Kılonu yazmadınYaz canim geliş kilon şimdiki ve hedef
Canım bunu not alalım
Ikı hafta süremız var zaten
Bence çok güzel ya devam böyle şimdi tartılıp yazcam abla mesajlarinizi okudum daSağol canım
Yaz canim geliş kilon şimdiki ve hedef
Hadı beklıyomBence çok güzel ya devam böyle şimdi tartılıp yazcam abla mesajlarinizi okudum da
Bu hafta sabıt 3 oldumerhabalar kızlar
sabah 6 dan beri ayaktayım ama fırsat bulamadım
saçma sapan yoğun bir gün
kilo bildirim maalesef iç açıcı değil
baş:73
geçen hafta:66.6
bu hafta :66.6 sabit
giden :0
Uzulme canim. Eger kacamak yapmayip sporuna devam ettiysen o sana eksi olarak geri donecektir. Kabizlik icin kefir icebilirsin. Yada tarcin zencefil zerdacal hepsi ayni gramajda toz olucak karistirip bir kavanozda dolapta bulundur. Bir bardak sicak sute bu karisimdan 1 tatli kasigi karistir sabah ac karnina ic canim. Bu diyetisyenim tarifi cok ise yariyor. Yag yakiyor insilun direncini kiriyor kabizliga birebir geliyor. Icmekte zorlanirsan bir cay kasigi bal ile tatlandirabilirsin.Ya abla delircem çılgınlar gibi spor da yapıyorum ama neden böyle oldu. Kabızlık derdim var onun için burdaki tavsiyelere uydum. Ara öğün yapmam yapmaya başladım. Her gün kayısı kuru erik yiyorum ve bol bol yeşillik salata ama olmuyor işte çok üzgünüm valla
Acaba cokmu yedın
Nıtekım mınık ama kh degerı yüksek
Haftaya 1 den asagı gelırse terlık çıkar haaaa
Tebrikler arkadasim. Sen devam et bak devamida gelicek insallah.berilceee
Katılalı 2 gün oldu ama grup uğurlu geldi galiba 2 haftadır 85lerde dolaşıyordum.
Bugünkü kilom 84.7 :))
inşaallah ya çok sevindim haftaya güzel bir sonuç yazarım belki de :)Tebrikler arkadasim. Sen devam et bak devamida gelicek insallah.
Uzulme canim. Eger kacamak yapmayip sporuna devam ettiysen o sana eksi olarak geri donecektir. Kabizlik icin kefir icebilirsin. Yada tarcin zencefil zerdacal hepsi ayni gramajda toz olucak karistirip bir kavanozda dolapta bulundur. Bir bardak sicak sute bu karisimdan 1 tatli kasigi karistir sabah ac karnina ic canim. Bu diyetisyenim tarifi cok ise yariyor. Yag yakiyor insilun direncini kiriyor kabizliga birebir geliyor. Icmekte zorlanirsan bir cay kasigi bal ile tatlandirabilirsin.
Tebrik ederim canim :)berilceee
Katılalı 2 gün oldu ama grup uğurlu geldi galiba 2 haftadır 85lerde dolaşıyordum.
Bugünkü kilom 84.7 :))
Canim benim :)Ay Ne güzel kilon var 52 hayal benim icin
Canim benim :)
Bende 59.900 ile başladım bana da hayaldi oldu çok şükür de önemli olan burnu korumak inşallah korurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?