Biz o 50 kiloda ki seni gicik edenlere ozelden baska iskence metotlari bulalim demi beril.Hafızaya bak pehhhhh
Yok kız mevlam gayıra saldım cayırayım
50 kilo olup benı gıcık edenler ver be terlıgı ne takunyası
87.6 canim. Aldim gulum ya. Ama ben kendimde pes etmedim de annem beni mahvetti. Ne diyet dusunebildim ne spor.Nıhalım gıdıs kılon kaçtı
Yok kiz sen daha zayifsindir senin tarti simarmayasin birde nazar degmesin diye cok gosteriyordur.Hıhhhh yınemı benden zayıfsın usta
Kesınlıkle bulalımBiz o 50 kiloda ki seni gicik edenlere ozelden baska iskence metotlari bulalim demi beril.
Ne demek bizim yari kilomuzda olmakBiz o 50 kiloda ki seni gicik edenlere ozelden baska iskence metotlari bulalim demi beril.
Cok yok ama 2-3 haftalık87.6 canim. Aldim gulum ya. Ama ben kendimde pes etmedim de annem beni mahvetti. Ne diyet dusunebildim ne spor.
Yok bebegım ya keske öyle olsada degıl amaYok kiz sen daha zayifsindir senin tarti simarmayasin birde nazar degmesin diye cok gosteriyordur.
Bırde bugün bel ölçüsü vermişler bılıyonmuuuuNe demek bizim yari kilomuzda olmak
O beni birakti :)Cok yok ama 2-3 haftalık
Dıyetısyenı bıraktınmı
Hep beraber halletcez gulum uzulme.Yok bebegım ya keske öyle olsada degıl ama
Cok ıyı canım sevındımO beni birakti :)
Yok canim sen bir rahatla annen toparlansin hallederiz dedi biraz ara verdik ama temin mesaj attim kendisine pazartesi gelebilirsen randevu ayarlayim dedi. 15 te yaninda olucam bakalim
Bu hafta delı spor yaptımHep beraber halletcez gulum uzulme.
Ne diyorsun. Yok artik eminim bizim bacak olcumuzde belleri vardir bu arkadaslarinBırde bugün bel ölçüsü vermişler bılıyonmuuuu
Elbette gelir gulum. Vucudun anca guvenecek sana. Neler atlattin.Bu hafta delı spor yaptım
Tek kaçamak yok
Dün eksıde yoktu gülüm
Ama pes etmedım haftaya obur haftaya mutlak gelecek eksı
Yok burasi baska alem. Iki mesaj okudum diyetisyenime ne olur randevu diye mesaj attim. Acayip gaza geliyorum ben burda.Cok ıyı canım sevındım
Sporda hoca 6 hafta bekle bır dıyolarElbette gelir gulum. Vucudun anca guvenecek sana. Neler atlattin.
Ben yarın iyi sonuçlarla geleceğim abla merak etme sen bu hafta çok verimli geçti benimYarın liste kötü olursa gırmem
Ama liste kötü olursa lısteye gırecegım bılın kızlar
Daha once oyleydi ama artik bedenin tepki gosteriyor tekrar guvenmesi icin zamana ihtiyaci var. Bu duraksama doneminde yaptiklarinin mukafatini eksi olarak verecektir sana canim.Sporda hoca 6 hafta bekle bır dıyolar
Ama sabır zor işte
Ikı gün yemeyınce erıdım kafasındayım
Ben yarın iyi sonuçlarla geleceğim abla merak etme sen bu hafta çok verimli geçti benimYarın liste kötü olursa gırmem
Ama liste kötü olursa lısteye gırecegım bılın kızlar
Simdiden tebrikler arkadasim.Ben yarın iyi sonuçlarla geleceğim abla merak etme sen bu hafta çok verimli geçti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?