- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Biz o 50 kiloda ki seni gicik edenlere ozelden baska iskence metotlari bulalim demi beril.
Kesınlıkle bulalım
Demem kiz. Uzundu kisalttim saclarimi birsey dediler mi kafami bozmayin kazitirim diyorum.Enseyı kazıttım desem
Kırkından sonra azma desen
Ben bilmem yoktum ne zamandir kaptanim bilir. Biletinizi o kesicekBu konuda ben yokum demi
Hoş geldin canim 1. Sayfadaki form u doldurIyi akşamlar kızlar
Bende araniza katılmak istiyorum
Yaşım 27
Evliyim
2kizim var
100kiloyla başladım şimdi 97kiloyum
Deme beBen bilmem yoktum ne zamandir kaptanim bilir. Biletinizi o kesicek
Iyi aksamlar arkadasim. Kaptanimiz beril. Eger daha onceden baska bir grupta yer alipta katilmana engel bir durum yoksa kaptanimiz onay verdiginde katilabilirsin arkadasim.Iyi akşamlar kızlar
Yaşım 27
Evliyim
2kizim var
Yapmaya çalışiyorum birseyler kendimce bebiş olmasa spora gidecem ama birakacak kimsem yok malesefKiyamam yavas yavas yap birden yuklenme. Isinma ve gevseme haraketlerini de unutma arkadasim.
Iyi aksamlar arkadasim. Kaptanimiz beril. Eger daha onceden baska bir grupta yer alipta katilmana engel bir durum yoksa kaptanimiz onay verdiginde katilabilirsin arkadasim.
Hoş geldin canim 1. Sayfadaki form u doldur
Alıntı yap canimNasıl doldurcam cnm
Olsun annesi biraz buyusun spora da gidersin. Ne mutlu bebisini kucagina almissin saglikla buyutmek nasip olsun insallah.Yapmaya çalışiyorum birseyler kendimce bebiş olmasa spora gidecem ama birakacak kimsem yok malesef
Aa tamam o zaman. Hosgeldin aramiza.Cnm ztn o davet etti beni
Amin inşallahOlsun annesi biraz buyusun spora da gidersin. Ne mutlu bebisini kucagina almissin saglikla buyutmek nasip olsun insallah.
Oyy anam.regl indirmi yok mu.2 kilo fazla gösterir diyor okudum da napcam şimdi. Umarım çok çıkmam. Yarını iple çekiyorum. Yandık yoksa.Falaka
Kırbaç
Çivili değnek
Gaz odası
Gıotın masası
Ha bırde benım 41 numara dolgu topuk cızme var hangısını ıstersın canım
Bence de. Yaradanim tum isteyenlere nasip etsin. Bu dunyada bir kadina verilen en buyuk hediye evlat sahibi olmak.Amin inşallahhiç olmadigim kadar kiloluda yapsa beni iyiki var
Insallah canım onca spor yaptın kuzumBen yarın iyi sonuçlarla geleceğim abla merak etme sen bu hafta çok verimli geçti benim
Canım hosgeldınIyi akşamlar kızlar
Yaşım 27
Evliyim
2kizim var
Iyı geceler canımIyi geceler arkadaslar. Yarin tartida bol eksili bir gun olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?