Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet haklısın cnm oraya kadar coook iyiymiş menün :)
Ama misafirliğe gidince insan mecbur kalıyor yemeye
Bakalım ben yarın ne yapicam ay valla nerdeyse vaz geçip gitmicem okadar çok korkuyorum :)
Ayy git bi dert gitme bi dert valla.

Evet cnm mantı ve tatlı olmamış
Ama olsun yarın daha dikkat edersin üzme kendini

Yazdım günahlarımı menüye
Bugun gunah dolu bi gun yasamisiz çoğumuz haydiii silkelenme zamani basaricaz kızlar. Valla sizler olmasaniz ben yerdim de yerdim. Ama aksam gruba hesap verecegimden dolayi kendimi frenliyorum acikcasi

Bugun gunah dolu bi gun yasamisiz çoğumuz haydiii silkelenme zamani basaricaz kızlar. Valla sizler olmasaniz ben yerdim de yerdim. Ama aksam gruba hesap verecegimden dolayi kendimi frenliyorum acikcasi

Evett insan tek başına yapınca aman bugünlük bişey olmaz diyor bidahada hiç dikkat etmiyor
Ama buraya yazınca insan bi rahatlıyor kendini bi frenliyor

Ay valla öyle
Söyledim diyet yapıyorum hazırlama hiç bişey diye ama olmaz diyor sende bende yiceksin bir günden bişey olmaz diyor
Siz yarın görün benim menümü
Hep bu bi gunden bisey olmazlar yüzünden ne hale geldim. Bi gunden bise olmaz ye, tabakta az kalmis çöpe gitmesin yaziktir ye ahh ahh benim sebebim bunlar resmen

Canım Rabbim daim etsin
canım yanlız değilim diye sevindim bu gün kaçamakçılar çok galiba

bosvermislik bizi hep yemeğe itiyor malesef canım ama bize yazdigin iyi olmuş hepimiz zaman zaman yaşıyoruz boyle durumları yarin güzel bir gün olacak öyle düşün. Cumaya kadar dikkat eder toparlarsın.

Allah bağışlasın daha çok ufakmis
sağol canım hepimizinkini

Hep bu bi gunden bisey olmazlar yüzünden ne hale geldim. Bi gunden bise olmaz ye, tabakta az kalmis çöpe gitmesin yaziktir ye ahh ahh benim sebebim bunlar resmen

Aynen yarın diyete başlıcam bugün herşeyden yicem
Sabah aman hafta sonu bişey olmaz pazartesi başlarım
Dizi bakarken biseyler yemeye bayılırdım
Artık sadece su iciyorum

İnşaallah canım benim ya gece keyfim kaçtı ve sabah amannn neolacak dedim ve şimdi çok pişmanım yarın nasıl tartılıcsm spor da yapamadım misafir im vardı

İnşaallah canım benim ya gece keyfim kaçtı ve sabah amannn neolacak dedim ve şimdi çok pişmanım yarın nasıl tartılıcsm spor da yapamadım misafir im vardı

Önemli olan pişman olmuşsun
Ve burayı bırakmadın hadi buraya şimdi yazmasaydın yarında yicektin sonra hep yicektin
Düşünme artikk

Bak çok pişman olursun bak söylemedi deme sonra salataları ye
Bak beni seviyorsan ısrar etme de
Yinede olmuyorsa yanına poşet al gizlice poşete at sonrada sokaktaki kedilere
Sevaptır hayvancıklarda yesin

Kız ben şimdiden pişmanım
Normalde insan misafirliğe gidicem biseyler yicem diye üzülür mü ben sabahtan beri yazıyorum napicam diye
Yok ben kardeşime vericem onunla birlikte gidicez dedim tadına bakıcam gerisini sen hemen yut yok et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…