Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçtiğimiz haftalar evet bi kopukluk vardı ama bence hem fikirsek düzeltebilirz senin de gitmene gerek kalmaz kaptanımız olarak kalmanı ben isterim gerekirse sen toparlayana kadar sırayla kaptanlık yapalım
Sahsen hepinizin kaptanlik yapmasini cook istiyorum
Boylece sorumluluk duygumuzu kendiniz deneyimletsiniz
Hem burasi benim tekelimde degil
Burayi bizler 13. Takin yapariz

beni kaptan yaparsanız 2 güne kimse kalmaz takımda. berilceee sen dur yerinde dönüşümlü yardımcı kaptan olsun.
dönüşümlü yardımcı fikri iyi olur bence o hafta kim daha müsait olacaksa sorumluluğu alır... ama sen ana kraliçe olarak başımızda dur berilceee

Son 15 gundur takimimizda bi durgunluk var ama herkesin mazeretinin ayni zamana gelmesi sebep oldu bence. Bundan sonra daha aktif bi sekilde ilerleyelim sende takima musait olunca gel bizi birakma kaptanimiz olarak devam et bence ama senin yukunu hafifletmek icin elimizden geleni yapalim her hafta sirayla listeyi hazirlamak gibi mesela sende bu arada kafani dinlemis olursun. Saglik sorunlarini yoluna koyunca daha da rahatlarsin insallah.

Benim fikrim şu;
*Herkes en az 5 msj yazmak zorunda bunu takip eden birisi olmalı ki motivasyon ve paylaşım artsın
*vücut ölçülerimizi takip eden birisi
*sporumuzu takip eden
*ve grup içinde kilosu yakın olanlar yarışabilir
Bunlar arttırılabilir sorumluluk alarak sık sık birbirimizi takip edebilirz
Hepimizin bi vazifesi olabilir

beni kaptan yaparsanız 2 güne kimse kalmaz takımda. berilceee sen dur yerinde dönüşümlü yardımcı kaptan olsun.
Dun bir kuzuyla kulis yaptim yalan yok
Noun sevimliliginden kaptan
Senin elindeki masadan yardimcisi dusundum
Gece ki olayla sooooook oldum
Ama harika bir degersin benim icin

beni ele alırsak her hafta 100gr ancak gidiyor ama lafa gelince her şeyi biliyorum.
ama kilon az gözüküyor şuan az gitmesi çok normal ) benim metamda çook değişik anlatılmaz yaşanır -400 , -500 bu aralarda oluyorum bazen çoook şaşırtıcı 1 yada -800 de oluyor )

Bende aranızda yeni bu ikinci hafta olacak sizlerle, sizin için bu dönemde her şeyin üst üste gelmemesiyle beraber bir yetememe duygusu oluşmuş olabilir ama insanlık hali ne zaman ne olabileceğini bilemiyor.
Takım arasında iş bölümü olursa sizin yükünüzü azalmış olur.
Burada bulunmadığınız zamanlar da içinize sinmiyorsa, bir kaptan seçilebilir.
Ancak şahsi fikrim sizin kalmanız.

menülerini yorumluyoruz o konuda sıkıntı yok. hatta fazla yorumluyoruz diye giden bile oldu.

Çokta iyi yorumluyorsun, ağzına sağlık. Yani ben hiç yanlış anlamadım da bana da bir başkasına yazdıklarınızdan..
Neyse giden gitmiştir, gittiği gün kaybetmiştir :)

hehehe kaslarımızı da kaybedebiliriz.
Sen varken o zor

beni ele alırsak her hafta 100gr ancak gidiyor ama lafa gelince her şeyi biliyorum.
Bunye bu yapacak birsey yok
Ne kadar ekmek o kadar kofte degil ya canim
Gitsin 100 hits in
Aslında @Berilcee abla kararlıysa senin kaptan olman olabilir bir şey. Bu konu da hepimizden daha bilgili ve faydalısın
Zamsndizliktan bir halta yaramiyom ki

dönüşümlü yardımcı fikri iyi olur bence o hafta kim daha müsait olacaksa sorumluluğu alır... ama sen ana kraliçe olarak başımızda dur berilceee
Bencede
Sakin aman kuzum
Ben beril obur sifatlar benim bunyeyyi zorlar

Hepimiz ayni and a yogun olduk haklisin
Bir ara Her persembe sayiyordum hatirlarsan sonrasi koptu film site
ama kilon az gözüküyor şuan az gitmesi çok normal ) benim metamda çook değişik anlatılmaz yaşanır -400 , -500 bu aralarda oluyorum bazen çoook şaşırtıcı 1 yada -800 de oluyor )
Bende oda yok bacim

Kızlar günlük veya haftalık takipler mi yapsak ? Mesela kaptan her cuma tüm kiloları toplayıp ort. falan hesaplıyor ya bizde bunu spor, içilen su miktarı, alınan kalori - harcanan kalori diye yapsak nasıl olur ? Gün sonunda herkes menüsünü,sporunu,içtiği suyu yazıyor ama takibi zor oluyor.
Mesela x kişisini su içiminden sorumlu kişi ilan edelim. O kişi akşamları kim kaç lt su tüketmiş onu listelesin bizde bu listeye göre yorum yapalım birbirimize. Suyu az tüketenleri uyaralım. Su içmekte zorlanan arkadaşlarımıza tarif verelim.

Bir kişi spordan sorumlu olsun. Diyelim bir kişi vücut tipine ve beslenme biçimine göre hangi sporu yapması gerektiği konusunda kararsız ona yardımcı olunsun. v.b...

Benim aklıma bu geldi. Olur mu olmaz mı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…