- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Oyy kurban olurum onu verene..Benım kızım 24 haftalık doğdu
33 cm 680 gr dı
5 kez amelıyat oldu ılk 7 ayda
Astımlıda olsak sıkıca tutunduk hayata
Rabbim tekrar ayirmasin canim. Gecmis gitmis olsun o gunler.Neler yaşadığını çok çok iyi alıyorum kuzum bende oğlum doğdu kuvöz de kaldı bende yattım hastanede ben çıktım oğlum 15 günden fazla kaldı yine tam bi sevinç mutluluk oğlum kucağımda döndük evimize 2 gün koynumda yattı ve tekrar sarılıktan kilo kaybından kuvöz e kendi ellerimde götürüp bırakmıştım.birakmak zorunda kalmıştım sanki elimle kalbimi söküp bıraktım hastaneye kokusu üzerimdeydi hala 1 haftadan fazla kaldı evimize döndük.. Rabbim veriyorsa vardır bi hayr diyorum ben çok şükür ki yanımızdalar hamd olsun rabbim ayirmasinda..
Ve ben şunu çok iyi anladım ki imtihanını ne kadar kabullenirsen o kadar çabuk geçiyor.
Çok haklısın canım ve çok güçlü bi annesin maşallah sanaNeler yaşadığını çok çok iyi alıyorum kuzum bende oğlum doğdu kuvöz de kaldı bende yattım hastanede ben çıktım oğlum 15 günden fazla kaldı yine tam bi sevinç mutluluk oğlum kucağımda döndük evimize 2 gün koynumda yattı ve tekrar sarılıktan kilo kaybından kuvöz e kendi ellerimde götürüp bırakmıştım.birakmak zorunda kalmıştım sanki elimle kalbimi söküp bıraktım hastaneye kokusu üzerimdeydi hala 1 haftadan fazla kaldı evimize döndük.. Rabbim veriyorsa vardır bi hayr diyorum ben çok şükür ki yanımızdalar hamd olsun rabbim ayirmasinda..
Ve ben şunu çok iyi anladım ki imtihanını ne kadar kabullenirsen o kadar çabuk geçiyor.
Amiiinnn inşallah canimRabbim tekrar ayirmasin canim. Gecmis gitmis olsun o gunler.
KızOyy kurban olurum onu verene..
Kaynanasına çekmiş çocuk benim gibi dayanıklı savaşçı
Sende öylesin kuzum geçecek kalbini ferah tut ben bi evlat düşürdüm bir evlat kaybettim şimdi çok çok şükrediyorum ki yavrum yanımdaÇok haklısın canım ve çok güçlü bi annesin maşallah sana
Kuzum alışırsın düşünmeBiraz acemiyim ama alışacak insaallah bir arkadaşım burada kilo verdi .
Onun tavsiyesiyle geldim bende gerçekten kilo vermek istiyorum.
Şimdilik bılıyorsun yaSende öylesin kuzum geçecek kalbini ferah tut ben bi evlat düşürdüm bir evlat kaybettim şimdi çok çok şükrediyorum ki yavrum yanımda
Hi hi hi o guzeli kacirir miyim kizKızZen71 teyzezı kızı verdık duydunmu
Hosgeldin canim13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : papatyasevdasi
İsim (İsteğe Bağlı ): papatya
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız : 39
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.58
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : daha önceplansızkilo verip tekrar aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Hayir
Kız bız eccık kro eccık maco eccık yavru aga karışımıyızHi hi hi o guzeli kacirir miyim kiz
Oğlum diye söylemiyorum he kumral ela gözlü beyaz tenli ve her gören kız güzeli deyor
HahahKız bız eccık kro eccık maco eccık yavru aga karışımıyız
Olsun ya ıyi olsunda gelin hanım alır giderse napakŞimdilik bılıyorsun ya
Menü yazıyım mısafır gıdınce gelırım
9.30
2 tam +yumurta beyazı omlet
2-3 belki 4 kk peynır
12.30
1 yumurta beyazı
3-4 hamsi
17.00
Salata
Tavuk
4 lt su
75 dak eklıptık
Uzun zamandır tavuk yemıyotdum mıdem çok kötü
Bır dahada yemem
Hayirlisi olsun canim kizlari vermeye nefes ten mi basladin.KızZen71 teyzezı kızı verdık duydunmu
Olur canim birlikte yapalimYeni mobilyaların hayırlı olsun canım güle güle kullan huzurla.bende yarın için hurma yoğurt yapsam diyorum acaba seninle proteine mi katılsam aslında protein yememem de lazım
İnşallah çook sağol. Şant takılmadı belinden aldılar sıvıyı şimdide ilerleyişi kontrol altında
Çok güzel canım afiyet olsun
Aminn canım çokk sağol
Haklısın şükür halimize Rabbim dermansız dert vermesin
Çok teşekkür ederim canım aminn inşallah
Haklısın halimi anlarsın.şükür bu günümüze Allah büyük bunu da atlatırız inşallah
Afiyet şifa olaun kaptanım menü süper
Kuzum alışırsın düşünme
Dıyet deneyımın oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?