Nörolojik muayenede kızımın kasları hipotonik çıktı yani gevşek evde yapıyordum ben ama özel fizik tedavi gerekliymiş
Şimdi heyet raporu alıp rehabilitasyon merkezinde tedavi olucak
Hidrodefali de olunca
Başını fln tutamıyor hala
Düzeltilmiş 2 normal 4 aylık
Oh miss gibi sporlar yapilmis duslar alinmis. Tebrikler canim.Spor yaptım yazayım hemen
3 mil leslie
15 dk dönüş aralığını artır
20 dk dönmeli karın çalışması
Şimdi yıkanma zamanı
Kuzum geçmiş olsun toparlar kendini sakin üzme benim oğlumda biliyorsun prematür doğdu biz neler atlattık sende atlatacaksın daha kucukNörolojik muayenede kızımın kasları hipotonik çıktı yani gevşek evde yapıyordum ben ama özel fizik tedavi gerekliymiş
Şimdi heyet raporu alıp rehabilitasyon merkezinde tedavi olucak
Hidrodefali de olunca
Başını fln tutamıyor hala
Düzeltilmiş 2 normal 4 aylık
Oh ne guzel. Ciciler de aldiniz miYaa kızlar biliyor musunuz ben şuan minnak yeğenimle avm geziyorum
Canim kan grubun ne ? tavuk banada dokunuyorda B grubu na tavuk susam ve mercimek dokunurmus.Menü yazıyım mısafır gıdınce gelırım
9.30
2 tam +yumurta beyazı omlet
2-3 belki 4 kk peynır
12.30
1 yumurta beyazı
3-4 hamsi
17.00
Salata
Tavuk
4 lt su
75 dak eklıptık
Uzun zamandır tavuk yemıyotdum mıdem çok kötü
Bır dahada yemem
Afiyet olsun canim guzel menu. Hayirdir tavuk dokunuyor muMenü yazıyım mısafır gıdınce gelırım
9.30
2-3 belki 4 kk peynır
12.30
1 yumurta beyazı
3-4 hamsi
17.00
Salata
Tavuk
4 lt su
75 dak eklıptık
Bır dahada yemem
Eveet cok yogun gecti bugun. Yarinda annemin kontrolu var canim.Kızlar cokmu yoğunuz cok sessızlestı burası
A+ ama bızde tavuk yenmez hıcCanim kan grubun ne ? tavuk banada dokunuyorda B grubu na tavuk susam ve mercimek dokunurmus.
Hosgeldin arkadasim.merhaba 77.7 kg yim bu arada
Güzel haberler ver insallah canımEveet cok yogun gecti bugun. Yarinda annemin kontrolu var canim.
Iyiyiz canim ya senHanımlar nasılsınız herkes kendi köşesine çekilmiş sanki
Simdiki tavuklar da hep hormonlu zaten canim cok gecmis olsun.A+ ama bızde tavuk yenmez hıc
Anca köye gıdınce yedırırım
Bugün mısafırım var o tavuk delısı jest yapıyım dedım fena oldum
Insallah canim.Güzel haberler ver insallah canım
Patates oturtma olmasa ıyıymışBugünkü menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 minik dilim kaşar
Salatalık
Maydanoz
Dereotu
1 dilim tam buğday ekmegi
Yesil cay
Ara
1 sade türk kahvesi
Öğle
1 tabak patayes oturtma
1 kase yogurt
Akşam
1 kase tarhana çorba
Salata
En az 2 lt su
Sporumu yazmiştım sonra da pazara gittim :))
Patates oturtma olmasa ıyıymışBugünkü menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 minik dilim kaşar
Salatalık
Maydanoz
Dereotu
1 dilim tam buğday ekmegi
Yesil cay
Ara
1 sade türk kahvesi
Öğle
1 tabak patayes oturtma
1 kase yogurt
Akşam
1 kase tarhana çorba
Salata
En az 2 lt su
Sporumu yazmiştım sonra da pazara gittim :))
Ne oldu canım anlatmak ıstermısınİyi akşamlar arkadaşlar
Nasılsınız :)
Bugün hastanedeydim dün akşam bildirmiştim gideceğimi. gün içerisinde hiç giremedim o yüzden.
Biraz moralimi bozdu doktorlar canım sıkıldı.işim de uzun sürdü.
Bugün hiç keyfim yok o yüzden
Açıkçası ne yediğimi unuttum moralsizlikten ama yürümekten ve koşturmaktan ayağıma karasular indi ne yediysem yanmıştır :)
Sabah kahvaltı yapamam diye yulaf lapası yapı yedim bi tek
Yeni mobilyaların hayırlı olsun canım güle güle kullan huzurla.bende yarın için hurma yoğurt yapsam diyorum acaba seninle proteine mi katılsam aslında protein yememem de lazımSelam kizlar bugun gunum cok hareketli gecti misafirim vardi temizlik ikramliklar vs cok yoruldum. Yarinda belediyeden koltuklari ve salon takimini almaya gelicekler. Cuma gunu yeni mobilyalarimiz gelicek insallah.
Bugun kaļori olarak normal ama karbon agirlikliydi menum yarin tartidan once son gun tek gunluk protein diyeti yapicam.
İnşallah çook sağol. Şant takılmadı belinden aldılar sıvıyı şimdide ilerleyişi kontrol altındaCanim benim insallah rehabilitasyon merkezin de kuvvetlenir kaslari. Hidrosefali icin sant takili mi prensese.
Çok güzel canım afiyet olsunKızlar bugunki menum,
Sabah: 1 dilim suzme peynir
5 yesil zeytin
1 haslanmis yumurta
2 ceviz ve 2 kuru kayısı
Oglen: 5 adet izgara tavuk kanat ve ayran
Aksam: 1,5 kepce sebze çorbası
Ve yarım kırmızı biber
2.6 lt su. Gün içerisinde Fabrika ve Odam arasında mekik dokudum yine. 8000 adım burdan. YarıM saat sonra da leslie 3 mil yapacagim.
Aminn canım çokk sağolOyy kiyamam allah yardimciniz olsun. Uzulme canim artik herseyin caresi var mutlaka duzelir annesi sen guclu olki evladina faydali olasin.
Çok teşekkür ederim canım aminn inşallahAllah yardimciniz olsun canım. Bir an önce sifasina kavuşur inşallah.
Haklısın halimi anlarsın.şükür bu günümüze Allah büyük bunu da atlatırız inşallahKuzum geçmiş olsun toparlar kendini sakin üzme benim oğlumda biliyorsun prematür doğdu biz neler atlattık sende atlatacaksın daha kucuk
Afiyet şifa olaun kaptanım menü süperMenü yazıyım mısafır gıdınce gelırım
9.30
2-3 belki 4 kk peynır
12.30
1 yumurta beyazı
3-4 hamsi
17.00
Salata
Tavuk
4 lt su
75 dak eklıptık
Bır dahada yemem
Afiyet olsun canim.Bugünkü menüm
Sabah 9 da 1fincan kahve
Öğlen 2de 1kase mercimek çorbası 1kase kadar tavuklu bulgur pilavı ve 1kase yogurt
Akşam yok
2bucuk litre su
1 saat yürüyüs
Papatyasevdasi hosgrldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?