Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. Ekmekler biraz fazla su biraz az olmus gibime geldi arkadasim.

Hayırdır canim niye sıkkın canın

Hayirdir arkadasim niye moralin bozuk. Kizinla ilgili olumsuz bir sey mi oldu yoksa

HAYIR[/QUOTE]
Hoş geldin canım :)

Afiyet olsun canım güzel menü
Bugünkü menüm

Sabah 9 da 1fincan kahve

Öğlen 2de 1kase mercimek çorbası 1kase kadar tavuklu bulgur pilavı ve 1kase yogurt

Akşam yok

2bucuk litre su

1 saat yürüyüs
Afiyet olsun canım
Çok az değil mi yaa bence kiloyu sağlıklı veremezsin böyle
Afiyet olsun canım pazar ayrı yorucu spor

Hayırdır canim niye sıkkın canın

Hayirdir arkadasim niye moralin bozuk. Kizinla ilgili olumsuz bir sey mi oldu yoksa

Nörolojik muayenede kızımın kasları hipotonik çıktı yani gevşek evde yapıyordum ben ama özel fizik tedavi gerekliymiş
Şimdi heyet raporu alıp rehabilitasyon merkezinde tedavi olucak
Hidrodefali de olunca
Başını fln tutamıyor hala
Düzeltilmiş 2 normal 4 aylık

Geçmiş olsun canım. Hayırdır ne oldu ?

Selam kizlar bugun gunum cok hareketli gecti misafirim vardi temizlik ikramliklar vs cok yoruldum. Yarinda belediyeden koltuklari ve salon takimini almaya gelicekler. Cuma gunu yeni mobilyalarimiz gelicek insallah.
Bugun kaļori olarak normal ama karbon agirlikliydi menum yarin tartidan once son gun tek gunluk protein diyeti yapicam.

Canim benim insallah rehabilitasyon merkezin de kuvvetlenir kaslari. Hidrosefali icin sant takili mi prensese.

Selam arkadasim. Gule gule kullan yeni mobilyalarini.

Kızlar bugunki menum,
Sabah: 1 dilim suzme peynir
5 yesil zeytin
1 haslanmis yumurta
2 ceviz ve 2 kuru kayısı

Oglen: 5 adet izgara tavuk kanat ve ayran

Aksam: 1,5 kepce sebze çorbası
Ve yarım kırmızı biber

2.6 lt su. Gün içerisinde Fabrika ve Odam arasında mekik dokudum yine. 8000 adım burdan. YarıM saat sonra da leslie 3 mil yapacagim.

Oyy kiyamam allah yardimciniz olsun. Uzulme canim artik herseyin caresi var mutlaka duzelir annesi sen guclu olki evladina faydali olasin.

Bende seni cok seviyorum asik suratli kartali olan guleryuzlu beril cim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…