Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hımmm yediklerimi yaktım diyorsun yani
Kızlar kötü grıp oluyom
Öksüremıyom ama öksürmek ıstıyom garıp bır durumdayım
Geçmiş olsun canım dikkat et kuş burnu ıhlamur tavuk çorbası ye iç
Ölçtüm 58 bel canim
Böyle bir bel ölçüsü mü var ki kopacan kız
Ne saçma vücut ölçüm var ya

Göğüs 80
Bel 58
Kalça 90
Belin çok ince kalçana göre
Ya dakalçan kalın beline göre

Hayvan gıbı spor yapıyorum
Tek kaçamak Yok ama eksıde yoktu dün
Sabret canım ha deyince olmuyor keşke olsa
Türk kadınlarını esir aldı hint filmleri
Kuzular sıze bırsey soylemeyı unuttum
Bydelıkız hamıleymiş
Hayırlı olsun bebişi sağlıcakla kucağına alır inşallah
Twistimida yaptım daha ne yapayım :) bi

89 70 90 bel kalın
Harikasınız benim yolum daha çokkkkk uzun

Ben de genel de mekiği koltuk altına koyarak yapıyorum başka türlü yapmam çok zor.
Allah bagislasin Yeğenler çok tatlı oluyor dimi benim de var ikizler ve sanırım oğlan olanla birbirimize aşığız yanında telefonu bile elime alamıyorum sadece onunla ilgilenecekmisim yoksa grup atıyor.
Dambıl falan mi kullanıyorsun yaparken ben de yapacaktım karın ve kol ama dambilĺim yok (
Kızlar kötü grıp oluyom
Öksüremıyom ama öksürmek ıstıyom garıp bır durumdayım
Çok geçmiş olsun abla dikkat et kendine

Tesekkurler canim benim. Iyiyim daha da iyi olucam insallah.

Kızlar benim misafirim vardı bu akşam,sabah da gelecek.bebek görmeye geliyorlar. Sırf kendim için kereviz salatası yapacağım ikramlara ilave onlara dayadım hamuru
Kotu niyet diye buna denir kendin saglikli beslenip zayiflarken misafirler kilo alsin demiii

Bildiğin dibim düştü.. çocuk oyun odası, bahçesi yeşillik ağaçlık havuz çok şart değil aslında ama küçük temizlemesi çok zor olmaz :))
Icinde saglikla huzurla oturacagimiz evlerimiz olsun. Ve sevdiklerimizle birlikte sen kahkaha sesleri yukselsin o evlerden. Onemli olan canim benim. Digerleri detay ama allah gonlune gore versin.

kapı ağırlığını kullanıyorum evde üç tane var sende yoksa 1/2 litrelik suları doldur

Kolay gelsin beril im. Seni uzun uzun yapilacak listeleri ile biraktim ve yine oyle buldum canim benim. Allah yardim etsin kuzum.

Selam canlar bende 3
gundur spor yapamiyordum bugun acilisi leslie 5 mil le yaptim (68 dk ) cok iyi geldi spor yapamayinca sanki diyetim bozulmus gibi hissediyorum
Spor çok önemli bir arkadaşım var ve kiz durmadan yemek yiyor ama incecik çünkü her gun spor salonunda yediklerini o şekilde eritiyor.

kapı ağırlığını kullanıyorum evde üç tane var sende yoksa 1/2 litrelik suları doldur
Sanırım o şekilde yapacağım

Icinde saglikla huzurla oturacagimiz evlerimiz olsun. Ve sevdiklerimizle birlikte sen kahkaha sesleri yukselsin o evlerden. Onemli olan canim benim. Digerleri detay ama allah gonlune gore versin.
Ay evet inşallah herkese gönlüne göre versin Allah, önemli olan mutlu olmayı bilmek, güzelleştirmek bizim elinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…