harikasın seni tebrik ediyorum. sağlıklı beslenmek istemiyorlarsa onları sorunu...Kizlar bugün komşular oturmaya geldi bana onlara diyet seyler yaptim
Yeşil mercimek salata
Yulaflı mozaik pasta
mısır unundan sebzeli tuzlu kek
Bir daha bana gelmeyecekler heralde
Bende kahvaltı yapamadım hazırlık yapacam diye saat 3 de onlarla bu ikramlardan yedim aksamda sadece salata yiyecegim bugün de böyle olsun
ödem sorunun yoksa yiyebilirsin sadece perşembe günleri yeme çünkü su tuttuğu için tartıda belki oynama yapabilir.Selam kızlar size birşey sorabilirmiyim ben bir karadenizliyim pancar turşusuyiye biliyormuyuz
Hiç yemedim canimSelam kızlar size birşey sorabilirmiyim ben bir karadenizliyim pancar turşusuyiye biliyormuyuz
Teşekkür ederim canım nekadar yiye bilirimödem sorunun yoksa yiyebilirsin sadece perşembe günleri yeme çünkü su tuttuğu için tartıda belki oynama yapabilir.
Yulaflı mozaikCanım hakkında hayırlısı bu demekki inşallah çabucak toparlarsın
Oooo ellerine sağlıkk mozik tatlısını tarifini isteriiimmm tuzlu kekindee
Haha iyi fikir salataları dayıyalım sağlık için bundan sonra böyle deriz zayıflara yazık amaşu misafirlere yedirme içirme işlerinden vaz geçsek onlara da sağlıklı şeyler yapsak olmaz mı? belki misafirde diyette ama söyleyemiyor.
Ayy düşünsenize canım cicim diyoruz bide mest oluyordur .......... Allahın cezasıBen kendim istemiyorum bir burası var girdigim eşiminde haberi var zaten ama güvenme kimseye erkek çıkabilir diyo
Ama haklida burda bir üye yıllarca kalmış kadın gibi herşeyi yazmış sonra erkek olduğu cıkmış ortaya
Mısır unlü tuzlu kekCanım hakkında hayırlısı bu demekki inşallah çabucak toparlarsın
Oooo ellerine sağlıkk mozik tatlısını tarifini isteriiimmm tuzlu kekindee
Dün biraz bu konuda arstirma yaptim merdiven kullanmak metebolizmayi hizlandiriyormusKizlar 6 katlı binanın 6. Katına merdivenleri koşarak çıktım bence buda bi spor
Ay canım benim gün içinde okadar çok merdiven inip çıkıyorum ki öyle olsaydı dal olurdum heraldeDün biraz bu konuda arstirma yaptim merdiven kullanmak metebolizmayi hizlandiriyormus
Afiyet olsun canım ama çok az değilmi nasıl ayakta duruyosun maşaallah sanaBugünkü menüm
Sabah 8 de 1 fincan kahve
Öğlen 2 de 2kase mercimek çorbası
Akşam 2 dilim kasar peynir
2litre su
1saat yürüyüs
Afiyet olsun canım ama çok az değilmi nasıl ayakta duruyosun maşaallah sana
Bengı yazmış ama ek olarak her öğünde dereotu ye değerlerde cok fark edıyorSelam kızlar aranıza yeni katıldım bende tiruit bezleri mevcut ben nasıl diyet yapmalıyım canlarım
Hosgeldın kaçakgeri döndüm
Doğru VallaBenim gibi aktif dünür yok işte bak
Buda doğru ne deyımben yazmıyorudum o yüzden sakindi ortalıkberilceee
Yes babyözlediniz değil mi
Kım oBen kendim istemiyorum bir burası var girdigim eşiminde haberi var zaten ama güvenme kimseye erkek çıkabilir diyo
Ama haklida burda bir üye yıllarca kalmış kadın gibi herşeyi yazmış sonra erkek olduğu cıkmış ortaya
Bence ıyılerde var en kötüler kadarKız iyi insan kalmadiki :)
Cook az var
Nasıl böyle erkeklere tahammül edıyorsunuz bende bunu anlamıyorumEşim ilk evlendigimize göre kıskançlığı bayağı torpuledi ya eskiden ayyy
Kesınlıkle aynı düşünüyorumaman insan kendini bildikten sonra. önemli olan bu..
