Ayy evet iyiki dedin bak limona geçebilirim karbonat sevemedim :)
Bi gün limon bu gün karbonat koyup içebilirim
Bende ürik asit yüksekliği de var canım proteine ekstra dikkat etmem lazım
Hoş geldin canımm :)Merhabalar bayanlar :)
Kullanıcı Adı : herderdedeva
Mesleğiniz : İK uzmanı
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 106,3
Hedef kilonuz : 75
Kilo alma hikayeniz :
115 kiloydum 6 sene öncesinde. o zamana kadar hiç kendimi kilolu görmedim ben. Aynaya bakmıyordum hiç birgün gerçekle karşılaştım dedim
benim almış toto gidiyor, ayrı bir cumhuriyet kurmuş. Diyete başladım ama sıfır kaçmak, bir küp çikolata yememek için ağladığım günleri biliyorum. Sonrasında 78lere düştüm 1-1,5 sened ve bunu 2 sene kadar korudum.
Çalışmaya başladım masa başı çalışıyorum. Hareket yok derken aldı başını kilolar, sonra evlendim onu ye bunu ye tekrardan nirvanaya ulaştım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Öncelikle tabii ki sağlık açısından, hareketlerim kısıtlandı. Hayat standartımı yükseltmek ve çocuk planlaması yaptık eşimle. 1 sene sonra çocuğumuz olur, bu süreçte de fazlalıklarımdan kurtulmuş olurum diye düşünüyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Katıldım ancak nişandı iş değişikliği düğün arifesi derken aktif olamadım.
Teşekkür ederimmAnladım cnm geçmiş olsunn
şu ürik asit bir türlü aklıma gelmedi neydi neydi diye düşünüp duruyordum bir asitti amaAyy evet iyiki dedin bak limona geçebilirim karbonat sevemedim :)
Bi gün limon bu gün karbonat koyup içebilirim
Bende ürik asit yüksekliği de var canım proteine ekstra dikkat etmem lazım
HaklısınCanim herkes kendine göre yapıyor kahvaltı akşam yemeği ne zaman musaitsek :)
Badem bu diyet menüsü mu fıstığım yoksama lokanta mi
Ohhh afiyet olsunda löp löp yağ olmasin ins :)
Kuzum keşke sporla eritseydin ya bunları
Rahat bi 50 dk lik spor yapman lazımdı
Yedim yarısını kuzum ama ondan sonra birşey yiyemedim, dedemi kaybettikben çok üzgünüm..
Önümüzdeki günlerde çok dikkat et canım sman emekler boşa gitmesin
Çok üzüldüm canım başınız sağolsun
Denecek şey süper
Hoş geldinnn
Hoşgeldin kiz çoktandır görüşemiyorduk :)
Hoş geldin canımm :)
Oh ohh süperr maydanoz alıp yapıcamşu ürik asit bir türlü aklıma gelmedi neydi neydi diye düşünüp duruyordum bir asitti ama
senin için güzelleştireyim.
sürahinin içine yarım limon 1 kabuk tarçın 1 kaç dal taze nane olmadı maydonoz koy 1 çay kaşığıda karbonat ekle yarım saat bekletip gün için iç. içtikçe su takviye et hem ödem atar hemde alkali olursun.
Merhaba arkadaşlar bu sabah itibarı ile 2.5 seneden beri Sevdiğim 1.5 yıldır da hayatımın büyük bölümünü oluşturan insan ile yollarımızi ayırdık. Kendimi toparlayana kadar eskisi gibi sık giremeyeceğim. Ama düzenli menü ve kilo bildirimi yapmaya calışacaģim
Merhaba arkadaşlar bu sabah itibarı ile 2.5 seneden beri Sevdiğim 1.5 yıldır da hayatımın büyük bölümünü oluşturan insan ile yollarımızi ayırdık. Kendimi toparlayana kadar eskisi gibi sık giremeyeceğim. Ama düzenli menü ve kilo bildirimi yapmaya calışacaģim
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım. Sen hiç bi durumda kendini üzme. Nasipte ne varsa o olur.Merhaba arkadaşlar bu sabah itibarı ile 2.5 seneden beri Sevdiğim 1.5 yıldır da hayatımın büyük bölümünü oluşturan insan ile yollarımızi ayırdık. Kendimi toparlayana kadar eskisi gibi sık giremeyeceğim. Ama düzenli menü ve kilo bildirimi yapmaya calışacaģim
Hakkında hayırlısı olsun canım.Merhaba arkadaşlar bu sabah itibarı ile 2.5 seneden beri Sevdiğim 1.5 yıldır da hayatımın büyük bölümünü oluşturan insan ile yollarımızi ayırdık. Kendimi toparlayana kadar eskisi gibi sık giremeyeceğim. Ama düzenli menü ve kilo bildirimi yapmaya calışacaģim
Kizlar bugün komşular oturmaya geldi bana onlara diyet seyler yaptim
Yeşil mercimek salata
Yulaflı mozaik pasta
mısır unundan sebzeli tuzlu kek
Bir daha bana gelmeyecekler heralde
Bende kahvaltı yapamadım hazırlık yapacam diye saat 3 de onlarla bu ikramlardan yedim aksamda sadece salata yiyecegim bugün de böyle olsun
Oooo ellerine sağlıkk mozik tatlısını tarifini isteriiimmm tuzlu kekindeeKizlar bugün komşular oturmaya geldi bana onlara diyet seyler yaptim
Yeşil mercimek salata
Yulaflı mozaik pasta
mısır unundan sebzeli tuzlu kek
Bir daha bana gelmeyecekler heralde
Bende kahvaltı yapamadım hazırlık yapacam diye saat 3 de onlarla bu ikramlardan yedim aksamda sadece salata yiyecegim bugün de böyle olsun
Bebişim huysuzlaninca da erkenden kalktilar cocukta onlar gidince normallesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?