Harika bi sonuc tebrikler balim o kadar spora kilomu dayanir dimi ama
Offf spora gelllMenüm
Yeşil Çay
Kahvaltı
2 Yk yulaf ezmesinden krep
30 gr tuzsuz lor peyniri
1 köfte
1 kiraz domates
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Serçe parmak inceliginde 10 tane sarma
1 dilim etimek tatlısı
Ara
Beyaz çay
200 ml sade maden suyu
Genel
3 litre su
Gece
Yesil çay
Spor
50 Mekik
30 sn plank
Mükemmel 10 Egzersiz (45 dakika~240 Kalori)
Isınma
* 30 sn Dizi Karna Çekme
* 30 sn Quadriceps Esnetme
* 50 sn Eller Üzerinde Yürüme
* 30 sn YTW
* 30 sn Bacağı yana açarak adım
* 30 sn Dinamik Hamstring Esnetme
Dayanıklılık
* 135 sn yan yan hızlı yürüme
* 135 sn Ters Lunge
* 135 sn Yoga Şınavı
* 135 sn Plank ve Değısimli Bacak
* 135 sn vücut ağırlığını kullanarak squat
* 135 sn Tırtıl Hareketi
* 135 sn Yan Lunge
* 135 sn Burpee
* 135 sn Dağcı Tırmanışı
* 60 sn Kolları ve bacakları çapraz hareket ettirerek zıplama
* 45 sn içe ve dışa hızlı adım
* 30 sn hızlı adım
* 180 sn Güç Toplama
Karın
* 120 sn yan plank ve diz kaldırma
* 60 sn Tekne pozisyonu ve alçak tekne pozisyonu
* 60 sn omuz sıkıştırma hareketi
Soğuma
* 80 sn Dizi Bükerek Quadriceps Esnetme
* 60 sn Uzanarak Hamstring Esnetme
* 60 sn Yan uzanarak T şeklinde esneme
* 30 sn kelebek şeklinde esneme
Kizzz burasi diyet grubu canim yaaKızlar dün bu yaptığım kekten 1 dilimin yarısını yedim sadece Eki Görüntüle 2097370
Hahaha ibret olsun diye gönderdimKizzz burasi diyet grubu canim yaa
Offf kek de harika gorunuyor iradeni tebrik ederim ama gozumuze gozumuze sokmayaydin iyiydi
Menün hiç sağlıklı değil canım. Hepimizin ortak amacı kilo vermek ama aç kalıp hasta olmadan yapmak bunuBugünkü menüm
Sabah:1fincan kahve
Öglen:1tabak tavuklu bulgur pilavı 1tane dolma ve 1kase yoğurt
Aksam:meyveli yoğurt
2litre su
30dk yürüyüs
Öğlen yediklerimi görmüyor musun bir şekilde dengelemek zorundayım. Hem ben senin kadar yesem spor yapmam kiBu kız beni öldürecekya bende yapmak istiyorum da oğlusun birakmiyo
Teşekkür ederim canım ben de yaparken yoruldumYavrum helal olsun. Ben yaptığın sporları okurken yoruldum. Maşallah sana
Afiyet olsun canım Menün gayet güzelKızlar bugunki menum,
Sabah
5 yesil zeytin
1 dilim tam bugday ekmegini hafif tavada kızarttim ( yağda değil. Tost makinem yok ondan tavada söyle bir çevirdim)
Ekmeğin üzerine suzme peynir
3 tane ceviz
Oglen:
etli kabak dolma ve üzerine yoğurt
Aksam:
1 kepce yogurt çorbası
4 yemek kaşığı köfteli bezelye
Kırmızı lahana salatası (sirkede bekletilmis)
2.7 lt su. Bugun çok yoruldum. Spor yapamayacagim. Gün içerisinde kosturmacayla 7600 adım attım. Bilgilerinize arz ederim :)
Kızlar bugün oructum
Ve hiç acıkmadım üzerine birde iştahım gitti iyice
Akşam yani iftar
1 kase yulaf ezmesi yoğurt
1 kahve..
