Bu adamlar bi acayip benimkide Öyle diyor
bu senin gün içindeki öğün saatlarinle alakalı bir konu. her öğün arası 4 saat koymak iyidir. ama insülün direnci gibi sorunların varsa sık yemek iyidir. asında hepimizin fizyolojisi çok farklı. bazılarımız uzun süreli açlıklara dayanıp 2 öğün yiyerek çok güzel kilo verebiliyor. bazılarımız ise sık sık az yiyerek kilo veriyor. ne yazık ki doğruyu kendimiz bulacağız. bu nedenle yeme günlüğü tutmak çok önemli. çünkü başarısız olunca neyi yanlış yaptığımızı görebiliriz.
ama sağlıklı bir beslenme modelinde 4 saat arayla kahvaltı-öğlen yemeği-ara-akşam yemeği yenmeli.
diye sürdürülebilir olmalı.
özlediniz değil miBengi geri dönmüş
biz sosyal medyadan haberleşiyoruz eşimle
herkesin kendi tercihi tabi ki..Biz kullanmıyoruz herkes acın diyor ama gerekte hiç duymuyoruz
Şimdi geri kafalimisiniz hangi yılda yaşıyoruz fln diceksiniz
Ama cevremde kactane olay oldu o yüzden hiç açmakta istemiyorum
Burasii bana yetiyor her konu var oku oku akşam oluyor :)
Ben kendim istemiyorum bir burası var girdigim eşiminde haberi var zaten ama güvenme kimseye erkek çıkabilir diyobiz sosyal medyadan haberleşiyoruz eşimle
Ben kendim istemiyorum bir burası var girdigim eşiminde haberi var zaten ama güvenme kimseye erkek çıkabilir diyo
Ama haklida burda bir üye yıllarca kalmış kadın gibi herşeyi yazmış sonra erkek olduğu cıkmış ortaya
HahaMüge anliya çok bakıyoruz ya adam korkuyor biri kandırır fln beni diye :)
Özledik canim sen iyiysen sorun yoközlediniz değil mi
Hahadünyadaki kötü insanların sayısı artıyor sanki
Eşim ilk evlendigimize göre kıskançlığı bayağı torpuledi ya eskiden ayyyAynı şeyleri benimkide söyledi :)
aman insan kendini bildikten sonra. önemli olan bu..Ben kendim istemiyorum bir burası var girdigim eşiminde haberi var zaten ama güvenme kimseye erkek çıkabilir diyo
Ama haklida burda bir üye yıllarca kalmış kadın gibi herşeyi yazmış sonra erkek olduğu cıkmış ortaya
Eşim ilk evlendigimize göre kıskançlığı bayağı torpuledi ya eskiden ayyy
aman insan kendini bildikten sonra. önemli olan bu..
birde söyle düşünün sadece yazan değil herhangi biri girip okuyabiliyor burayı...
bize özel bir platform değil ki
sosyal meydaya bu konuda daha iyi en azından kim olduğunu daha kolay anlıyorsun. herkesi kabul etmezsen sadece senin istediğin insanlar paylaştığını görüyor. burası gibi herkese açık değil ki..
Aynennn ilk basda bende cook çektim onu giyme onu sürme oraya gitme bıktırmıştı
Herhalde kilo alınca kimse bakmaz diye şimdi rahat bırakıyor
Evlendiğinde 55 kiloydum şimdi 100 ahh ahhh şaka gibii
Hoş geldinnnMerhabalar bayanlar :)
Kullanıcı Adı : herderdedeva
Mesleğiniz : İK uzmanı
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 106,3
Hedef kilonuz : 75
Kilo alma hikayeniz :
115 kiloydum 6 sene öncesinde. o zamana kadar hiç kendimi kilolu görmedim ben. Aynaya bakmıyordum hiç birgün gerçekle karşılaştım dedim
benim almış toto gidiyor, ayrı bir cumhuriyet kurmuş. Diyete başladım ama sıfır kaçmak, bir küp çikolata yememek için ağladığım günleri biliyorum. Sonrasında 78lere düştüm 1-1,5 sened ve bunu 2 sene kadar korudum.
Çalışmaya başladım masa başı çalışıyorum. Hareket yok derken aldı başını kilolar, sonra evlendim onu ye bunu ye tekrardan nirvanaya ulaştım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Öncelikle tabii ki sağlık açısından, hareketlerim kısıtlandı. Hayat standartımı yükseltmek ve çocuk planlaması yaptık eşimle. 1 sene sonra çocuğumuz olur, bu süreçte de fazlalıklarımdan kurtulmuş olurum diye düşünüyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Katıldım ancak nişandı iş değişikliği düğün arifesi derken aktif olamadım.
Merhabalar bayanlar :)
Kullanıcı Adı : herderdedeva
Mesleğiniz : İK uzmanı
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 106,3
Hedef kilonuz : 75
Kilo alma hikayeniz :
115 kiloydum 6 sene öncesinde. o zamana kadar hiç kendimi kilolu görmedim ben. Aynaya bakmıyordum hiç birgün gerçekle karşılaştım dedim
benim almış toto gidiyor, ayrı bir cumhuriyet kurmuş. Diyete başladım ama sıfır kaçmak, bir küp çikolata yememek için ağladığım günleri biliyorum. Sonrasında 78lere düştüm 1-1,5 sened ve bunu 2 sene kadar korudum.
Çalışmaya başladım masa başı çalışıyorum. Hareket yok derken aldı başını kilolar, sonra evlendim onu ye bunu ye tekrardan nirvanaya ulaştım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Öncelikle tabii ki sağlık açısından, hareketlerim kısıtlandı. Hayat standartımı yükseltmek ve çocuk planlaması yaptık eşimle. 1 sene sonra çocuğumuz olur, bu süreçte de fazlalıklarımdan kurtulmuş olurum diye düşünüyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Katıldım ancak nişandı iş değişikliği düğün arifesi derken aktif olamadım.
Ayy evet iyiki dedin bak limona geçebilirim karbonat sevemedim :)protein alımının fazla olduğu zamanlarda limonlu su veya karbonatlı su iç.
Bende ürik asit yüksekliği de var canım proteine ekstra dikkat etmem lazımNeden protein aldıktan sonra limonlu su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?