Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir hafta daha geride kaldi kizlar
Onumuzdeki cumaya elimizden gelenin daha iyisini yapalim yuzdemizi costuralim canlar insallah benim acimdan okullar tatil oldugundan sabah kosusturmacasi olmuycak en azindan daha dikkat edicem sporumuda rahat yaparim. Inssllah guzel bi eksi gorurum tartida hepimiz eksi goruruz insallah canlar.

Offf spora gelll

Menum

Saat 10.00
2 haslanmis yumurta
5 ad zeytin
Domates salatalik
1 dilim kepek ekmek

Ara 13.00
2 tam ceviz
Sade turk kahvesi

Saat 15.00
6 y.k. Kavrulmus pirasa
1 kase yogurt

Saat 18.00
Tavuklu bol yesillikli salata

2 litre su
3 mill leslie 45 dk.

Bugünkü menüm

Sabah:1fincan kahve

Öglen:1tabak tavuklu bulgur pilavı 1tane dolma ve 1kase yoğurt

Aksam:meyveli yoğurt

2litre su

30dk yürüyüs
Menün hiç sağlıklı değil canım. Hepimizin ortak amacı kilo vermek ama aç kalıp hasta olmadan yapmak bunu
Bu kız beni öldürecek ya bende yapmak istiyorum da oğlusun birakmiyo
Öğlen yediklerimi görmüyor musun bir şekilde dengelemek zorundayım. Hem ben senin kadar yesem spor yapmam ki

Yavrum helal olsun. Ben yaptığın sporları okurken yoruldum. Maşallah sana
Teşekkür ederim canım ben de yaparken yoruldum
Afiyet olsun canım Menün gayet güzel

Cnm neyi degistirebilirimki

Hahah menüme ne güzel yorum yaptın

Harika bi sonuc tebrikler balim o kadar spora kilomu dayanir dimi ama
Teşekkür ederim canım

Offf spora gelll
Heyy bir dilim Etimek nelere kadirsin

Afiyet olsun canım her şey cok güzel

Cnm neyi degistirebilirimki
Kahvaltı eklemelisin canım. Kendim için söyleyeyim bir gun kahvaltıyi atladigim da o gün hem yorgun hem de sürekli bir şeyler yemek zorunda hissediyorum. O yüzden kesinlikle kahvaltı yapmalisın. Hem şair ne demiş "Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı"
Tüm gün kh almışsın protein ağırlıklı beslenebilirdin mesela
Hahah menüme ne güzel yorum yaptın

Cnm kahvaltıyı hemen yapmayı sevmiyorum
Bundan sonra birazcık yerim
Bulgur pilavı kh degilki benmi yanlış biliyorum
Bende sürekli tüketiyorum sağlıklı diye
Birde senelerdir diyet yaptığım için biliyorum sabah öğlen akşam birde ara öğün yaptığım zaman kilo veremiyorum kilo alıyorum öylede denedim olmuyor
Akşam yatağa tok girersem biliyorumki kilo alicam
Ama hafif bi açlık la yatarsam sabah kilo veriyorum
Offff neyapicami bilmiyorum galiba

Yaa kizlar bugun super
Teşekkürler canımmm :))

Vücudunu sen tanıyorsun kuzum ben günde 2 çikolata ile 59.900 oldum düşün onlar yetiyordu ama kilo alıyordum sonra takıma katıldım sabah ara öğün akşam yedim ve kilo verdim ben bunu buldum bir kaç gündür yiyemiyorum ve biliyorum ki böyle giderse yine şişeceğim onun için ne yapıp edip toparlamam lazım sende dene sana ne ıyi geliyorsa onu yap ama peynir yoğurt yumurta bunları mutlaka tuketmelisin kuzum ben şimdi yumurta haslicam çünkü yarın yine orucum ins yiyebilirim de yazarım size

Hosbuldum merhabalar canım deneyeceğim inşallah, böyle bir ortam paylaşılan başarılar insanı daha çok motive ediyor
Inşallah canım istersen yaparsın unutma
Ben 2 çocuk doğurdum ama 59.9 kilodayken 5 çocuk doğurmuş gibiydim şuan hem ilk cocugumdaki kiloya indim aynı zamanda da bekarken olduğum kiloya inmiş oldum ve çok daha güzel hissediyorum sende Öyle olacaksın pes etme
Kiloda duraklama oluyor bazen sakin yılma düzeliyor tekrar

Anladım cnm ama dediğim gibi ara öğün fln yapmicam tabiki ara sıra olur ama herzaman olmaz
Yumurta peynir yoğurt süt bunları ztn severek yerim

Kızlar biriniz bana söyliyebilirmi bulgur kilomu yapıyor
Ben araştırdım bulgur kilo yapmazmış
Bende çok yemeğe başlamıştım
Yanlismi yapıyorum
Bulgur bende kilo yapmiyo diye biliyorum hatta tanıdık bi diyetisyen var ya adı neydi adam oda bulgur yediryodu bol pul biber koydurup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…