- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Gayet iyi canım benim kilo boy ortalaman çok iyi benim ideal olmam için 58 olmammı lazım acabaSoylicem aramızda kalsın ama
158
Senin boy kaç canim benden uzunsundurGayet iyi canım benim kilo boy ortalaman çok iyi benim ideal olmam için 58 olmammı lazım acaba
canım detoks ta ne uyguluyosun ben günde üç litre limonlu su içiyorum çok faydasını gördümHaftaya 57'yi gorucem gibi bir his dogdu icime :)) biraz daha spora asiliyim az yiyim tamamdir bu is.. haftasonu detoks yapicam odemlerimi tumuyle aticam
Ben hadefi 48 yapmayı düşünüyorum ya eskiden 45 dim çokta güzel duruyoduGayet iyi canım benim kilo boy ortalaman çok iyi benim ideal olmam için 58 olmammı lazım acaba
Yok canım benim çok uzun sayılmaz 1.68Senin boy kaç canim benden uzunsundur
Ederim canim.Zen71 canm liste burda hesaplayıp kontrol edermisin
Bi arkadaş etiketi unutmuş yaptı sonradan onuda katarsınız kuzum kaptanı etiketledim amaEderim canim.
Yok canım benim çok uzun sayılmaz 1.68
Evlenmeden önce bile o kilolarda olmadım 60 kiloda 38 bedene giriyorum ideal bu bana göre ama bakalım şimdi bi 65 i göreyimdeBen hadefi 48 yapmayı düşünüyorum ya eskiden 45 dim çokta güzel duruyodu
Ay kıyamam sana yaa deme öyle Allah korusun
Peeh 1.68 miş
Biri Üzerime toprak atsin
Aynen senin 58 59 ideal kilon canimEvlenmeden önce bile o kilolarda olmadım 60 kiloda 38 bedene giriyorum ideal bu bana göre ama bakalım şimdi bi 65 i göreyimde
İnşallah canım yaa aslında annem de dikkatSağol kuzum
Kız dün benimde ablalarım vardı
Kahvaltı sofrasını donattim
Kek börek yaptım akşam çayına daha birşeyler de koyduk yediğim yarim dilim kek :) sizde isterseniz tutarsınız kendinizi ki bu ara benim iştah kendiliğinden gitti
Oh ohh hadi inşallah canımm:))Haftaya 57'yi gorucem gibi bir his dogdu icime :)) biraz daha spora asiliyim az yiyim tamamdir bu is.. haftasonu detoks yapicam odemlerimi tumuyle aticam
Kim ki guzelim o arkadasBi arkadaş etiketi unutmuş yaptı sonradan onuda katarsınız kuzum kaptanı etiketledim ama
Aa ne güzel canim :)İnşallah canım yaa aslında annem de dikkat
Ediyor onunla birlikte yaparız diyet menüsü
Oh ohh hadi inşallah canımm:))
Artı gelme lütfenkızlar benim bu haftam iyi geçmedi..hatamı biliyorum..hafta başı dağıldım..
kh alımım çok protein alımı az oldu ve sonuç kilo vremedim
yarın sabah il dışına çıkıyorum ailem kardeşlerim
(8 kardeşiz maşallah)he p bir arada olucaz..ama seyahat beni kötü etkiliyor spor su vs yapamıyorum..en az hasarla kurtulmaya çalışıcam
Yok haftaya mezunsunuz hepınız bırdenSağol kuzum ben bugün mezun muyum acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?