Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kolay gelsin konuya çok hakim değilim berilceee yi görünce yazayım dedim ona söyleyecektim bunu hepinize belki faydası olur diye düşündüm green juice diye bişey var evde kendiniz sebze meyve sıkıyosunuz ben detoks için yapıyodum gayet de içiliyo kilo verdirdiğini söylemişti videodaki kız bi araştırın derim saygılar sevgiler bu arada çok geçmiş olsun berilceee annem de buna benzer bişeyle karşılaştı adını bilmiyorum ama şişlik ağrı iğneyle bi tedavi yaptılar biraz iyi gelmişti

Çok geçmiş olsun gercekten yilan hikayesine dönmüş inşallah teşhisi bir an once bulup doğru tedavi ederler. Anneminde bileginde bir sure bi sorun oldu hiç kipirdatamayacak bi hal olmuştu 5 6 farklı doktora gitti surekli ilc krem verip yolluyorlardi en son bi doktor o bölgeye bi iğne vurarak sıvıyı aldı ve annem eski günlerine döndü. Sende en kısa zamanda şifa bulursun inşallah.

Çok geçmiş olsun ablam Inşallah en kisa zaman da sağlığına kavuştursun. Rabbim dermansiz dertler vermesin

Ben diger mesajlari okumadan yazmistim bunu bak Ojeli ejderha nında annesinde aynı sey varmış. Seninki de tedavi olur inşallah ağrı nerdeyse kalp orda atıyor adeta.

Rabbim acil şifalar versin sabır versin abla

Gecmis olsun arkadasim. Isini bilen iyi doktora denk gelmek cok onemli yoksa uzun sure surunuyorsun resmen bu arada hastaligin ilerlemesi cektiklerinde cabasi oluyor.

Gecmis olsun arkadasim. Isini bilen iyi doktora denk gelmek cok onemli yoksa uzun sure surunuyorsun resmen bu arada hastaligin ilerlemesi cektiklerinde cabasi oluyor.
İsin garibi annemde bi profa gitmişti ama o gün acil isi ciktigi icin istemedigi bi doktora göründü ve iyilesti. Onun sansıydı bu tabi.

berilceee kaptanım çok geçmiş olsun dualarımız seninle. Az sıkıntı yaşamamışsın biran önce teşhisi koysunlar sen stres yapma her hastalığın başı stres

Kızlar menülere baktım hepiniz gayet istikrarla devam ediyorsunuz inşallah cumaya eksiler bol olacak

Sağolun canlarım
Allah razı olsun
El olunca yaşam kalıtem düşüyor
Aylardır sürmesıde cabası
Ama buda bır sınav derdını verem dermanını verır dıye beklıyorum
Zen71 le bızım basımıza gelenler anlatsak roman olur herhalde
Haftalar su gıbı akıyor ya

Benim menümse şöyle

2 dilim tb ekmeğine kk beyaz peynirden yağsız tost
3 zeytin
3 yeşil kıl biber

Ara
1 kırmızı elma

Ara
Duble türk kahvesi
2 kuş lokum

Akşam
2 bardak ayran
2 lahmacun
(Yemeğe misafirim geldi hazırlığım yoktu dışardan söyledim)
Bol yeşillik

3 lt su
Sporumu yapunca yazacağım
Siz yatmadan menüyü yazayım dedim

Yarın kızımın dr kontrolleri var .işimiz uzun sürüyor evden bi çıkıyoruz akşam dönüyoruz bazen. Fırsat buldukça girerim takıma

Roman yazsak mi beril cim. Saka gibi gercekten ne seneydi ama. Evet canim ciddi bir sinavdan geciyoruz. Insallah bitecek kardesim.

Afiyet olsun canim. Lahmacun diyette zararli degil ama aksam oldugu icin keske 1 tane yeseydin arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…