Masallah manken gıbısınız yaTwistimida yaptım daha ne yapayım :) bi
89 70 90 bel kalın
Hımmm yediklerimi yaktım diyorsun yaniBugün ki menüm bunu henüz öğle yemeği etmemişken yazıyorum, son enerjimi parmaklarıma sakladım :)))
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta, mantar sote bol acılı ve maydonozlu, sade kahve, limonlu su
Spor: dönmeli karın çalışması + kol ve karın kasları -152kcal + 1 büyük su bardağı limonlu su
Öğle: ton balığı, 2 adet kornişon turşu
Türk kahvesi + 1 adet after eight çikolata
Spor: twister 2000 adet
Ara: 1 adet incir + 6 adet çiğ fındık
Akşam: ıspanak mantar sote yoğurt ile + hindi antrikot soslu
Spor: yoga 20dak yüksek plank ağırlıklı
100x mekik
100x bisiklet
1,5 su
1 litre limonlu su
Geçmiş olsun canım dikkat et kuş burnu ıhlamur tavuk çorbası ye içKızlar kötü grıp oluyom
Öksüremıyom ama öksürmek ıstıyom garıp bır durumdayım
Böyle bir bel ölçüsü mü var ki kopacan kızÖlçtüm 58 bel canim
Belin çok ince kalçana göreNe saçma vücut ölçüm var ya
Göğüs 80
Bel 58
Kalça 90
Sabret canım ha deyince olmuyor keşke olsaHayvan gıbı spor yapıyorum
Tek kaçamak Yok ama eksıde yoktu dün
Türk kadınlarını esir aldı hint filmleriYatmak kım ben kım
Kv yemek yapmış aksam aıle yemegı yıyecez mişiz
Bahceyı toparladım rüzgar tüm pislıgı getırıyor
Çocukları götür gerı al
Az bıraz banyo çamaşır hallettım
Bırde tatlı yaptım
Gün noter iş bıtmez bızde
Ha bıde habıre hınt fılmı seyredıyor hatun ölüyorummmm
Hayırlı olsun bebişi sağlıcakla kucağına alır inşallahKuzular sıze bırsey soylemeyı unuttum
Bydelıkız hamıleymiş
Harikasınız benim yolum daha çokkkkk uzunTwistimida yaptım daha ne yapayım :) bi
89 70 90 bel kalın
Avuç değil eli yanlış yazdım :)))Avuç içidemı ölçtün abauuuu
197 ıdı herıfcan elı yaba gıbıydı tuh kaçırdım
Boydan kaybediyoruz biz ahaha :) ama sen ver senden ii bir manken çıkarMasallah manken gıbısınız ya
Ben de genel de mekiği koltuk altına koyarak yapıyorum başka türlü yapmam çok zor.Mekikleri ayaklarımı koltuğun altına koyarak yapabildim sen nasıl yaptın?? Bugün yine yapıcam, artı kol karın :)) hatta 7 dak 40kcal yakandanda yapabilirim... dün birde utanmadan yarışma hak ettiniz dedi bende bir hışım nedir diye açtım.. yana zıplamalı squat zıplayışı yaptırdı 20 defa... ölüyorum sandım :)))))
Allah bagislasin Yeğenler çok tatlı oluyor dimi benim de var ikizler ve sanırım oğlan olanla birbirimize aşığız yanında telefonu bile elime alamıyorum sadece onunla ilgilenecekmisim yoksa grup atıyor.ben birazdan minnoş vede minnak yeğenime gidiyorum gece onunla kalcam kızlar... nerdeyse 1.5 aylık oldu meleğim kocaman kız oldu teyzeleri. kardeşimde tartı vardı yarın sabah orda tartılırım artık :))) hadi hayırlısı. sizinle çok ilgilenemem pamuğumla ilgilencem çünkü. yarın sabah görüşürüz kızlar
Dambıl falan mi kullanıyorsun yaparken ben de yapacaktım karın ve kol ama dambilĺim yokEki Görüntüle 2096743 Eki Görüntüle 2096744 Eki Görüntüle 2096745 2. Kol ve karın kasları 12dak-52kcal
Çok geçmiş olsun abla dikkat et kendineKızlar kötü grıp oluyom
Mezura ile aldım ben canım. Çoğumuz ocağın ilk haftası almıştı.Kimse soruma cevap vermiyo yaölçüleri neyle alyosunuz hangi gün
YaaKuzular sıze bırsey soylemeyı unuttum
Bydelıkız hamıleymiş
Mezura ile aldım ben canım. Çoğumuz ocağın ilk haftası almıştı.Kimse soruma cevap vermiyo yaölçüleri neyle alyosunuz hangi gün
Yaa çok guzel bir haber rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKuzular sıze bırsey soylemeyı unuttum
Bydelıkız hamıleymiş
Çok geçmiş olsunKızlar kötü grıp oluyom
Tesekkurler canim benim. Iyiyim daha da iyi olucam insallah.Hemde nasıl özlemişim 2 gündür iyi yedimSağol canım çokta güzel yemek yapar kendisi elleri dert görmesin
Yaa çok mutlu oldum adına ne gurur verici. Ne kadar uğraştığını sen biliyorsun sonuçta. Tebrikler canım
Ben duydumkabul ediyorum :)) buda motivasyon kaynağı süper oldu. Daha çok spor yapcam
Sen ilk önce sağlığın için kilo vereceksin görüntün kimseyi ilgilendirmez. Hadsiz biriymiş gerçekten. Üzülme canım o baktığın elbiselerin içinde en fit halinle hayal et kendini mutlu ol. O günler yakında
Anam sen aç geziyorsun yaa ne olacak böyle. Hasta etme kendini maazallah.
