- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Evet hatırladım canım daha önce demiştin..beden eğitimi canim.
Dikkat et kendine canımBenim yarın kesin kilo vermem lazım sabahtan beri ayaktayım dahada bitmedi işlerim
Ayaklarım koptu yorgunluktan
bizde 8 kardeşiz bir araya gelince harika oluyorMalatyalılar çok çocuk yapmayı seviyor ondan dedim benim eşim 10 kardeş :)
Onlar ailesi köyü falan bi garip iyiki uzağım diyorum.
benimde kızım tek üzülüyorumRabbim hayırlısını versin canım ... ama haklısın kız kardeş bi başka oluyor benim ablam var çoook yakınız.. erkek kardeşimde var haftada bir aklına gelince arar biz ararız hemen teli kapatır işim var diyor hahahahablamla biz oooo bi başlarsak sohbet sohbet ganiiii bend eisterdim kızımın bir kız kardeşi olsun ama geç kaldıkkkk
karar vedinmi canım ne yapacağınabu cumartesi akşama çaya davetli misafirlerim var ne yapsam diye düşünüyorummm
sağol canımGözün aydın
alışınca rahatlığa insanın gözünde büyüyor...Ne guzel ben kalabalik ailelere bayiliyorum ama cesaretim yok)
sabret canım aman diyim bi yersen gerisi geliyorkizlar ben diyetimin atak evresindeyim galiba ne görürsem duyarsam canim istiyo. her seyi bayilana kadar yiyebilirim. zor durumdayim
bi onerisi olan var mi?
içine birz limon sık ..tesekkur ederim canim. suyla sorunum var zorlasam da az iciyorum. yatana kadar ins 2 yapabilirim
kv ile beraber yaparsınız şenlik olur canımTamam canım aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum.ama haftaya eşim ameliyat olacağı için bi hafta yapamam.hatta belkide ikinci hafta da çünkü kayinvalidemler gelecek iki hafta mı kalırlar nekadar kalırlar bilmiyorum.onlar varken de yapamam.valla gülmekten olur kayinvalidem bana
seninde çok mu misafirin geliyor canım..misafir güzelde ikramlar zorKızlar yarın günüm var mutfaktan yeni çıktım dünkü cısları yolladımbugün taze olsun yarına diye yeni cısssslar yaptım yiyenlere afiyet şifa olsun tabiki ben yemiycem Allahtan üç çeşit sınırı var ikramlarda yoksa benim elimin ayarı yoktur
Şimdi tekrar iş başına biraz ütüm var sonra tekrar gelirim
bazen oluyorKızlar ben çok zor kilo veriyorum duraklama falanmı yaşıyorum acaba
Günaydın canimmmgünaydın kızlar nasılız bakalım
Aminnn canim günaydınHepinize günaydınlar hayırlı günler olsun
Papatesli borekbizde 8 kardeşiz bir araya gelince harika oluyor
benimde kızım tek üzülüyorum
bizz 6 kızkardesiz çok şükür
karar vedinmi canım ne yapacağına
sağol canım
HosgeldinnnnnGünaydın kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
Oyy sarmaya nasıl dayandin tebriklerGunaydin kizlar ise gec kaldim bi sabah o yuzden yicek hazirlayamdim ama dikkat etcem merak etmeyin yarin cuma ve tartilmadim bu hafta hic vermisimdir ama ne kadar verdim.bilmiyorum.
Bu arada dun servise koca 1 tepsi elmali turta ve 1 tencere sarma geldi agzima 1 tane surmedim
benimde çok kötü denk geldi maalesefKızlar regl oldum bu hafta şişkinlik sırası bende galibadoğumdan sonra ilk olunca da endişeliyim sanki olamıyorum gibi çok az çok koruyorum tartıdan
nerdesin bak aklıma kötü kötü şeyGünaydın kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
tebrik ederim canım..Gunaydin kizlar ise gec kaldim bi sabah o yuzden yicek hazirlayamdim ama dikkat etcem merak etmeyin yarin cuma ve tartilmadim bu hafta hic vermisimdir ama ne kadar verdim.bilmiyorum.
Bu arada dun servise koca 1 tepsi elmali turta ve 1 tencere sarma geldi agzima 1 tane surmedim
çokmuş çeşitin akşam içinPapatesli borek
Peynirli açma (pogaca gibi )
Findik lahmacun yaptiracam
Elmali pasta
Pudingli bir yas pastam var onu yapacam..
Bide şerbetli bi tatli yapayim diyorum..
Erkekler makarna salatasini pek sevmiyorlar zaten 1 aile gelecek 4 kişiler ....
Ilk defa geliyorlar evime.. onlar bizi kahvaltiya almislardi...bende aksama alayim diye düşündüm... ayyy cook demi komsumada bir tabak vereyim evde kalmasın pastalar boreklerbenimde çok kötü denk geldi maalesef
nerdesin bak aklıma kötü kötü şeyler geliyor
tebrik ederim canım..
bende dün hastanede yememek için mücadele verdim
şunu ye bunu ye yok yemicem diyorum
hatırım için falan
çokmuş çeşitin akşam için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?