Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarın kızımın dr kontrolleri var .işimiz uzun sürüyor evden bi çıkıyoruz akşam dönüyoruz bazen. Fırsat buldukça girerim takıma
Gecmis olsun canim. Hayirdir insallah onemli bir seyi yoktur kizinin.

İsin garibi annemde bi profa gitmişti ama o gün acil isi ciktigi icin istemedigi bi doktora göründü ve iyilesti. Onun sansıydı bu tabi.
Iyi olacak hastanin doktoru ayagina gelir sozu var ya tam da annen icin soylenebilir. Cok guzel denk gelmis cok sukur.

Kızlar bugün niyetliydim
Ablamlar geldi onlara kekler pastalar kızartmalar kahvaltı hazırladım
Yediğim
Yarım dilim kek
3 tane patates kızartması salata
O kadar hiç birşey istemiyor canim sporumu yazarım
Allah kabul etsin canim. Az ama bol kalorili seyler yemissin. Kafaya koydun yani bu hafta mezun olmayacagim diyorsun.

Hoş geldin canım

Afiyet olsun canim. Lahmacun diyette zararli degil ama aksam oldugu icin keske 1 tane yeseydin arkadasim.

Evet aslında yaa ama bu sefer gece acıkıyorum emzirdiğim için.bi dengeyi tutturamadım
Kızlar eşim 38 beden pantolon almış bayağı geniş geldi
Oh ohhhh ne mutlu sanaaaa
Darısı başıma yaa

Gecmis olsun canim. Hayirdir insallah onemli bir seyi yoktur kizinin.
Çok sağol canım
Prem doğdu kızım
Erken doğuma bağlı 1.derece beyin kanaması geçirdi ve ardından hidrosefali oluştu şimdi durumu stabil çok şükür ama gelişimi geride ve sık sık takipleri yapılıyor. Yarın da nörolojiye gideceğiz inşallah sıkıntısız geliriz

Çok geçmiş olsun cnm

Cnm benim annemede iğne yaptılar kaç kez gecmedi

Cnm benim annemede iğne yaptılar kaç kez gecmedi
Belki ilerlemiş olabilir eklem yerinde kitle gibi şişlik vardı oynatamıyodu bükülmüyodu parmağı bi kaç kez gerekebilir demiş ama şükür şimdilik iyi soğuk suyla uğraşınca ağrıyo

Belki ilerlemiş olabilir eklem yerinde kitle gibi şişlik vardı oynatamıyodu bükülmüyodu parmağı bi kaç kez gerekebilir demiş ama şükür şimdilik iyi soğuk suyla uğraşınca ağrıyo

Geçmiş olsun
Benim annemin ağrıyor uyuşuyor birşeyler sıkamıyor eliyle hamur bile zor yoğuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…