Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi ins veririm
Kaç senedir hep başlıyorum birkaç kilodan sonra bozuyordum boza boza bu kiloya geldim
Utanmak sevmemek filan yok, seviyoruz her halimizi, ama sadece biraz değişmeye ihtiyacımız var arada bir saç rengi değiştirmek gibi düşünebiliriz :)

Menüm
Sabah
İki parmak galeta bir domates bir kupa yeşil çay
İkindi
Yarım kase kısır
Yarım tavuk göğsü tatlı
Akşam
Bir kase yoğurt
Bir tabak ıspanak yemeği
Bol yeşillik
3 litre limonlu su gün boyu

Su an takıma adapte olmaya çalışıyorum kızlar. Bugünkü yediklerimi paylaşıyorum.
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin biraz bal
Bir incir
2 dilim ekmek
Maydonoz ve tere

Öğle1 kase yoğurtlu çorba
Biber dolması
Yoğurt

Akşam
1 kase tarhana
Yeşil fasulye
ciğer

Afiyet olsun canim guzel

Selam kızlar bugün internetimde sıkıntıvardı heryere girdim kulube giremedim maalesef şimdi denedim şükür ki girebiliyorum.muhabbet güzelmiş baya geçmiş var daha okuyamadım ama aktif olunmasına sevindim :) şimdi dönüp okuyacağım yazılanları

Aynen bende de oluyordu ama bizim grupça sloganimiz var
Ya istediğimizi giyeceğiz
Ya istedigimizi yiyeceğiz
Biz giyme taraftarıyız :))

Güzelmiş sloganınız:)
Kim istemez ki giydigi yakışsın
Insan eşinden bile utanıyor
Biryere gitmek istemiyorum sanki herkes bana bakıyor
Birde tabi en önemlisi özgüven sıfır bende

Güzelmiş sloganınız:)
Kim istemez ki giydigi yakışsın
Insan eşinden bile utanıyor
Biryere gitmek istemiyorum sanki herkes bana bakıyor
Birde tabi en önemlisi özgüven sıfır bende
Böyle düşününce de battı balık deyip daha da kilo almaya gidiyor iş asla güvenini kaybetme..
Evet bende eşimden utanıyordum aslında kendim aynaya baktığımda güzel eski halimi görmek istiyordum 6 ay oldu doğum yapalı çok şükür ki 1 buçuk ayda verdim kilo şimdi bunu korumak amacım
Kilo verdikçe azmedeceksin canim ve giydiğin güzel durmaya baslicak beden küçülecek emin ol acayip güzel bir duygu
Istersen yaparsın bunu unutma

Aynen cnm haklısın yapicam bukez olucak

Kızlar kötü grıp oluyom
Öksüremıyom ama öksürmek ıstıyom garıp bır durumdayım
Geçmiş olsun kaptanım sıcak suya toz zencefil koyup içersen çok daha çabuk toparlar boğaz ve öksürük

hosbuldum tesekkur ederim senin de hayırlı olsun bebegin canım. 85 kiloyum su an. Yalniz olmadığımı bilmek güzel. Herkes diyet yapılmaz simdi diyor ama ben çok rahatsizim kilolu halimden. Sen kaç kilosun?
Sağol canımm
Ben 3 hafta oldu başlayalı 79.5 la başladım 76.2 ye düştüm sabahı iple çekiyorum :)
Hem süt arttırıp hem kilo vermek niyetim yavaş da olsa kalıcı olsun yeter ki..bendekiler eski kilo çünkü zaten 78 ile hamile kalmıştım
Kotu niyet diye buna denir kendin saglikli beslenip zayiflarken misafirler kilo alsin demiii
Sormaaaa aynennnn :)))

Eveeet ben geldim. Iyiyim canim benim. Bir elim alcili obur elim bandajli ama olsun iyiyim ben. Moralim de cok iyi. Sen de iyisin demi kardesim.
Geçmiş olsun canım ne oldu sana
Yeni tanışacağız hoşgeldin

Iyi akşamlar kızlar
Bende araniza katılmak istiyorum
Yaşım 27
Evliyim
2kizim var
100kiloyla başladım şimdi 97kiloyum
Hoş geldin canım hepbirlikte incelicezz

Iyi geceler arkadaslar. Yarin tartida bol eksili bir gun olsun.
İyi geceler aminnnn

Çok güzel yazmışsın bende eşimden utanır olmuştum ama aşacağız bunu inşallah hepbirlikte :)

Aynen canim motive olunca daha güzel veriyor insan ilk doğumdan sonra 8 ayda 52 e düşmüştüm tektim ama burada çok güzel motive oldum 1 buçuk ay ı aldı bu kiloya düşmem

Özellikle etraftan iltifatlar gelince görün kendinizi daha da motive olacaksınız :) ve aynaya baktığınızda inecik güzel sağlıklı kadınlar goreceksinz kızlar pes etmeyin

Aynen canim motive olunca daha güzel veriyor insan ilk doğumdan sonra 8 ayda 52 e düşmüştüm tektim ama burada çok güzel motive oldum 1 buçuk ay ı aldı bu kiloya düşmem
Haklısın yaa bu takım ruhu insanı süper motive ediyor.. Ben inşallah 76 rakamını kırmak istiyorum uzun süre o kiloda kaldım.şimdi emzirmek fırsat benim için.inşallah sabah güzel bi rakam görürüz hepberaber
Sen emziriyormusun bebeğini

2 ay emdi sadece canim bizim hikayemiz uzun biraz :)
Evet emzirmeyi avantaj a çevirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…