Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklısın abla
Aslında Zen71 benim ne demek istediğimi anlamıştı ve yazmıştı
Neyse bi kusurum varsa ki var affola

Arkadaşlar ben ne kırgın ne kızgınım degılım
Sadece konuyu kapatmaya çalışıyorum hatamı telafı ederek
Lütfen üzerınıze alınmayın

Afiyet olsun canim ogleni gormedigimi varsayarsak guzel menu Sporunda cok guzel arkadasim.

Afiyet olsun canim guzel menu

Afiyet olsun canim. Gule gule iyi gunler de huzurlu kullan arkadasim.

Menüm;
Sabah
2 yumurta
5 zeytin
Yarım dilim tb ekmek
1 bardak süt

Ara
1 portakal
6 çiğ kaju

Ara
Yarım bardak boza
1 avuç leblebi

Akşam
Tandır lavaşında ev yapımı tavuk dürüm
Yeşillikli

Su 2,5 lt

Bence de uzatmayin artik. Mezuniyette iptal olmus bak. Olan oldu artik uzmeyin kendinizi de birbirinizi de canim.

Hayırlı geceler kızlar
Yarın evimde boya var iki odam ve antre boyanacak bugün eşimle tv ünitesini kaldırdık evi daralttığı için.tabii gündüz onu boşalttım iş güç hallet çocuklar derken bugün pek aktif olamadım takımda
Yarında usta varken komşuya gideceğim çocuklarla ama girerim orda

Kolay geldın canım
Havalar ıyımı orda boya kokusu mınıklerı rahatsız etmezmı

Hayirli geceler canim. Kolay gelsin.

Kuzum ben yine listeye hedefi 50 yapıp girmek istiyorum yada 49 olsun çünkü diğer türlü ucunu kaçırırım
Herkes kendini biliyor kuzum. Nasıl istiyorsan
Afiyet olsun kuzum Menün çok güzel. Brokoli çorbası kremalı falan mi oluyor acaba. Ben de denemek ıstiyorum
Güzel günler de eskitin canım. Sadece kahvaltı yapmışsın ama yoğunluğuna veriyorum
Afiyet olsun canim ogleni gormedigimi varsayarsak guzel menu Sporunda cok guzel arkadasim.
Teşekkür ederim canım. Normal de spor programında 50 kalorilik kısım vardı ama ben öğle yediğim kötü şey yüzünden 15 dakika daha spor yaptım. O yüzden görmeyelim o öğleni

Suyu cogaltmaya çalış. Sade içemiyorsan limonla aroma katabilirsin canım. Ve spor goremedim menunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…