Yok yok mezun ol korumada ver o ıkı kıloyu50 yaparız hedefi abla
Bırsey yemedınse için rahat olsunKızlar yokum dedim ama kısacık yazayım yine sizi bırakamadım. Benimde kilom 1kilo fazla gözüküyor anlamadım benimde regl günüm yaklaştı ondan mı acaba bilemedim yoksa bir anda bi kilo alacak kadar da bişey yapmadım yani..
Niye mezun olim abla istemiyo musunuz beniYok yok mezun ol korumada ver o ıkı kıloyu
Cok guzel olurgünaydın kızlar, ben de eksi yok maalesef, dün akşam geç saatte yedim ve erken uyudum hemen farkı almışım+400
sabahtan toplantılarım vardı yazamadım hepinize günaydın arkadaşlar..
Bu arada aklıma bir fikir geldi, kim bu hafta az kilo verirse, haftaya cuma listesini ona hazırlatalım. her hafta bir önceki hafta en az kiloyu veren hazırlasın listeleri :)
nasıl olur?
Soguk havada yurumek daha cok kalori yaktiriyormusGunaydın kızlar bugün +200 ile basladım malesef yürüyüse cikiyorum simdi 1 saat eve gelince 2 haslanmis yumurta ile kahvaltı yapacağim hava da buz gibi ama yine de cikiyorum
Supersin cumaya gelsin 64 lerGünaydın canlar güzel bol eksili bir gün olsun hepimiz için
-100 benim böylece 65 kilo olmuşum.
Bu hafta sonu o kadar yememe rağmen artı olurdum diyordum ama olmamışim
İnşallahhh canım :)Ben sporu yaptım geldım
Ikı yumurta da yedım
Cumaya 89.9 olsam keskemmmmm
Olabilir canim ödem vardır kilo olarak cikiyo fazlaKızlar yokum dedim ama kısacık yazayım yine sizi bırakamadım. Benimde kilom 1kilo fazla gözüküyor anlamadım benimde regl günüm yaklaştı ondan mı acaba bilemedim yoksa bir anda bi kilo alacak kadar da bişey yapmadım yani..
Tartı tek moral kaynamız demiİnşallahhh canım :)
Yok ıstemıyom depresyona gırıyom sızın kiloları görünceNiye mezun olim abla istemiyo musunuz beni
Cınım sporlarım hepsi benim evladımspor canim spor :)
Hafta sonları zaten en fazla -200 oluyor benim için sevindirici bir sonuçHiç verememekten hatta + çıkmasından ıyi bence kuzum
harikaaKızlar bugün aşık olduğum 15 aylık bir yakışıklı var onu görmeye gittim. Annesi çok zayiflamissin kaç kilosun dedi. Önce söylemedim sonra 65 dedim. O 55 kilo inanmadi aramızda en fazla 4 kilo var diyor emin misin? Sanırım sporun faydası
Insana acayip moral oluyor dmi :)Kızlar bugün aşık olduğum 15 aylık bir yakışıklı var onu görmeye gittim. Annesi çok zayiflamissin kaç kilosun dedi. Önce söylemedim sonra 65 dedim. O 55 kilo inanmadi aramızda en fazla 4 kilo var diyor emin misin? Sanırım sporun faydası
Istemiyosaniz giderim abla napimYok ıstemıyom depresyona gırıyom sızın kiloları görünce
kiz banada oyle diyor alinmaa kizzz :)))Istemiyosaniz giderim abla napim
Yok canım hedefe ulaşınca çıkım kaptan ıstemiyo beni gonderiyokiz banada oyle diyor alinmaa kizzz :)))
Istemiyosaniz giderim abla napim
Tartı tek moral kaynamız demi
Kızlar bugün aşık olduğum 15 aylık bir yakışıklı var onu görmeye gittim. Annesi çok zayiflamissin kaç kilosun dedi. Önce söylemedim sonra 65 dedim. O 55 kilo inanmadi aramızda en fazla 4 kilo var diyor emin misin? Sanırım sporun faydası
Geç yiyip yattığın için farklı gelebilir canım gider o farkgünaydın kızlar, ben de eksi yok maalesef, dün akşam geç saatte yedim ve erken uyudum hemen farkı almışım+400
sabahtan toplantılarım vardı yazamadım hepinize günaydın arkadaşlar..
Bu arada aklıma bir fikir geldi, kim bu hafta az kilo verirse, haftaya cuma listesini ona hazırlatalım. her hafta bir önceki hafta en az kiloyu veren hazırlasın listeleri :)
nasıl olur?
İyi kalori yakarsın canım SOĞUKDAGunaydın kızlar bugün +200 ile basladım malesef yürüyüse cikiyorum simdi 1 saat eve gelince 2 haslanmis yumurta ile kahvaltı yapacağim hava da buz gibi ama yine de cikiyorum
Çok güzel.Ben de bazen çok yiyorum tartı az gösteriyor az yiyorum çok gösteriyor anlamıyorum bu işten bir şeyGünaydın canlar güzel bol eksili bir gün olsun hepimiz için
-100 benim böylece 65 kilo olmuşum.
Bu hafta sonu o kadar yememe rağmen artı olurdum diyordum ama olmamışim
İnsan yürüdükçe ısınıyorBasta cok soğuk geldi ama şu an iyi gayet yola devam:)
Regli öncesi olabiliyor canım canını sıkmaKızlar yokum dedim ama kısacık yazayım yine sizi bırakamadım. Benimde kilom 1kilo fazla gözüküyor anlamadım benimde regl günüm yaklaştı ondan mı acaba bilemedim yoksa bir anda bi kilo alacak kadar da bişey yapmadım yani..
Evet ya hem güldürüyor hem ağlatıyorTartı tek moral kaynamız demi
Kesinlikle spor çok önemliKızlar bugün aşık olduğum 15 aylık bir yakışıklı var onu görmeye gittim. Annesi çok zayiflamissin kaç kilosun dedi. Önce söylemedim sonra 65 dedim. O 55 kilo inanmadi aramızda en fazla 4 kilo var diyor emin misin? Sanırım sporun faydası
Ah keşkem keşkem keşkemahahhaha.. deli kız.. alınmaya yer mi arıyorsun yahu.. mezun olabilmek güzel değil mi? keşke ben de olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?