ada81 canim bu demir eksikligine yorgunluga da iyi geliyomus. ben de demir eksikligi var zaten kronik olarak. 4 5 yilda bir ilac alirim. 2 aydir ilac kullaniyodum. gecen gittim dr, demir depoları dolmus. ama yorgunlugum devam ediyordu. yorgunluk icin de birebirmis. ve karaciger temizligi ivin her yil yapilmasi gerekirmis. gidim biraz karacigerin gorevlerini okuyim. ilgimi cekti.
cankizzzz canim bu kürü hatirlattugin icin sagol yillardir yapmadım unutmusum faydalarini bile.
tamam canım elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım
Spor sırasında çok su içiyorum ödem ondan olmaz dimi ?canım şuan emziyorsun o yüzden bol sudan başka bişey tavsiye edemiyorum... ama rezene ve papatya çayı içebilirsin..
Bu arada ben +200 olmuşumnasil oldu niye oldu anlamadim yaaa
Emzırırken ıcme benceÇorap falan giyince bilegimde izi çıkıyor.
Ordan anlıyorum ödem olduğunu.
Nasıl atıcam yaa o kadar da spor yapıyorum.
Var mı emzirenlerin de kullanabilcegi çay tarifi falan ?
canım +200 kafana takma olur ki o bazen bağırsaklar tam çalışmamıştır vs bir sürü neden olur çook büyük bir rakam değil sen onu cumaya kadar atarsın vücuddan... bol su iç canım atarsın ödemi....Spor sırasında çok su içiyorum ödem ondan olmaz dimi ?
Başka ne açıklaması olcak çok üzülüyorum çok sanki verdiğim emekler boşa gidiyor gibi
ben de spor yaparken giyiyorum başka türlü terlemiyorum çünküEmzırırken ıcme bence
Benım eltım sauna eşofman gıyıp ter atardı emzırırken
Denesenmı ki
Bunu spor hocama sorarım senın ıcınSpor sırasında çok su içiyorum ödem ondan olmaz dimi ?
Başka ne açıklaması olcak çok üzülüyorum çok sanki verdiğim emekler boşa gidiyor gibi
Oda ödem hıssettıgınde yapardıben de spor yaparken giyiyorum başka türlü terlemiyorum çünkü
sağol canım sanada tekrar hayırlı uğurlu olsunHayırlı uğurlu olsunnnnn
Bende termal şort var göğüs altından dizlere kadar .Spor Malzemeleri satan biyerden almıştım.Emzırırken ıcme bence
Benım eltım sauna eşofman gıyıp ter atardı emzırırken
Denesenmı ki
Çok teşekkür ederim .Bunu spor hocama sorarım senın ıcın
Ama bız yudumla ıcıyoz
Bende termal şort var göğüs altından dizlere kadar .Spor Malzemeleri satan biyerden almıştım.
Ama onu giyince nefesim kesiliyor sanki sıkıyor ya.
Yarın dersımız var sorarım canımÇok teşekkür ederim .
Ben her mil sonrası yarım litre iciyorumdur.
Bide tabi pilates hareketlerinden sonrada yarım litre.
Acaba diyorum ondan mi ki ?
Ise yarar mı acaba ? Streç Film ?Yarın dersımız var sorarım canım
Acaba strec fılm sarsan denesen cok rahatsızsan
Yada dr unamı sorsan ki
Aslında çocuk dr sorsan sütü etkılemeyecek bır cay vs söyler belkıIse yarar mı acaba ? Streç Film ?
Deniycem bu aksam.
Teşekkür ederim.
Bu arada belirli bi doktorum yok malesef :)
Ama böyle olmaz sen bır ansıklopedı gıbı çoğu yanlışımı sıkılmadan uzunn uzunn yazdınmezuniyet kepimi aldım.
teşekkür ederimberilceee emeklerin için. kaptanım olduğun, ben kilo alsam bile veya veremesem bile desteğini hiç çekmediğin için.
esfomansız neden terlemiyosun sen bakiyim rakibemben de spor yaparken giyiyorum başka türlü terlemiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?