Çok geçmiş olsun abla. Sen iyi olda herşey olur
Kotu niyet diye buna denirKızlar benim misafirim vardı bu akşam,sabah da gelecek.bebek görmeye geliyorlar. Sırf kendim için kereviz salatası yapacağım ikramlara ilaveonlara dayadım hamuru
Icinde saglikla huzurla oturacagimiz evlerimiz olsun. Ve sevdiklerimizle birlikte sen kahkaha sesleri yukselsin o evlerden. Onemli olan canim benim. Digerleri detay ama allah gonlune gore versin.Bildiğin dibim düştü.. çocuk oyun odası, bahçesi yeşillik ağaçlık havuz çok şart değil aslında ama küçük temizlemesi çok zor olmaz :))
Insallah allah herkesin gonlune gore versin canim. Ama bende once saglik huzur sonra sahil kasabasinda doga icinde minicik bir ev hayal ederim hep.Bizimde hayalimiz ya yeşillik içinde bir ev bahçemiz kedi köpek dostlarımız olsun :)
Hımmm yediklerimi yaktım diyorsun yani
Geçmiş olsun canım dikkat et kuş burnu ıhlamur tavuk çorbası ye iç
Böyle bir bel ölçüsü mü var ki kopacan kız
Belin çok ince kalçana göre
Ya dakalçan kalın beline göre
kapı ağırlığını kullanıyorum evde üç tane var sende yoksa 1/2 litrelik suları doldurBen de genel de mekiği koltuk altına koyarak yapıyorum başka türlü yapmam çok zor.
Allah bagislasin Yeğenler çok tatlı oluyor dimi benim de var ikizler ve sanırım oğlan olanla birbirimize aşığız yanında telefonu bile elime alamıyorum sadece onunla ilgilenecekmisim yoksa grup atıyor.
Dambıl falan mi kullanıyorsun yaparken ben de yapacaktım karın ve kol ama dambilĺim yok(
Çok geçmiş olsun abla dikkat et kendine
Kolay gelsin beril im. Seni uzun uzun yapilacak listeleri ile biraktim ve yine oyle buldum canim benim. Allah yardim etsin kuzum.Bugün kv gelıyor aksam onu alacam
Çocukları okula bırakıyım
Spora gıdıyım
Bıraz ortalığı toplayım
Sonra kızın balesı var
Sonra bırsey atıştırıp havaalanına gıdecem
Fırsat bulunca gelırım öpüldünüz
Masallah kiz sen incecik olmussunNe saçma vücut ölçüm var ya
Göğüs 80
Bel 58
Kalça 90
Spor çok önemli bir arkadaşım var ve kiz durmadan yemek yiyor ama incecik çünkü her gun spor salonunda yediklerini o şekilde eritiyor.Selam canlar bende 3
gundur spor yapamiyordum bugun acilisi leslie 5 mil le yaptim (68 dk ) cok iyi geldi spor yapamayinca sanki diyetim bozulmus gibi hissediyorum
Sanırım o şekilde yapacağımkapı ağırlığını kullanıyorum evde üç tane var sende yoksa 1/2 litrelik suları doldur
Ay evet inşallah herkese gönlüne göre versin Allah, önemli olan mutlu olmayı bilmek, güzelleştirmek bizim elinizdeIcinde saglikla huzurla oturacagimiz evlerimiz olsun. Ve sevdiklerimizle birlikte sen kahkaha sesleri yukselsin o evlerden. Onemli olan canim benim. Digerleri detay ama allah gonlune gore versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?