Utanmak sevmemek filan yok, seviyoruz her halimizi, ama sadece biraz değişmeye ihtiyacımız varHadi ins veririm
Kaç senedir hep başlıyorum birkaç kilodan sonra bozuyordum boza boza bu kiloya geldim
iyiyim çok şükür alıştım sayılır mesajlarınızı okuyup motive oluyorumNurdanım nasılsın az gelıyorsun gıbı balım
Alışabıldınmı
Hadi ins veririm
Kaç senedir hep başlıyorum birkaç kilodan sonra bozuyordum boza boza bu kiloya geldim
Su an takıma adapte olmaya çalışıyorum kızlar. Bugünkü yediklerimi paylaşıyorum.
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin biraz bal
Bir incir
2 dilim ekmek
Maydonoz ve tere
Öğle1 kase yoğurtlu çorba
Biber dolması
Yoğurt
Akşam
1 kase tarhana
Yeşil fasulye
ciğer
Aynen bende de oluyordu ama bizim grupça sloganimiz var
Ya istediğimizi giyeceğiz
Ya istedigimizi yiyeceğiz
Biz giyme taraftarıyız :))
Böyle düşününce de battı balık deyip daha da kilo almaya gidiyor iş asla güvenini kaybetme..Güzelmiş sloganınız:)
Kim istemez ki giydigi yakışsın
Insan eşinden bile utanıyor
Biryere gitmek istemiyorum sanki herkes bana bakıyor
Birde tabi en önemlisi özgüven sıfır bende
İşte bu işte bu.. bende kendimi şişmiş hissediyorum.. :)Selam canlar bende 3 gundur spor yapamiyordum bugun acilisi leslie 5 mil le yaptim (68 dk ) cok iyi geldi spor yapamayinca sanki diyetim bozulmus gibi hissediyorum
Böyle düşününce de battı balık deyip daha da kilo almaya gidiyor iş asla güvenini kaybetme..
Evet bende eşimden utanıyordum aslında kendim aynaya baktığımda güzel eski halimi görmek istiyordum 6 ay oldu doğum yapalı çok şükür ki 1 buçuk ayda verdim kilo şimdi bunu korumak amacım
Kilo verdikçe azmedeceksin canim ve giydiğin güzel durmaya baslicak beden küçülecek emin ol acayip güzel bir duygu
Istersen yaparsın bunu unutma
Geçmiş olsun kaptanım sıcak suya toz zencefil koyup içersen çok daha çabuk toparlar boğaz ve öksürükKızlar kötü grıp oluyom
Öksüremıyom ama öksürmek ıstıyom garıp bır durumdayım
Sağol canımmhosbuldumtesekkur ederim senin de hayırlı olsun bebegin canım. 85 kiloyum su an. Yalniz olmadığımı bilmek güzel. Herkes diyet yapılmaz simdi diyor ama ben çok rahatsizim kilolu halimden. Sen kaç kilosun?
Sormaaaa aynennnnKotu niyet diye buna denirkendin saglikli beslenip zayiflarken misafirler kilo alsin demiii
Geçmiş olsun canım ne oldu sanaEveeet ben geldim. Iyiyim canim benim. Bir elim alcili obur elim bandajli ama olsun iyiyim ben. Moralim de cok iyi. Sen de iyisin demi kardesim.
Hoş geldin canım hepbirlikte incelicezzIyi akşamlar kızlar
Bende araniza katılmak istiyorum
Yaşım 27
Evliyim
2kizim var
100kiloyla başladım şimdi 97kiloyum
İyi geceler aminnnnIyi geceler arkadaslar. Yarin tartida bol eksili bir gun olsun.
Çok güzel yazmışsın bende eşimden utanır olmuştum ama aşacağız bunu inşallah hepbirlikte :)Böyle düşününce de battı balık deyip daha da kilo almaya gidiyor iş asla güvenini kaybetme..
Evet bende eşimden utanıyordum aslında kendim aynaya baktığımda güzel eski halimi görmek istiyordum 6 ay oldu doğum yapalı çok şükür ki 1 buçuk ayda verdim kilo şimdi bunu korumak amacım
Kilo verdikçe azmedeceksin canim ve giydiğin güzel durmaya baslicak beden küçülecek emin ol acayip güzel bir duygu
Istersen yaparsın bunu unutma
Heh söyle ya güven kendineAynen cnm haklısın yapicam bukez olucak
Aynen canim motive olunca daha güzel veriyor insan ilk doğumdan sonra 8 ayda 52 e düşmüştüm tektim ama burada çok güzel motive oldum 1 buçuk ay ı aldı bu kiloya düşmemGeçmiş olsun kaptanım sıcak suya toz zencefil koyup içersen çok daha çabuk toparlar boğaz ve öksürük
Sağol canımm
Ben 3 hafta oldu başlayalı 79.5 la başladım 76.2 ye düştüm sabahı iple çekiyorum :)
Hem süt arttırıp hem kilo vermek niyetim yavaş da olsa kalıcı olsun yeter ki..bendekiler eski kilo çünkü zaten 78 ile hamile kalmıştım
Sormaaaa aynennnn:)))
Geçmiş olsun canım ne oldu sana
Yeni tanışacağız hoşgeldin
Hoş geldin canım hepbirlikte incelicezz
İyi geceler aminnnn
Çok güzel yazmışsın bende eşimden utanır olmuştum ama aşacağız bunu inşallah hepbirlikte :)
Geçmiş olsun kaptanım sıcak suya toz zencefil koyup içersen çok daha çabuk toparlar boğaz ve öksürük
Sağol canımm
Ben 3 hafta oldu başlayalı 79.5 la başladım 76.2 ye düştüm sabahı iple çekiyorum :)
Hem süt arttırıp hem kilo vermek niyetim yavaş da olsa kalıcı olsun yeter ki..bendekiler eski kilo çünkü zaten 78 ile hamile kalmıştım
Sormaaaa aynennnn:)))
Geçmiş olsun canım ne oldu sana
Yeni tanışacağız hoşgeldin
Hoş geldin canım hepbirlikte incelicezz
İyi geceler aminnnn
Çok güzel yazmışsın bende eşimden utanır olmuştum ama aşacağız bunu inşallah hepbirlikte :)
Haklısın yaa bu takım ruhu insanı süper motive ediyor.. Ben inşallah 76 rakamını kırmak istiyorum uzun süre o kiloda kaldım.şimdi emzirmek fırsat benim için.inşallah sabah güzel bi rakam görürüz hepberaberAynen canim motive olunca daha güzel veriyor insan ilk doğumdan sonra 8 ayda 52 e düşmüştüm tektim ama burada çok güzel motive oldum 1 buçuk ay ı aldı bu kiloya düşmem
İşte enn çok da bu yaa bu... İnşallah canım :)Özellikle etraftan iltifatlar gelince görün kendinizi daha da motive olacaksınız :) ve aynaya baktığınızda inecik güzel sağlıklı kadınlar goreceksinz kızlar pes etmeyin
Aynen canim motive olunca daha güzel veriyor insan ilk doğumdan sonra 8 ayda 52 e düşmüştüm tektim ama burada çok güzel motive oldum 1 buçuk ay ı aldı bu kiloya düşmem
2 ay emdi sadece canim bizim hikayemiz uzun biraz :)Haklısın yaa bu takım ruhu insanı süper motive ediyor.. Ben inşallah 76 rakamını kırmak istiyorum uzun süre o kiloda kaldım.şimdi emzirmek fırsat benim için.inşallah sabah güzel bi rakam görürüz hepberaber
Sen emziriyormusun bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?