- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Haha deli :) dene bakalım :)Bende eşime deneticem ama yetişmez eşimin avuç içi 28cmmiş benim bel 70cm :))) ama az kaldı ahaaha
Ölçtüm 58 bel canimBende eşime deneticem ama yetişmez eşimin avuç içi 28cmmiş benim bel 70cm :))) ama az kaldı ahaaha
Bende eşime deneticem ama yetişmez eşimin avuç içi 28cmmiş benim bel 70cm :))) ama az kaldı ahaaha
hosbuldumHoş geldinnn emziren anne
Bebeğin hayırlı olsun canım.bende yeni doğum yaptım bebeğim 2.ayında kaç kilosun
hosbuldumHoş geldinaylahl :)
Abla nasıl oldunŞişkonun grıbı olmaz
Perşembe yatmaz demi berıl
O ter akacak
Mezura ıle aldım ocağın ılk haftasıydıKimse soruma cevap vermiyo yaölçüleri neyle alyosunuz hangi gün
Sen bugünden gıdıyorsunNe saçma vücut ölçüm var ya
Göğüs 80
Bel 58
Kalça 90
Senın ölçülerde cıbık kraker kıvamındamı yoksammmBugün ki menüm bunu henüz öğle yemeği etmemişken yazıyorum, son enerjimi parmaklarıma sakladım :)))
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta, mantar sote bol acılı ve maydonozlu, sade kahve, limonlu su
Spor: dönmeli karın çalışması + kol ve karın kasları -152kcal + 1 büyük su bardağı limonlu su
Öğle: ton balığı, 2 adet kornişon turşu
Türk kahvesi + 1 adet after eight çikolata
Spor: twister 2000 adet
Ara: 1 adet incir + 6 adet çiğ fındık
Akşam: ıspanak mantar sote yoğurt ile + hindi antrikot soslu
Spor: yoga 20dak yüksek plank ağırlıklı
100x mekik
100x bisiklet
1,5 su
1 litre limonlu su
Hayvan gıbı spor yapıyorumSanki bu ara benimde kilolarim inat etti gitmiyor gibi hissediyorum o kadar da çabaliyorum ama bakalım hayirlisı
Hayvan gıbı spor yapıyorumSanki bu ara benimde kilolarim inat etti gitmiyor gibi hissediyorum o kadar da çabaliyorum ama bakalım hayirlisı
Avuç içidemı ölçtün abauuuuBende eşime deneticem ama yetişmez eşimin avuç içi 28cmmiş benim bel 70cm :))) ama az kaldı ahaaha
Yatmak kım ben kımCanım en güzeli detokslan ve uyuuuu başka tedavi yöntemi yok illa yatacan.. çok geçmiş olsun, dikkat et
Ay kuzum sağolCok gecmis olsun migren agrisi cok fena ilac alip dinlenmeye calis canim
89 70 90 bel kalınSenın ölçülerde cıbık kraker kıvamındamı yoksammm
Donlarım düşüyor ablaSen bugünden gıdıyorsun
Bu nasıl bır bel gıcık şirineeee
Don düşmüyormu asagı annem
Ay cok moralmen bozuldum yaaaa
Bende mezura ile aldım da sen beni takımdan sutlamaya çalışıyonMezura ıle aldım ocağın ılk haftasıydı
Aa hayırlı olsun ya :))Kuzular sıze bırsey soylemeyı unuttum
Bydelıkız hamıleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?