Düşünmeden bodoslama devam :)Insallah canim. Ben de cok guzel gidiyordum ama saglik sorunlariyla bir biraktim tekrar nerden baslayacagimi bilemiyorum.
Ay sen bir ver görürüz o zaman bunağı :)))Yaşlı ve bunak bır manken olur
Hafıften çatlak
Yokya bır şey olmaz benden genetıgım 5e 10 kalas gıbı
Ntc diye bir uygulama bence daha iyisi yok.. her geçen gün antrenmanlarında arttırıyorlarHangi programi kullaniyorsun arkadasim. Yapamam ama merak iste
Hoş geldinizIyi akşamlar kızlar
Bende araniza katılmak istiyorum
Yaşım 27
Evliyim
2kizim var
100kiloyla başladım şimdi 97kiloyum
Hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım abla inşallahInsallah canım onca spor yaptın kuzum
Hayatımın uygulaması olur kendisi herkese tavsiye ediyorum ben deNtc diye bir uygulama bence daha iyisi yok.. her geçen gün antrenmanlarında arttırıyorlar
Anne gözüyle bakmak ayrı bır sanat canımHoş geldiniz
Hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım abla inşallah
Annem diyor artık diyet yapma bu kilo da kal yeterli imiş verdiğim kilo
Canım hosgeldın
Kızlar kücükmü
Ilk sayfada kurallar var bırde form
Bır göz at ıstersen
Ilk başta kendi demişti biraz zayıfla gelinlik olmaz evlensen diye ben de inat ettim daha 10 kilo vereceğim diyorum. Ama anne sonuçta onu da anlıyorumAnne gözüyle bakmak ayrı bır sanat canım
Ona göre bır derı bır kemıksın
Yüzün kaşık gıbı
Kemıkler sayılıyor
Canım benim bilmezmiyim o işlerin para ile olamadığını.. ben avrupayı rahat hayatı bırakıp geldim. Türkiye’de paran olsa bile bazı şeyler yavaş ve geriden ilerliyor malumunuz ama gel gör ki ben sokakta yürüdüğümde gözlerimi bir anlığına kıstığımda Türkçe konuşuluyor.. benim milletim, her haliyle beni ben yapan özüm beni çok mutlu ediyor, bazen güldürüyor bazen sinirlendiriyor ama benim işte.. ben kendimi çocukluğumda özlemini çektiğim yerdeyim.. nasıl yaşlanırım nasıl mutsuz olabilirim ki..Sana söylemek ıstedıgım bırsey var
Havuz harıc gerçekten rüya gıbı bır evım var
Zen ve Nefersty resımlerını bılır
Ama ıste gel gör mutlu degılım bunu bıl
Eskıden katta oturulurduk sımdıkıne göre mercımek bır evdı ve cok mutluydum yalnız degıldım
Bu kadarını yazabılıyom yazamadıgımı sen tahmın et
Iki hafta denene süresı var bır bak6 ve 8 yaşındalar
Evt baktim cnm yapabilirmiyim bilmiyorum
Ben zor ya :) daha var 57.000 olmam gerekiyor.. 1.700 gram demek oluyor buKeryneia ve delı ve cesur yarın mezunmusunuz
Mutluluk içten gelıyor sende ne mutlu sanaCanım benim bilmezmiyim o işlerin para ile olamadığını.. ben avrupayı rahat hayatı bırakıp geldim. Türkiye’de paran olsa bile bazı şeyler yavaş ve geriden ilerliyor malumunuz ama gel gör ki ben sokakta yürüdüğümde gözlerimi bir anlığına kıstığımda Türkçe konuşuluyor.. benim milletim, her haliyle beni ben yapan özüm beni çok mutlu ediyor, bazen güldürüyor bazen sinirlendiriyor ama benim işte.. ben kendimi çocukluğumda özlemini çektiğim yerdeyim.. nasıl yaşlanırım nasıl mutsuz olabilirim ki..
Ayyy konu çok dağıldı pardon :)))
Hayatımın uygulaması olur kendisi herkese tavsiye ediyorum ben de
Iki hafta denene süresı var bır bak
Dene sonra karar ver ıstersen
Zor birşey yok menü paylaşıyorsun spor yapıyorsan sporunu yazıyorsun burası motive ediyor insanı emin ol ayrıldığında salarsın kendini ben 1 buçuk ayda 7 kilo ve fazlasını verdimTmm olur
Deniyim ozm
Zor birşey yok menü paylaşıyorsun spor yapıyorsan sporunu yazıyorsun burası motive ediyor insanı emin ol ayrıldığında salarsın kendini ben 1 buçuk ayda 7 kilo ve fazlasını verdim
Canim utanacak ne var ki birbirimize destek olarak vericez kilolarıBiliyorum cnm yazarım da en kilolu olan benim utandım galiba :)
Canim utanacak ne var ki birbirimize destek olarak vericez kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?