- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Ayy git bi dert gitme bi dert valla.Evet haklısın cnm oraya kadar coook iyiymiş menün :)
Ama misafirliğe gidince insan mecbur kalıyor yemeye
Bakalım ben yarın ne yapicam ay valla nerdeyse vaz geçip gitmicem okadar çok korkuyorum :)
Yazdım günahlarımı menüyeAyy kıyamam duygulanma kiz
Anlat bakalım neler yedin bugün
Burası olmasa hepten bozucaz iyiki burdayizzz
Bu arada geç de olsa menüm
Sabah 10.00
1 yumurta
2 ceviz
2 üçgen peynir
Ara
1 sb süt
Öğlen
1 ksa rus salatası
1 kabak tatlısı
Akşam 17.30
1 tabak mantı
Salata
1 portakal
2 litre su
LAydLiNe
Menüm için özür dilerim hiç olmadı biliyoru
Amin canim hepimizinkini insallahCanım Allah bağışlasın evladını
Yazdım günahlarımı menüye
Bugun gunah dolu bi gun yasamisiz çoğumuzYazdım günahlarımı menüye
Ayy git bi dert gitme bi dert valla.
Bugun gunah dolu bi gun yasamisiz çoğumuzhaydiii silkelenme zamani basaricaz kızlar. Valla sizler olmasaniz ben yerdim de yerdim. Ama aksam gruba hesap verecegimden dolayi kendimi frenliyorum acikcasi
Hep bu bi gunden bisey olmazlar yüzünden ne hale geldim. Bi gunden bise olmaz ye, tabakta az kalmis çöpe gitmesin yaziktir ye ahh ahh benim sebebim bunlar resmenAy valla öyle
Söyledim diyet yapıyorum hazırlama hiç bişey diye ama olmaz diyor sende bende yiceksin bir günden bişey olmaz diyor
Siz yarın görün benim menümü
Canım Rabbim daim etsinslm söyle benden
17yasinda tanıştık sonra ben korktum babam duyar diye ayrıldım o bırakmadı beni korkma ben seninle ciddi düşünüyorum dedi söz yaptık arkasından nişan hemen sonra düğün
Herkes ayrılır bunlar daha çocuk dedi :)
Amaherşey yolunda askimidaaaaaa coook seviyorummm o benim herşeyim
canım yanlız değilim diye sevindim bu gün kaçamakçılar çok galibaBugünkü berbat menumu de yazayımbugün o günaha bende bulastim
25 şubat listem
Kahvaltı 8.30
Limonlu ilik su
Tavada yumurta
Peynir
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Öğle 12.30
Cok az ton balığı
Bir dilim ekmek
Aksam 18.00
6 tane yağsız köfte
Bir dilim ekmek
Iki bardak ayran
Buraya kadar hersey guzeldi taaa kiii misafirlige gidene kadar uff yaaa
20.00
Bir tane kurabiye
Bir tane börek
Iki tane haşlanmış icli kofte
Sekersiz cay
Coookkk ugrastim ama ev sahibini durduramadim ya.
2 litre su
1 mil leslie
100 bisiklet çevirme
20 mekik
Yarim saat farkli sporlar
bosvermislik bizi hep yemeğe itiyor malesef canım ama bize yazdigin iyi olmuş hepimiz zaman zaman yaşıyoruz boyle durumları yarin güzel bir gün olacak öyle düşün. Cumaya kadar dikkat eder toparlarsın.Kızlar çok yoğun bir gündü yeni girdim azcık geçöiş yaptım devamını okuycam ama üzerimde bi boşvermişlik var bugün kaçamak yapıp cısss yiyenlerdenim ama iyiki varsınız okuduktan sonra silkelenip kendime geldim haklarınızı helaledin bu ne şimdi demeyin duygusala bağladım
sağol canım hepimizinkiniAllah bağışlasın daha çok ufakmis
Hep bu bi gunden bisey olmazlar yüzünden ne hale geldim. Bi gunden bise olmaz ye, tabakta az kalmis çöpe gitmesin yaziktir ye ahh ahh benim sebebim bunlar resmen
canım yanlız değilim diye sevindim bu gün kaçamakçılar çok galiba
İnşaallah canım benim ya gece keyfim kaçtı ve sabah amannn neolacak dedim ve şimdi çok pişmanım yarın nasıl tartılıcsm spor da yapamadım misafir im vardıbosvermislik bizi hep yemeğe itiyor malesef canım ama bize yazdigin iyi olmuş hepimiz zaman zaman yaşıyoruz boyle durumları yarin güzel bir gün olacak öyle düşün. Cumaya kadar dikkat eder toparlarsın.
sağol canım hepimizinkini
Bak çok pişman olursun bak söylemedi deme sonra salataları yeValla ben kaçamak yapmadım
Ama yarın yapicam o kesin :)
İnşaallah canım benim ya gece keyfim kaçtı ve sabah amannn neolacak dedim ve şimdi çok pişmanım yarın nasıl tartılıcsm spor da yapamadım misafir im vardı
zararın neresinden dönsen kârdır canımİnşaallah canım benim ya gece keyfim kaçtı ve sabah amannn neolacak dedim ve şimdi çok pişmanım yarın nasıl tartılıcsm spor da yapamadım misafir im vardı
Aynen canım ya bugün suçluyum ya girmek bile istemedim ama şimdi keyfim yerine geldi telafi ederim artıkzararın neresinden dönsen kârdır canım
Bak çok pişman olursun bak söylemedi deme sonra salataları ye
Bak beni seviyorsan ısrar etme de
Yinede olmuyorsa yanına poşet al gizlice poşete at sonrada sokaktaki kedilere
Sevaptır hayvancıklarda yesin
Kardeşine de yazıkKız ben şimdiden pişmanım
Normalde insan misafirliğe gidicem biseyler yicem diye üzülür mü ben sabahtan beri yazıyorum napicam diye
Yok ben kardeşime vericem onunla birlikte gidicez dedim tadına bakıcam gerisini sen hemen yut yok et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?