- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
canım d vitamin düşük olabilir .. d vitamini düşük olunca aynı yerinden kalkasın gelmiyor bende haftalık 10 damla d vitamini almaya başladımada81 canim bu demir eksikligine yorgunluga da iyi geliyomus. ben de demir eksikligi var zaten kronik olarak. 4 5 yilda bir ilac alirim. 2 aydir ilac kullaniyodum. gecen gittim dr, demir depoları dolmus. ama yorgunlugum devam ediyordu. yorgunluk icin de birebirmis. ve karaciger temizligi ivin her yil yapilmasi gerekirmis. gidim biraz karacigerin gorevlerini okuyim. ilgimi cekti.
cankizzzz canim bu kürü hatirlattugin icin sagol yillardir yapmadım unutmusum faydalarini bile.
teşekkürler canımHayırlı uğurlu olsunnn
Teşekkür ederim canım hepimize hayırlı uğurlu olsunHayırlı uğurlu olsunnn
Günaydın canım hayırdır bi rahatsızlığın mı var? Ne doktoru?Günaydın kızlar 3 te doktor randevum var o saate kadar yemek yememem lazım nasıl dayanırım bilmiyorum. En iyisi az uyıyum
Teşekkürler canım.Afiyet olsun canim
neyin var canım niçin gidiyorsun dr aGünaydın kızlar 3 te doktor randevum var o saate kadar yemek yememem lazım nasıl dayanırım bilmiyorum. En iyisi az uyıyum
Günaydın kızlar 3 te doktor randevum var o saate kadar yemek yememem lazım nasıl dayanırım bilmiyorum. En iyisi az uyıyum
Merhaba arkadaşlar
Hepinize hayırlı haftalar olsun bol eksili
teşekkürler canımmmmhayırlı olsun kızlarrr
sağol hemşoooHepinize hayirli sabahlar canlar. Hasta olanlar gecmis olsun Allah sifalar versin, yeni kaptan yardimcilari da hayirli olsun
cankizzzz şimdiye kadar gelirdi kiii haber et canım ...
teşekkürler canımmmYeni kaptan yardımcılarımız hayırlı olsun
Hastalara şifalar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?