Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah yardimciniz olsun canım. Bir an önce sifasina kavuşur inşallah.

Kuzum geçmiş olsun toparlar kendini sakin üzme benim oğlumda biliyorsun prematür doğdu biz neler atlattık sende atlatacaksın daha kucuk

Menü yazıyım mısafır gıdınce gelırım
9.30
2 tam +yumurta beyazı omlet
2-3 belki 4 kk peynır

12.30
1 yumurta beyazı
3-4 hamsi

17.00
Salata
Tavuk

4 lt su
75 dak eklıptık

Uzun zamandır tavuk yemıyotdum mıdem çok kötü
Bır dahada yemem

Canim kan grubun ne ? tavuk banada dokunuyorda B grubu na tavuk susam ve mercimek dokunurmus.

Afiyet olsun canim guzel menu. Hayirdir tavuk dokunuyor mu

Patates oturtma olmasa ıyıymış

Patates oturtma olmasa ıyıymış

Ne oldu canım anlatmak ıstermısın

Yeni mobilyaların hayırlı olsun canım güle güle kullan huzurla.bende yarın için hurma yoğurt yapsam diyorum acaba seninle proteine mi katılsam aslında protein yememem de lazım
Canim benim insallah rehabilitasyon merkezin de kuvvetlenir kaslari. Hidrosefali icin sant takili mi prensese.
İnşallah çook sağol. Şant takılmadı belinden aldılar sıvıyı şimdide ilerleyişi kontrol altında
Çok güzel canım afiyet olsun
Oyy kiyamam allah yardimciniz olsun. Uzulme canim artik herseyin caresi var mutlaka duzelir annesi sen guclu olki evladina faydali olasin.
Aminn canım çokk sağol
Haklısın şükür halimize Rabbim dermansız dert vermesin
Allah yardimciniz olsun canım. Bir an önce sifasina kavuşur inşallah.
Çok teşekkür ederim canım aminn inşallah
Kuzum geçmiş olsun toparlar kendini sakin üzme benim oğlumda biliyorsun prematür doğdu biz neler atlattık sende atlatacaksın daha kucuk
Haklısın halimi anlarsın.şükür bu günümüze Allah büyük bunu da atlatırız inşallah

Afiyet şifa olaun kaptanım menü süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…