Heh söyle ya güven kendine
Evet yemek güzel
Ama zayıf sağlıklı olmak daha guzel
Akşam toplu günün menüsünü yazıyoruz kuzum bu aralar oglumdan dolayı ben pek bise yiyemiyorum malesefEvet cnm
Ztn ne yersem yazarım buraya hemen
Kesinlikle verirsin canım kendim için söyleyeyim maksimum diyet yapma sürem 15 gündür. Ama 1 Aralıktan beri buralardayim ve daha da gitmeye niyetim yok.Hadi ins veririm
Kaç senedir hep başlıyorum birkaç kilodan sonra bozuyordum boza boza bu kiloya geldim
Afiyet olsun canım yediklerin genel olarak iyi ama ne kadar yedin milyar bildirsén mesela ekmek beyaz ekmek mi kepekli mi spor var mi ya da ne kadar su içtinSu an takıma adapte olmaya çalışıyorum kızlar. Bugünkü yediklerimi paylaşıyorum.
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin biraz bal
Bir incir
2 dilim ekmek
Maydonoz ve tere
Öğle1 kase yoğurtlu çorba
Biber dolması
Yoğurt
Akşam
1 kase tarhana
Yeşil fasulye
ciğer
5 mil yapmak zorunda değilsin ilk iki mili de yapabilirsin canım.Gecenin bu saati beni spora teşvik ediyosunuz hemen açıyorum leslie 5 ml
Tabii 68 dakika dayanabilirmiuim bilmiyorum
2 ay alması da çok güzel2 ay emdi sadece canim bizim hikayemiz uzun biraz :)
Evet emzirmeyi avantaj a çevirebilirsin
Bu sözüne katılıyorum canım her guzel söz de daha istekli oluyorumÖzellikle etraftan iltifatlar gelince görün kendinizi daha da motive olacaksınız :) ve aynaya baktığınızda inecik güzel sağlıklı kadınlar goreceksinz kızlar pes etmeyin
Olsun sorun değil sen inan yeter her türlü verirsinBende yıllar önce doğumdan sonra 83den 55inmistim şimdi 100oldum şaka gibiii
Aynen canim :)2 ay alması da çok güzel
Yok zaten ancak 20 dk dayandım bunada şükürKesinlikle verirsin canım kendim için söyleyeyim maksimum diyet yapma sürem 15 gündür. Ama 1 Aralıktan beri buralardayim ve daha da gitmeye niyetim yok.
Afiyet olsun canım yediklerin genel olarak iyi ama ne kadar yedin milyar bildirsén mesela ekmek beyaz ekmek mi kepekli mi spor var mi ya da ne kadar su içtin
5 mil yapmak zorunda değilsin ilk iki mili de yapabilirsin canım.
Bu arada farkettim ki ben bu hafta hiç leslie yapmamişim
Akşam toplu günün menüsünü yazıyoruz kuzum bu aralar oglumdan dolayı ben pek bise yiyemiyorum malesef
Bugün yediklerimi yazıyım ozm
Sabah kahve
Öğlen sadece tavuk
Akşam meyveli yoğurt
2litre su
30dk yürüyüs
Bugün yediklerimi yazıyım ozm
Sabah kahve
Öğlen sadece tavuk
Akşam meyveli yoğurt
2litre su
30dk yürüyüs
Aynen canim çok güzel duygu yaBu sözüne katılıyorum canım her guzel söz de daha istekli oluyorum
Canım bu yemek tarzı hiç sağlıklı değil
Sabah kahvaltını sıkı yap ama karbonhidrat ağırlıklı olmasın
Ara öğün yemen hem güç açısından iyi hemde daha az saldırgan olursun ana yemeklerde. Ayrıca sık ama az yemek metabolizmanı daha iyi çalıştırır.
Kuzum tam miktarları da yaz tavuk ne kadar meyveli yoğurt kaç kaşık yada kase kahve kaç fincan
Afiyet olsun canimCnm kahve bir fincan
Tavuk 6tane kanat yedim
Meyveli yoğurt 1kase
Sanırım yakın da ben de 38 beden pantolana gireceğim eskiden dar gelen pantolonum düşüyor şimdi.Aynen canim çok güzel duygu ya
38 beden elbise geniş geliyor :)
Hadi inşallah kuzumSanırım yakın da ben de 38 beden pantolana gireceğim eskiden dar gelen pantolonum düşüyor şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?