Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu olaylar pek basıma gelmıyor
Zaman kımse canımı acıtamasın dıye kıloya takıklıgımı hıc bellı etmedım
Herkesten önce kendım dalga gectım
Ama densız yokmu mantar gıbı türüyor masallah
Bugün bır densız gobeeeegen küçülmüş gı dedı camıde
Böyle cıns cıns baktım sende yaşlandıkça sapıklastın gotume gobeme mı bakıyon dedım
Teyze toz oldu
Amannn salla Yavrum bunları bız bızı bılmıyozmu

goyus super zaten .. bel bir tek SIKINTI orda.. basende super .. ne istiosun ki ne olsun istiosun :))))
3-5 aya ıstedıgımı göstertirim
Lakın bende göğüs yok protez oda mınnak zaten
Popo leğen gıbı dümdüz
Sımıtte yok
Ne var mı
Gobekkk sırt masallah Harran ovası gıbı
Üst baldırın içlerı var bıde

Canim herseyden once seni sen oldugun icin seviyoruz.. oldugun gibi harikasin zaten, hic kimse ama hic KIMSE senin nasil gorunmen hakkinda hukum suremez! Buna asla musade etmemelisin.. hatta gulup gecmelisin..

Ayrica biz burda kilo vericizzz.. burda bir kisinin otoritesini kullanip saklabanlik yapmasina ihtiyacimiz yok, o kisi tam olarak bunu yapmis! kendini komik sanan zavalli bir insan.. neyse onuda sevelim biz yinede :)

Dükkan kapandı
11.30
2 has yumurta
50 gr ekmek
1domates
1 bıber
1 /4 elma

17.00
Bol mor salata
150 gr kadar hındı göğsü
50 gr ekmek

Aksam arkadaşlar gelecek onlara meyve verecem sok olacaklar
Belkı bır meyve yerım

3.5 lt su
Cokkkkkkk spor

Ayol hiçbirisi kalmıcak yaza tamam bu iş

Ohh iyi yapmissin. Okurken bile benim icimin yaglari eridi. Ben bugune kadar kimseye laf ettirmedim. Kimse de birsey demedi zaten ama bu densiz cikti. Ona da ya sabir diyip geçiyorum.

Oyy tatlım bende sizi seviyorum. Iyiki varsiniz. Iyiki bu gruptayim diyorum. Hayatim boyunca kimsenin fizigiyle ilgilenmedim. Ben sadece goruntu için kilo vermeye karar vermedim sagligim için kilo vermek istiyorum. Ha su an bile beni çok etkileyen bir durum yok ama ben bir karar verdim artik. Bu yoldan dönmek yok. O kilolar gidecek. Belki 5 ayda belki 10 ayda. Ama gidecek.

Menüm
Beyaz çay
Kahvaltı
Peynirli taze soğanlı omlet
1/2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 kiraz domates
Ara
2 dilim portakal
Öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
Akşam
1 dilim çok tahıllı ekmek
Fırında 3 istavrit (brokoli, domates, soğan)
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Gece
Yeşil çay
Genel
3 litre su
Spor
6000 adım atıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…