Odem atmak ve vucudumu sasirtmak istiyorum.
Eki Görüntüle 2089264 Patates diyeti çok acımasız kızlar şeker kesinlikle yasak!!!
Web’de bunu buldum ve de tırstım..
Ama tabi bu ne kadar sağlıklı onu bilmek lazımCanım şeker yani meyvede yememen gerek ...
Canım biraz kaçırmışsın akşam sanki :)Geç kaldım menüyü paylaşmak için bu akşam yemeğe kv ye gittik
Menüm...
Sabah
1 bardak sirkeli ılık su
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 siyah zeytin
1 minnak salatalık
Salçadan sos
Ara
Avuç içi kadar ceviz
Akşam
1 kase çorba (adını bilmiyorum etliydi)
4 kaşık pırasa yemeği
6 kaşık kadar makarna (ev yapımı)
1 kaşık kıymalı sos
3 kaşık yoğurt
2 çatal kırmızı pancar
Salata
Biraz yeşillik
Ara
4 kestane
1 elmalı kurabiye
1 kupa kayısı çayı
1 kupa Gano kahve
Su 2 lt ve 1 lt Gano çay
Spor
10 mekik
20 sağ bacak
20 sol bacak germe
Ogleden sonra bir orta boy elma ya da ceyrek muz yiyordum ya bilemedim patatese baslayinca cok karbonhidrat diye onu sa mi yemesemCanım şeker yani meyvede yememen gerek ...
Ben üç gündür yemiyorum karnım içime geçti resmen limonlu su içiyorum vitamin almak için.. ama dediğim gibi bayram seyrandan sonra yaparım bir tekAma tabi bu ne kadar sağlıklı onu bilmek lazım
Karbonhidrat şeker ile fazla yan yana gelmemeli kuzum..Ogleden sonra bir orta boy elma ya da ceyrek muz yiyordum ya bilemedim patatese baslayinca cok karbonhidrat diye onu sa mi yemesem
Nasıl oluyor sonuçları sende görelim bakalım :)
Kısır yaptım yarın yiyicem bende :)) Spora daha çok asılmam gerekecek ama değer
Canım biraz kaçırmışsın akşam sanki :)
Valla bu haftasonu başlayayim ben o zaman 2-3 gun icin :) cuma kilo bildirimimi yapayim diyorum, cmt gunu de diyet sasirtma gunum. Canimin cektigi bir yemegi yiyecegim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?