Kızlar gelebildim sonunda yoğun bir haftasonuydu geçmişe uçuyorum simdi
yok canim bu yaz evlendim.Ay negüzel aynı yaştayız
Çocuk varmı
yok canim bu yaz evlendim.
sen ne zaman evlendin
Herkes kendini tanıtmış bende tanitayim25 buçuk yasindayim atama bekleyen bir adet ilahiyatciyim. 1 bucuk yıllık evliyim 6 aylik Yavuz Selimim var
Amin canim hepimizinkini insallahAllah bağışlasın cnm
Canım Allah bağışlasın evladınıHerkes kendini tanıtmış bende tanitayim25 buçuk yasindayim atama bekleyen bir adet ilahiyatciyim. 1 bucuk yıllık evliyim 6 aylik Yavuz Selimim var
Bugünkü berbat menumu de yazayımbugün o günaha bende bulastim
25 şubat listem
Kahvaltı 8.30
Limonlu ilik su
Tavada yumurta
Peynir
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Öğle 12.30
Cok az ton balığı
Bir dilim ekmek
Aksam 18.00
6 tane yağsız köfte
Bir dilim ekmek
Iki bardak ayran
Buraya kadar hersey guzeldi taaa kiii misafirlige gidene kadar uff yaaa
20.00
Bir tane kurabiye
Bir tane börek
Iki tane haşlanmış icli kofte
Sekersiz cay
Coookkk ugrastim ama ev sahibini durduramadim ya.
2 litre su
1 mil leslie
100 bisiklet çevirme
20 mekik
Yarim saat farkli sporlar
insan anne olunca anlıyor canım aynen ben de yeni anne oldugumdan simdi anneme hak veriyorumKızıma ılık su fayda etti ama ağladı hemen çıktı..
Annelik ne zormuş canım annem kıymetini anladım. Şimdi çok uzakta keşke yanımda olsa öpüp koklasam çok özledim
..
kendi aranizda problem olmasın canım o daha zor olur. Mutlaka dışarıdan huzursuzluk verenler oluyor malesef. Sen kocana sıkı sıkı sarıl yeterEvet hemsireyim cnm.
Keske sorun cocuk olsa canim evladim diyip jatlanirsin. Benim kocamla hoc priblemim olmaz sukur dunyanin en tatlisi adamidir. Yardim eder anlayislidir kasmaz beni
Bizi kasan aileler priblemleri bitmio tam bitti okey diyoruz bi yerden bi sorun cikiolar ister istemez bizde dahil oluyoruz olaya
tebrikler canım geçmiş olsun rahatlamışsındır ne güzelKızlar yaaaa bugün hep sevindirik haberler alıyorum. Bahar döndü. Arkasından sınav soruları açıklandı. 100 almaya niyetliydim ama çok kazık sordular 75 geldi. Şükür geçiyorum ortalamam da eskisinden yüksek olacak. Sizi hafta sonu çok ihmal ettim. Sanırım birazcık depresyondaydım.
Bahar döndü. Artık huzur ve sükunet içinde yolumuza devam edebiliriz.
kısıra bayılırımKızlar bu arada ben size kısır meselesini söylemeyi unuttum. Ben kısırın çok sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim. O nedenle takımda kısır yemek serbesttir bol yağlı olmamak kaydıyla. Ama bulgur tartıda + ya neden olduğundan mümkünse ya cumartesi ya da pazar bir tabak kısır yenilebilir.
Ben bugün yiyeceğim de yerini yapayım dedim
Allah şifalar versin canımKızlar nasılsınz?
Herkes bugün fazla kaçrmş sanırım ama ben kaçamk yapmadım .
Kızlar, kızım hastaydı gece uyumadı sabah hastaneye gittik kulakları enfeksiyon kapmış
Antibiyotik ve agrı kesici verdi çok şükür şimdi daha iyi..
Dualarınızı bekliyorum.
kv ziyareti riskli oluyor güzel yemekler yüzünden bugün biz de eşimin halasına davetliydik ama elimden geleni yaptım normalde olsa neler neler yerdimKv deyim
Haftalık ziyaret Gönül almaca
Ama gelince de yeme içme işi bitmiyor delleniyorum ya
yas 28 canimKızlar sizin yaş kaçtı
yas 28Kızlar hadi yeniden birbirimizi tanıyalım
Yaş kaç çocuk var nerde oturuyorsunuz nerelisiniz ben hepinizinkini unuttum da :)
hosbulduk canımHosgeldinnn cnm
Kızlar çok yoğun bir gündü yeni girdim azcık geçöiş yaptım devamını okuycam ama üzerimde bi boşvermişlik var bugün kaçamak yapıp cısss yiyenlerdenim ama iyiki varsınız okuduktan sonra silkelenip kendime geldim haklarınızı helaledin bu ne şimdi demeyin duygusala bağladım
insan anne olunca anlıyor canım aynen ben de yeni anne oldugumdan simdi anneme hak veriyorum
kendi aranizda problem olmasın canım o daha zor olur. Mutlaka dışarıdan huzursuzluk verenler oluyor malesef. Sen kocana sıkı sıkı sarıl yeter
tebrikler canım geçmiş olsun rahatlamışsındır ne güzelbahar in dönmesi de çok sevindirici bir haber yuppi
kısıra bayılırım
Allah şifalar versin canım
kv ziyareti riskli oluyor güzel yemekler yüzünden bugün biz de eşimin halasına davetliydik ama elimden geleni yaptım normalde olsa neler neler yerdim
yas 28 canim
yas 28
1 kızım var 3 buçuk aylık
Kutahyaliyim
Matematik öğretmeniyim ama doğum iznindeyim(yani ev hanımıyım seneye kadar)
hosbulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?