Cok sukur canim benim. Bunlar son olacak insallah. Biz firtina dindirmeyelim artik guzel gunlere firtina bizzat biz olup esip gurleyelim beril imŞükür olsun nıhalım
Ne fırtınalar dındırdık alıştık artık
Salı günü kv geldı bıraz daha rahatım
Keyiflen caniminici yakisir sana. Nalan da gelsin tabi ya. Aa saclarini niye actirdin rahat edemedin miDimi yaaaa
Saclarımı açtırdım nıhal
Delı spor yapıyom
Sende geldın ohhh keyf benım
Nalan mesaj yazmıştı gelecem dıye
Spora başlayınca zor olduKeyiflen caniminici yakisir sana. Nalan da gelsin tabi ya. Aa saclarini niye actirdin rahat edemedin mi
15 000 tl maas hem sgk hem ozel sigorta yolu limuzun kirasini odeyecek kadar da verirlerse allah rizasi icin yaparim kaptanlik yoksa yokKızlar 4. Takıma kaptan aranıyor
Gönüllü varmı
Bende destek olurum işi kapana kadar
Maaş
SSK
Yol
Prım yok
Hayirdir kaptanim gecmis olsun niye kiKizlaaarr bugün telefonu daha yeni elime alabildim. Konuşmaları okuyacağım diye canım çıktı Alinti yapsam 2 sayfa surer. Ozet geciyorum :)
yeni gelen arkadas hosgeldin
Kaptanım geçmiş olsun
Zayıf hatunlar olculerinizi pek bir kıskandım
Yarın tartı günü. Bol eksili bir haftamiz olur inşallah :)
Anladim canim. Sen her sekilde kabulsun. Nasil rahat ediyorsan.Spora başlayınca zor oldu
Yıkayıp cıkılmıyor kurumuyordu
Yok kiz giremicem dedim ama hep girip yazıp çıktım yine..yarın bildirim yapıcam ins.ama regl dönemim fazla çıkarım diye korkuyorum. Fazla olursa napcaz@Bademellaa
Mesaj sayıların cok az ılk uyarı
3oglanannesi Salı’dan berı kayıp kızımız
Yarın bıldırım yaparsan ıyı olur
FalakaYok kiz giremicem dedim ama hep girip yazıp çıktım yine..yarın bildirim yapıcam ins.ama regl dönemim fazla çıkarım diye korkuyorum. Fazla olursa napcaz
Canım gördüm de ben ara ara geçmişe gıdıyom fıstıgımKız geldim takımına yazdım sana görmedin galiba
Turkiye den donerken takunya da almistin sen demi beril. Hani hatirlatmak gibi olmasinda.Falaka
Kırbaç
Çivili değnek
Gaz odası
Gıotın masası
Ha bırde benım 41 numara dolgu topuk cızme var hangısını ıstersın canım
Nıhal kaç kılosun desem ayıp mı olurCok sukur canim benim. Bunlar son olacak insallah. Biz firtina dindirmeyelim artik guzel gunlere firtina bizzat biz olup esip gurleyelim beril im
Aaaa o kadar azmı15 000 tl maas hem sgk hem ozel sigorta yolu limuzun kirasini odeyecek kadar da verirlerse allah rizasi icin yaparim kaptanlik yoksa yok
Enseyı kazıttım desemAnladim canim. Sen her sekilde kabulsun. Nasil rahat ediyorsan.
Bak nasil ayip ettin bir bilsen. Yok kiz ne ayibi. 90.2 bu sabah ki kilom.Nıhal kaç kılosun desem ayıp mı olur
Yanı şimdi profesyonel olmak lazım
Takıma potansıyel kılo verıcı metobolızma arayışındayım da
Hafızaya bak pehhhhhTurkiye den donerken takunya da almistin sen demi beril. Hani hatirlatmak gibi olmasinda.
Ben tok gozluyum soylemesi ayipAaaa o kadar azmı
Ay ben susuyum soylemwyım maaşımı
Hıhhhh yınemı benden zayıfsın ustaBak nasil ayip ettin bir bilsen. Yok kiz ne ayibi. 90.2 bu sabah ki kilom.
Epeyyyy bır Tokgöz oldu yalız balımBen tok gozluyum soylemesi ayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?