Canim benim islerini hallet biran once don aramiza. Ozletme kendini. Umarim senin cephende her sey iyidir sevilcim. Diyetisyenim korktugum gibi gormedim ama annenin durumunu bildigim icin cok bir sey demicem yoksa yinede guzel bir firca hazirda bekliyordu cunku senin sagligin on planda vazgecemezsin kendinden dedi. Hemen hemen ayni listeyle devam dedi canim. 87.6 biraktim 91 le yeniden baslamis oldum. O 4 kilo simdi zor geliyor emek emek vermisken geri almak agrima gitti ama baska sansim yok gibi birseydi hastanede annemin basindayken kim ne getirdi onu yedik bu saglikli bu degil gibi ayrim yapamadim dogrusu o uzuntuyle.Günaydın kızlar, iyi sabahlar, sabahtan boşluğum vardı, oturdum pazartesiden beri tüm mesajları okudum.. takımdan kopmayayım diye.. ama öyle yoğun bir tempo içindeyim ki, kendimi rahatsız hissediyorum.
sizleri de merak ediyorum neler yapıyorsunuz diye.. çok şükür iyi gördüm sizleri..
ben de aslında tartı baskısından kurtulmuş gibi hissediyorum kendimi.. çook uzun zamandır her hafta sürekli tartıldığımdan sanırım.. şimdi tartılmadan sağlıklı beslenmeye devam ediyorum. bakalım cuma günü ne olacak :) hocamla sporumu haftada 1 yapıyordum, onu da 2 ye çıkardım.. iyi oldu benim için.. spor şart :) hocama kalsa haftada 5 gün durmadan çalıştırır beni de ben de o hal yok..
@berilceee sağlığını merak ediyorum.. lütfen haberdar et bizi..
Zen71 diyetisyenin ne dedi? neler yapacaksınız onu da merak ediyorum..
hepinizi öpüyorum.. sağlıkla kalın..
Tesekkurler kazen e :)Kazen hedıye ettı
Oo kiyamam canim ya. Cok gecmis olsun annesi. Insallah biran once o acigi tamamlar gormemise donersiniz. Allahim tez zamanda acil sifalar versin.Hoş geldin canım
Evet aslında yaa ama bu sefer gece acıkıyorum emzirdiğim için.bi dengeyi tutturamadım
Oh ohhhh ne mutlu sanaaaa
Darısı başıma yaa
Çok sağol canım
Prem doğdu kızım
Erken doğuma bağlı 1.derece beyin kanaması geçirdi ve ardından hidrosefali oluştu şimdi durumu stabil çok şükür ama gelişimi geride ve sık sık takipleri yapılıyor. Yarın da nörolojiye gideceğiz inşallah sıkıntısız geliriz
Afiyetolsun canim ama cok yetersiz geldi menun.Bugünkü yediklerim
Sabah 5 de kahve
Sabah 10 da 1kase meyveli yoğurt
Öğlen 1tane but ve salata
Akşam kahve
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
Gecmis olsun arkadasim.Belki ilerlemiş olabilir eklem yerinde kitle gibi şişlik vardı oynatamıyodu bükülmüyodu parmağı bi kaç kez gerekebilir demiş ama şükür şimdilik iyi soğuk suyla uğraşınca ağrıyo
Gecmis olsun arkadasim.
Super sporKızlar sporum
606 Kcal..
30s gövde döndürme
×24 dağ tırmanıcı
×22 alkışlama mekiği
×26 süpermen ve yüzücü
×20 Bacak düştü hareketi
×24 uzun kol krizi
×24 Kelebek tekmeler
Plank 40s
×20 ayakta bisiklet mekiği
×25 kalçadan sol tekme
×25 kalçadan sağ tekme
×15 baş üstünde alkışlama mekiği
×26 bisiklet çıtırdamak
Plank 30s
×20 ayakta bisiklet mekiği
×30 köprü hareketi
×15 baş üstünde alkışlama
Plank 35s
Toplam dk 40
Sağol kuzumSuper sportebrikler canim.
Bunlar kalmış biz napalim :)
Tavşan vardıda biz mi almadık
Tesekkurler kazen. Kartal cok iyi.bana takım üyelerinin listesini etiketleyerek verir misiniz ?
Ne mutlu sana canim.Sağol kuzum
Bugün çok güzel iltifatlar aldım
Afiyet olsun canim guzel menuBugünkü menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 minik dilim kaşar
Salatalık
Maydanoz
Dereotu
1 dilim tam buğday ekmegi
Yesil cay
Ara
1 sade türk kahvesi
Öğle
1 tabak patayes oturtma
1 kase yogurt
Akşam
1 kase tarhana çorba
Salata
En az 2 lt su
Sporumu yazmiştım sonra da pazara gittim :))
Sağol canım insallah bu cuma iyi bir sonuç alırım.Afiyet olsun canim guzel menu
Yok canim baska takimdan ziyarete geliyor arkadas@berilceee abla değil mi ya
HihihihiOnu mezun etmıyecem
Oda giderse ım cın top oynar burada
Insallah canim.Sağol canım insallah bu cuma iyi bir sonuç alırım.
Tesekkurler. Sizin ki de hayirli olsun.Takım simgeniz hayırlı olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?