- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Berilim sen disardasin sanirim eve kacta varirsin saat 16.00 uygunmudur herkese canlarNet zayıf benım korolsun fukaralık işte gecmışi goremıyom
10 saatte saat sayfa anca açılıyor
hoşbuldum canım , inşallah hep beraber kurtuluruz kilolarımızdanToplantı saatinde burda olmaya çalışacağım.
Merhaba hoşgeldiniz :) Allah bağışlasın bebişinizi, memnun oldum bende inşallah hedeflerimize erişiriz :)
çoook geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin .Kizlar bu sabah ultrasona girdim rahmimde 25 mm lik miyom varmis karnimin agrimasinin sebebi bulunduRabbim beterinden korusun basa gelen cekilir deyip boyun egmekten baska carem yok degil mi?
Simdi de kadin dogumdan randevu almam lazim
Sagolasin canimçoook geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin .
Canım çok geçmiş olsun geçici bişey olabilir canını sıkma soğan kürünü duydun mu araştırmanı tavsiye ederimKizlar bu sabah ultrasona girdim rahmimde 25 mm lik miyom varmis karnimin agrimasinin sebebi bulunduRabbim beterinden korusun basa gelen cekilir deyip boyun egmekten baska carem yok degil mi?
16.00 bana uygunBerilim sen disardasin sanirim eve kacta varirsin saat 16.00 uygunmudur herkese canlar
Kizlar bu sabah ultrasona girdim rahmimde 25 mm lik miyom varmis karnimin agrimasinin sebebi bulunduRabbim beterinden korusun basa gelen cekilir deyip boyun egmekten baska carem yok degil mi?
Aaa evet duymustum onu bi arastirayim balim cok sagolCanım çok geçmiş olsun geçici bişey olabilir canını sıkma soğan kürünü duydun mu araştırmanı tavsiye ederim
Geçmiş olsun cnm
Tesekkur ederim canlarCanım çok geçmiş olsun geçici bişey olabilir canını sıkma soğan kürünü duydun mu araştırmanı tavsiye ederim
Geçmis olsun. Bana uygun 16.00Berilim sen disardasin sanirim eve kacta varirsin saat 16.00 uygunmudur herkese canlar
Hoşgeldin aramıza:)Merhaba herkese ,
transfer olarak bu takımda diyet serüvenime devam edecem inşallah...kaptanıma teşekkür ederim beni aranıza aldığı için...
kısaca kendimi tanıtayım 37 yaşındayım , 5 yaşında ay yüzlü bir kızım var ... çalışmıyorum kızımın doğumuyla iş hayatını bıraktım.. zamanla birbirimizi daha iyi tanırız inşallah
Genelde 6 öncesi müsait arkadaşlar 16.00 daha iyi sanırım
Genel olarak 16.00 herkese uygun o halde 16.00 da bulusalim canlar.
Bana da 16 uygun arkadaşlarGenelde 6 öncesi müsait arkadaşlar 16.00 daha iyi sanırım
Merhaba herkese ,
transfer olarak bu takımda diyet serüvenime devam edecem inşallah...kaptanıma teşekkür ederim beni aranıza aldığı için...
kısaca kendimi tanıtayım 37 yaşındayım , 5 yaşında ay yüzlü bir kızım var ... çalışmıyorum kızımın doğumuyla iş hayatını bıraktım.. zamanla birbirimizi daha iyi tanırız inşallah
Canim bende polikistik over vardi cocugun zor olur demisti dr... ama soğan kuru sayesinde ilaçsız Allahin izniyle kızıma kavustum.Aaa evet duymustum onu bi arastirayim balim cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?