Gozun aydin canim. Emeklerinin karsiligini aliyorsun desene.Kızlar yan karın kaslarım bana merhaba dedi bugün :))) ayayayayyyy
Evet :) ter dökmeden olmuyor.. herkes istediği kiloya gelicek yaza buralar şenlenicek :))Gozun aydin canim. Emeklerinin karsiligini aliyorsun desene.
Kiyamam yavas yavas yap birden yuklenme. Isinma ve gevseme haraketlerini de unutma arkadasim.Ne kadar suredir calışıyorsun bu sekilde kaslarin cikmaya başladı. Bende o incelme programına baktım ama nerden baslasam bilemedim. En cok neyin faydası var acaba. Seni takip ediyorum hep dun 1000 twister yapayim dedim egilip doğrulamiyorum bile
Insallah canim. Ben de cok guzel gidiyordum ama saglik sorunlariyla bir biraktim tekrar nerden baslayacagimi bilemiyorum.Evet :) ter dökmeden olmuyor.. herkes istediği kiloya gelicek yaza buralar şenlenicek :))
Ayy kım gelmış canım ya yavrum benımKolay gelsin beril im. Seni uzun uzun yapilacak listeleri ile biraktim ve yine oyle buldum canim benim. Allah yardim etsin kuzum.
Kız bunlar belsızzzz hıhhhh ve cok gıcıklarHımmm yediklerimi yaktım diyorsun yani
Geçmiş olsun canım dikkat et kuş burnu ıhlamur tavuk çorbası ye iç
Böyle bir bel ölçüsü mü var ki kopacan kız
Belin çok ince kalçana göre
Ya dakalçan kalın beline göre
Ben normal değilmiyim yaHımmm yediklerimi yaktım diyorsun yani
Geçmiş olsun canım dikkat et kuş burnu ıhlamur tavuk çorbası ye iç
Böyle bir bel ölçüsü mü var ki kopacan kız
Belin çok ince kalçana göre
Ya dakalçan kalın beline göre
Ben tv olayına hıc alısık degılım canımSabret canım ha deyince olmuyor keşke olsa
Türk kadınlarını esir aldı hint filmleri
Hayırlı olsun bebişi sağlıcakla kucağına alır inşallah
Harikasınız benim yolum daha çokkkkk uzun
Sagol canim.Öyle densizler her zaman hayatımızda var ne yazıkki bizim de yapacağımız onları takmayıp yolumuza devam etmek
Afiyet olsun menün güzel
Çok güzel ya afiyet olsun
Ben 50 lik kiloları ergenlik döneminde görmüştüm
Baktımda çok büyük canım ya benimde hayalimdeki ev bahçeli bir ev ama çok büyük olsun istemiyorum
Kesinlikle en güzeli Benim evim
Süper afiyet olsun
Urfa dediğin urfa kebap mı
Çok geçmiş olsun canım
Güzel afiyet olsun sporlarda güzel
Yaşlı ve bunak bır manken olurBoydan kaybediyoruz biz ahaha :) ama sen ver senden ii bir manken çıkar
Daha var kuzum ya eritmem gereken yerlerMasallah kiz sen incecik olmussun
Kız huuu fıstık benım ölçüler aramızda kalsın emıBen de genel de mekiği koltuk altına koyarak yapıyorum başka türlü yapmam çok zor.
Allah bagislasin Yeğenler çok tatlı oluyor dimi benim de var ikizler ve sanırım oğlan olanla birbirimize aşığız yanında telefonu bile elime alamıyorum sadece onunla ilgilenecekmisim yoksa grup atıyor.
Dambıl falan mi kullanıyorsun yaparken ben de yapacaktım karın ve kol ama dambilĺim yok(
Çok geçmiş olsun abla dikkat et kendine
Nurdanım nasılsın az gelıyorsun gıbı balımÇok geçmiş olsun
Hangi programi kullaniyorsun arkadasim. Yapamam ama merak isteCanim indirdiysen.. kendin icin antrenman programi ayarlayabilirsin.. haftada kac defa, baslangic seviyesi, evde, ekipmansiz gibi secenekleri secmelisin.. biraz kurcala bulucaksin :) .. sonra kesvetmeye basladikca ekstra antrenman yaparsinarama kisminda ne istiyorsan yazip bulabilirsin :)
Ben artik kol ve karin agirlikli calisiyorum.. buda kasa donusmeye basladi, sanirim artik daha yavas kiloma yansiyacak :) cunku kasa donusuyorum yihuuuuu :)))) ve twister kasa donusturmez, sadece yaglari yakar ve yaglari yaktigi icin kaslar gozukmeye baslamis olabilir :)
Senın bır evınde nere bılıyon demiiiIcinde saglikla huzurla oturacagimiz evlerimiz olsun. Ve sevdiklerimizle birlikte sen kahkaha sesleri yukselsin o evlerden. Onemli olan canim benim. Digerleri detay ama allah gonlune gore versin.
Aynen bende öyleyımSelam canlar bende 3 gundur spor yapamiyordum bugun acilisi leslie 5 mil le yaptim (68 dk ) cok iyi geldi spor yapamayinca sanki diyetim bozulmus gibi hissediyorum
Ne guzel gelismeler bunlar.Kol ve karin egzersizleri cok hosuma gitti 12 dak. 55 kcal yakiyorum, goyuslerimde yaza kadar iyice diklesirse degmeyin keyfime :)))
Bu arada goyuslerim bir beden kuculdu, tekrar c cup oldum :) d kullaniyorum ama bol geliyor artik doldurmuyor :)
Sana söylemek ıstedıgım bırsey varAy evet inşallah herkese gönlüne göre versin Allah, önemli olan mutlu olmayı bilmek, güzelleştirmek bizim elinizde
Bilmem mi canimsin sen benim. Ve bir gun o evime bir kahve icimi icin bile olsa yolumun dusecegine inaniyorum. Senin de burda bir evin var kardesim benim. Sen de bunu bil.Senın bır evınde nere bılıyon demiii
Bulduğun ılk yerden başlaInsallah canim. Ben de cok guzel gidiyordum ama saglik sorunlariyla bir biraktim tekrar nerden baslayacagimi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?