birde söyle düşünün sadece yazan değil herhangi biri girip okuyabiliyor burayı...
bize özel bir platform değil ki
sosyal meydaya bu konuda daha iyi en azından kim olduğunu daha kolay anlıyorsun. herkesi kabul etmezsen sadece senin istediğin insanlar paylaştığını görüyor. burası gibi herkese açık değil ki..
Hangı gruptaydınMerhabalar bayanlar :)
Kullanıcı Adı : herderdedeva
Mesleğiniz : İK uzmanı
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 106,3
Hedef kilonuz : 75
Kilo alma hikayeniz :
115 kiloydum 6 sene öncesinde. o zamana kadar hiç kendimi kilolu görmedim ben. Aynaya bakmıyordum hiç birgün gerçekle karşılaştım dedim
benim almış toto gidiyor, ayrı bir cumhuriyet kurmuş. Diyete başladım ama sıfır kaçmak, bir küp çikolata yememek için ağladığım günleri biliyorum. Sonrasında 78lere düştüm 1-1,5 sened ve bunu 2 sene kadar korudum.
Çalışmaya başladım masa başı çalışıyorum. Hareket yok derken aldı başını kilolar, sonra evlendim onu ye bunu ye tekrardan nirvanaya ulaştım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Öncelikle tabii ki sağlık açısından, hareketlerim kısıtlandı. Hayat standartımı yükseltmek ve çocuk planlaması yaptık eşimle. 1 sene sonra çocuğumuz olur, bu süreçte de fazlalıklarımdan kurtulmuş olurum diye düşünüyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Katıldım ancak nişandı iş değişikliği düğün arifesi derken aktif olamadım.
Turşu ödem yapıyor sadeceSelam kızlar size birşey sorabilirmiyim ben bir karadenizliyim pancar turşusuyiye biliyormuyuz
Bende kabartma tozu koymadan yapıyorum bunuMısır unlü tuzlu kek
İç malzemesi için:
2-3 dal(tane) pırasa
Yarım su bardağından biraz fazla ufalanmış peynir
Keki için:
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
3 yumurta
1.5 bardak mısır unu
1.5 bardak normal un
1 kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
Üzerine:
Çörek otu
İlk önce pırasaları soğan doğrar gibi ince ince doğrayip Az yağda tuzunu da ekleyerek kavurdum.Yumuşadiktan sonra sogumaya biraktim.
Pırasa soğuyunca kek yapmaya basladim.Yumurta, yoğurt ve sıvı yağı karistirip İçine pırasa ve peyniri katıp tekrar karıştırdim. Sonra mısır unu, un ve kabartma tozu ekleyip karistirdim. Tuzunu da ekledim. Kek hamurundan biraz daha koyu kivamli oldu.
Yağlanmış tepsiye döktüm. Üzerine çörek otu serptim. 190 derece fırında pisirdim.
Bunu yaparken bi arkadasim icine ne bulduysa katiyordu kabak maydanoz dereotu vs...
Belkı bende erkekım :)Ayy düşünsenize canım cicim diyoruz bide mest oluyordur .......... Allahın cezası
Canım kendıne ıyı bakKızlar herkese tek tek yazamayacağım maalesef ama çok teşekkürler.. biz İstanbul’a vardık. Kendinize iyi bakın
Bızım 4 katlı ben şişkoAy canım benim gün içinde okadar çok merdiven inip çıkıyorum ki öyle olsaydı dal olurdum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?