Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim benim islerini hallet biran once don aramiza. Ozletme kendini. Umarim senin cephende her sey iyidir sevilcim. Diyetisyenim korktugum gibi gormedim ama annenin durumunu bildigim icin cok bir sey demicem yoksa yinede guzel bir firca hazirda bekliyordu cunku senin sagligin on planda vazgecemezsin kendinden dedi. Hemen hemen ayni listeyle devam dedi canim. 87.6 biraktim 91 le yeniden baslamis oldum. O 4 kilo simdi zor geliyor emek emek vermisken geri almak agrima gitti ama baska sansim yok gibi birseydi hastanede annemin basindayken kim ne getirdi onu yedik bu saglikli bu degil gibi ayrim yapamadim dogrusu o uzuntuyle.

Oo kiyamam canim ya. Cok gecmis olsun annesi. Insallah biran once o acigi tamamlar gormemise donersiniz. Allahim tez zamanda acil sifalar versin.

Super spor tebrikler canim.

Bugünkü menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 minik dilim kaşar
Salatalık
Maydanoz
Dereotu
1 dilim tam buğday ekmegi
Yesil cay

Ara
1 sade türk kahvesi

Öğle
1 tabak patayes oturtma
1 kase yogurt

Akşam
1 kase tarhana çorba
Salata

En az 2 lt su
Sporumu yazmiştım sonra da pazara gittim :))

Afiyet olsun canim guzel menu

İyi akşamlar arkadaşlar
Nasılsınız :)
Bugün hastanedeydim dün akşam bildirmiştim gideceğimi. gün içerisinde hiç giremedim o yüzden.
Biraz moralimi bozdu doktorlar canım sıkıldı.işim de uzun sürdü.
Bugün hiç keyfim yok o yüzden
Açıkçası ne yediğimi unuttum moralsizlikten ama yürümekten ve koşturmaktan ayağıma karasular indi ne yediysem yanmıştır :)
Sabah kahvaltı yapamam diye yulaf lapası yapı yedim bi tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…