1 kase yoğurdu zorla bitirdim en son dün akşam 5 buçukta yemiştim onunla dururken hemde
Biliyorum böyle olmaz diyeceksiniz ama hiç birşey çekmiyor canim
Menün hiç sağlıklı değil canım. Hepimizin ortak amacı kilo vermek ama aç kalıp hasta olmadan yapmak bunu
Öğlen yediklerimi görmüyor musun bir şekilde dengelemek zorundayım. Hem ben senin kadar yesem spor yapmam ki
Teşekkür ederim canım ben de yaparken yoruldum
Afiyet olsun canım Menün gayet güzel
Hahah menüme ne güzel yorum yaptınMenün hiç sağlıklı değil canım. Hepimizin ortak amacı kilo vermek ama aç kalıp hasta olmadan yapmak bunu
Öğlen yediklerimi görmüyor musun bir şekilde dengelemek zorundayım. Hem ben senin kadar yesem spor yapmam ki
Teşekkür ederim canım ben de yaparken yoruldum
Afiyet olsun canım Menün gayet güzel
Teşekkür ederim canımHarika bi sonuc tebrikler balim o kadar spora kilomu dayanir dimi ama
Heyy bir dilim Etimek nelere kadirsinOfff spora gelll
Afiyet olsun canım her şey cok güzelMenum
Saat 10.00
2 haslanmis yumurta
5 ad zeytin
Domates salatalik
1 dilim kepek ekmek
Ara 13.00
2 tam ceviz
Sade turk kahvesi
Saat 15.00
6 y.k. Kavrulmus pirasa
1 kase yogurt
Saat 18.00
Tavuklu bol yesillikli salata
2 litre su
3 mill leslie 45 dk.
Kahvaltı eklemelisin canım. Kendim için söyleyeyim bir gun kahvaltıyi atladigim da o gün hem yorgun hem de sürekli bir şeyler yemek zorunda hissediyorum. O yüzden kesinlikle kahvaltı yapmalisın. Hem şair ne demiş "Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı"Cnm neyi degistirebilirimki
Hahah menüme ne güzel yorum yaptın
Kahvaltı eklemelisin canım. Kendim için söyleyeyim bir gun kahvaltıyi atladigim da o gün hem yorgun hem de sürekli bir şeyler yemek zorunda hissediyorum. O yüzden kesinlikle kahvaltı yapmalisın. Hem şair ne demiş "Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı"
Tüm gün kh almışsın protein ağırlıklı beslenebilirdin mesela
Teşekkürler canımmm :))Canım sen de iştah yokki ..bendekini sorma hiç..ama yinede elimden geldiğince dikkat edicem..o kadar emeğimi çöpe atamam
senin sporun yeter gülümmmm
@berilceee 2 ay olmadı diye birşey diyemedim..izne ayrılabiliyorsam süper olur kaptanım..takımın ortalamasını düşürmek istemem
aynen son detokstan sonra kilo veremedim
cuma günü ne orucu canım Allah kabul etsin
Cnm kahvaltıyı hemen yapmayı sevmiyorum
Bundan sonra birazcık yerim
Bulgur pilavı kh degilki benmi yanlış biliyorum
Bende sürekli tüketiyorum sağlıklı diye
Birde senelerdir diyet yaptığım için biliyorum sabah öğlen akşam birde ara öğün yaptığım zaman kilo veremiyorum kilo alıyorum öylede denedim olmuyor
Akşam yatağa tok girersem biliyorumki kilo alicam
Ama hafif bi açlık la yatarsam sabah kilo veriyorum
Offff neyapicami bilmiyorum galiba
Hoş geldin canim ben seninle tanışmadım
Inanirsan yaparsın canim
Inşallah canım istersen yaparsın unutmaHosbuldum merhabalar canım deneyeceğim inşallah, böyle bir ortam paylaşılan başarılar insanı daha çok motive ediyor
Vücudunu sen tanıyorsun kuzum ben günde 2 çikolata ile 59.900 oldum düşün onlar yetiyordu ama kilo alıyordum sonra takıma katıldım sabah ara öğün akşam yedim ve kilo verdim ben bunu buldum bir kaç gündür yiyemiyorum ve biliyorum ki böyle giderse yine şişeceğim onun için ne yapıp edip toparlamam lazım sende dene sana ne ıyi geliyorsa onu yap ama peynir yoğurt yumurta bunları mutlaka tuketmelisin kuzum ben şimdi yumurta haslicam çünkü yarın yine orucum ins yiyebilirim de yazarım size
Ben öğlen yemiyorum onun yerine ara koyuyorum kuzum meyve kuruyemisAnladım cnm ama dediğim gibi ara öğün fln yapmicam tabiki ara sıra olur ama herzaman olmaz
Yumurta peynir yoğurt süt bunları ztn severek yerim
Bulgur bende kilo yapmiyo diye biliyorum hatta tanıdık bi diyetisyen var ya adı neydi adam oda bulgur yediryodu bol pul biber koydurupKızlar biriniz bana söyliyebilirmi bulgur kilomu yapıyor
Ben araştırdım bulgur kilo yapmazmış
Bende çok yemeğe başlamıştım
Yanlismi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?