Ederim canim tabi. Ama ben listeyi goremedim kiCanım lıste bütünde kontrol edermısın lütfen
Insallah canim benim.Sende geldın ya olacak ınsallah
Saklı lısteEderim canim tabi. Ama ben listeyi goremedim ki
Teşekkür ederim canım. Hepimiz yavaş yavaş olsa da istediğimiz kiloya düşelim. Ama kalıcı kilolar verelim.Insallah canim. Kiyafetlerinin bol gelmesi cok guzel birsey. Bazen odem olup tarti yaniltabiliyor yakinlarimizda oyle bizi mutlu etmek icin. Ama kiyafetler hic yalan soylemiyor. Tebrikler arkadasim.
Ben de şaşırdım tartıdan şüphe bile duydum. Denemek için annemi tarttirdim ama o iki kilo fazla çıktı kilo almış tarti da sorun yok yani. Diyette başladığımdan beri ilk defa böyle güzel bir sonuç aldım. Sanırım duraklamadan sonra böyle oluyor.Sonunda vayyyyy dedırten bıldırım geldı be ya
Uleynnnm nasıl kılo alırsınGünaydın abla korktuğum oldu valla kilo almışım
İnşallah kardeşimin tartısı yanlıştır
Geçen cuma 56.7
Bugün 57.1
400 Gr fazlam var
Yüzde 0.70 aldı çıktım ama doğru mu ki
Tamam canim. Yardimci olurum benSaklı lıste
Bırazdan çıkarken eklerım canım
Burda liste yapınca karıştırıyom
Ne mutlu canim. Sabredince emeginin karsiligini illa ki aliyorsun.Teşekkür ederim canım. Hepimiz yavaş yavaş olsa da istediğimiz kiloya düşelim. Ama kalıcı kilolar verelim.
Ben de şaşırdım tartıdan şüphe bile duydum. Denemek için annemi tarttirdim ama o iki kilo fazla çıktı kilo almış tarti da sorun yok yani. Diyette başladığımdan beri ilk defa böyle güzel bir sonuç aldım. Sanırım duraklamadan sonra böyle oluyor.
Tebrikler arkadasim.
Uleynnnm nasıl kılo alırsın
Çağırın cıvılı sopayı
Sende bızım bır parcamızsın canımGünaydın kızlar ben haftaya yazıyım demi kilo bildirimimi
Acaba cokmu yedınYa abla delircem çılgınlar gibi spor da yapıyorum ama neden böyle oldu. Kabızlık derdim var onun için burdaki tavsiyelere uydum. Ara öğün yapmam yapmaya başladım. Her gün kayısı kuru erik yiyorum ama olmuyor işte çok üzgünüm valla
Aa tebrik ederim abla
Yok canim sende kilo bildirimi yapmalisin. Simdilik yedek listede olucaksin. 2 hafta deneme suresinden sonra listeye gireceksin.Günaydın kızlar ben haftaya yazıyım demi kilo bildirimimi
Sende bızım bır parcamızsın canım
Tabıkı yaz
Yok canim sende kilo bildirimi yapmalisin. Simdilik yedek listede olucaksin. 2 hafta deneme suresinden sonra listeye gireceksin.
Sağol canımAa tebrik ederim abla
Canım bunu not alalımGeçen cuma kaç olduğumu bilmiyorum ki ben hergün tartılıyorum
Bugün 96.900 ciktim
Yaz canim geliş kilon şimdiki ve hedefGünaydın kızlar ben haftaya yazıyım demi kilo bildirimimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?