valla nerden başlasam bilmiyorum ama izne ayrılmanın ne büyük bir hata olduğunu anladım kısaca.giriş bölümünden de anlaşılacağı üzere biraz kilo aldım ama verilmeyecek gibi degil.ben diyeyim üç sen de beşResmıyete dokemedık ama çok ilgili çok cevval bır kaptandı
Sen neler yaptın bacım
valla nerden başlasam bilmiyorum ama izne ayrılmanın ne büyük bir hata olduğunu anladım kısaca.giriş bölümünden de anlaşılacağı üzere biraz kilo aldım ama verilmeyecek gibi degil.ben diyeyim üç sen de beşsadece kilo verme azmimi halen koruyorum ve kesinlikle vericem diye düşünüyorum.kendime olan inancım halen sağlam ve hedefime varacağıma inanıyorum
Hıc sanmam olacagımısen olmasan olmazdı zaten.. :) ben şubat sonuna 65 kilo olup mezun olmak istiyorum.. 2 ay idare ederiz işte birbirimizi.. sen de 2 aya bu gidişle bence 60 kilo olucan..
Şubat sonuna şurda ne kaldı kisen olmasan olmazdı zaten.. :) ben şubat sonuna 65 kilo olup mezun olmak istiyorum.. 2 ay idare ederiz işte birbirimizi.. sen de 2 aya bu gidişle bence 60 kilo olucan..
Bunlar varsa sendevalla nerden başlasam bilmiyorum ama izne ayrılmanın ne büyük bir hata olduğunu anladım kısaca.giriş bölümünden de anlaşılacağı üzere biraz kilo aldım ama verilmeyecek gibi degil.ben diyeyim üç sen de beşsadece kilo verme azmimi halen koruyorum ve kesinlikle vericem diye düşünüyorum.kendime olan inancım halen sağlam ve hedefime varacağıma inanıyorum
Mezun olunca gıtmez o korur zatı bızleŞubat sonuna şurda ne kaldı kiben geldim sen gidecekmisin yağni??
Yok halen başlayamadım.randevu gününde gidemedim kadınadiyetisyene gidebildin mi?
Hıc sanmam olacagımı
Şubat bası al burayı tapuya gıdelım
Korumada ıyı olur sana
Benıde kamçılarsın arada
Şubat sonuna şurda ne kaldı kiben geldim sen gidecekmisin yağni??
Yok halen başlayamadım.randevu gününde gidemedim kadına(hadi bunu da kadere atalım bakalım
Bır şartla bana acımasız olacaksıntamam şubat başına konuşalım.. :)
ahahah sen gel ben seni bırakmam.. berilin dediği gibi koruma şart.. anca hamile kalırsam giderim :)
o zaman yarın hemen al bence.. :) sen diyetisyenle güzel kilo veriyorsun valla..
Bır şartla bana acımasız olacaksın
Son 19 gün dıyom
Ay onu dıme vıcdan yaparımtemaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm :)
sen hele boz zaten o diyeti, o verdiğin paraları gözüne sokarım :) al sana acımasızlık.. benim spor hocam diyor ki, diyetini bozarsan kilo almasan bile diyete olan saygını yitirirsin yalama olur gözünde diyor.. önce yaptığın işe saygı göstereceksin diyor..
ona göre..
Insallah tartıda ben gıbı begenır güzel eksı yollarKizlar sporumu yeni bitirdim. Bugunki menum,
Sabah : 1 dilim suzme peynir, yarim kirmizi biber, 5 zeytin, 1 kucuk sut ve 3 tane ceviz
10:30 Zencefil limon çayi
Oglen: balik bugulama, 2 yk Barbunya
Aksam: Tavuklu salata ve 1 kase yogurt
2.7 lt su ve 5 mil leslie
Zeytin ayikladim
Ayran beni wc ye çıkarıyor
Kapuska dam korkuyorum öğlen yedim bakalım yarın göricez artık
Yok 2 gün dü zaten hiç zor olmadı.sevdiğim bir çorbaydı ama ama.....
Afiyet olsun
Bizler iyiyiz sizler neredesiniz buralar pek ıssız oldu
Bence de yarın Cuma olmasaydı belki değildir Adana 2019' a girmiş ya biz de Yarını çarşamba falan yapsakoff o zaman fena..
yapmayın yaa, çok üzüldüm şimdi.. çünkü faydalıdır diye yemiştim.. şişkinlik yaptığını biliyorum ama daha fazlasını düşünmemiştim.
ben de çok sık giremiyorum iyiyiz.. yarın cuma olmasaydı keşke :)
Aaa zeytın bıtmedımı gülümZeytin ayikladim
Bence de yarın Cuma olmasaydı belki değildir Adana 2019' a girmiş ya biz de Yarını çarşamba falan yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?