Acıkmazmısın bır narla kuzum
Salata çorba ye bıraz
Aslında gün ıcı yesen daha ıyı malum fruktozda seker
Ama çokta kotu bır durum degıl bence aksam
Oncesı bır yumurta yada peynır ye benceYok cnm acıkmam yada sabah yerim kahvaltı niyetine
Yok valla tatli filan yemiyorum. Ya sen ?
Hafta sonu diye azalmistir demistim canim. Takimi haraketlendirecek birseyler yapalim. Bireysel yarismalar yapilsin tekrar bence. Takimdaki herkese rakip tayin edip rakipler birbirinden sorumlu filan olsun. Derya yla cigdem haftalarca cok guzel goturmustu bu isikızlar ıyıce azaldığı ne paylaşımlar bazı arkadaşları sayfada görüyorum lakın yazmıyorlar
Oncesı bır yumurta yada peynır ye bence
Meyve yi ogleden once tuketsen daha faydali canim.Ben akşam yemeği yerine yicektim olmazmiki
Cuma belkı 3 mezun varHafta sonu diye azalmistir demistim canim. Takimi haraketlendirecek birseyler yapalim. Bireysel yarismalar yapilsin tekrar bence. Takimdaki herkese rakip tayin edip rakipler birbirinden sorumlu filan olsun. Derya yla cigdem haftalarca cok guzel goturmustu bu isi
Onun yağı çok balımParmak peynir var çocuklar için kasar
Ondan yesem olurmu ay ona bayiliyorumda
Uye sayisi iyice azaliyor desene canimCuma belkı 3 mezun var
Azaldık canım yenı kan lazım
Hafta sonu diye azalmistir demistim canim. Takimi haraketlendirecek birseyler yapalim. Bireysel yarismalar yapilsin tekrar bence. Takimdaki herkese rakip tayin edip rakipler birbirinden sorumlu filan olsun. Derya yla cigdem haftalarca cok guzel goturmustu bu isi
Yeme arkadasim tatlinin kimseye faydasi yok.Yok bende yemiyorum
Aslında cnm istiyorda yasak
Onun yağı çok balım
En ıyı peynır çökelek bence dıyette
Yeme arkadasim tatlinin kimseye faydasi yok.
Beril bir onaylasin olabilir canim.Ay ben varım bana birini bulun cumaya kadar rakip olalım birbirimize
Kac kilosun cankizAy ben varım bana birini bulun cumaya kadar rakip olalım birbirimize
Beril bir onaylasin olabilir canim.
Hosgeldin canim. Burada hepbirlikte bir gayret verelim fazlaliklarimiziBende geldim araniza yarindan itibaren Allah in izniyle bu işi çözmem lazım kendi başıma yapamıyorum bir suredir yarin öbürgün derken aylar geçti bu sefer kesin kararlıyım
Kac kilosun cankiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?