Yok canım ben kötü şeyler imkansızbenimde çok kötü denk geldi maalesef
nerdesin bak aklıma kötü kötü şeyler geliyor
tebrik ederim canım..
bende dün hastanede yememek için mücadele verdim
şunu ye bunu ye yok yemicem diyorum
hatırım için falan
çokmuş çeşitin akşam için
Sanmıyorum canım senin menülerin hep güzel ve kaliteli. Biz çok yediğimiz zaman çok süt olmuyor zaten. Su bile süt yapar. Artık yavaş yavaş hareketleniyor onun da etkisi vardır. Ama senin için rahat olacaksa porsiyon miktarlarını artır biraz. Ve bol bol su iç. Protein ağırlıklı beslen birazda. Eminim bir daha ki aya düzelecektir. Şimdi kafana takacak olursan sütün de azalır.Kızlar bugün çocuk doktoruna gittim oğlum 3 hafta da 200 g almış. Her ay en az 1 kilo rahat alıyordu, diyete başlayalı da üç hafta oldu onla alakalı olur mu ki??? Doktor 2 hafta sonra yine gel eğer kilo almazsa bişeyler yaparız dedi. Mamaya başlamayı kastetti sanırım. Asla mamaya başlamak istemiyorum çocuk doyuyorken. Eşim de diyete başladın ondan oldu deyip duruyor, 6 aydan sonra yapmalıymışım diyet. Ben de alakası yoktur dedim, siz ne düşünüyorsunuz
Bugünkü menüm
Sabah 8:00
1 haş yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
Domates salatalık
Ara 1 kuru incir
Sade Türk kahvesi
13:00
1 haş kalçalı but
Salata
18:00
7 yk az kıymalı ıspanak
Ayran
3 lt su
1 kupa yeşil çay
Spor yok
28.02.18
carsamba
11.00
maydanoz kuru
12.00
sutte omlet
2 dilim tb ekmegi
1 kk peynir
1 cay
15.00
neskafe
1 tam ceviz
19.00
3 küçük tavuk bonfile
yogurtlu avakado salatasi
coban salatasi
1 dilim tb ekmegi
3 top ev dondurmasi
21.00
neskafe
1.5lt su
spor yok
LAydLiNe @cankizzzz ada81
Ada' cım gayet güzel olmuş menün dün de söylemiştim bi daha söyleyeyim o sabah yediğin kızarmış form ekmeği çıkarabilirsin menüden. İki öğün bana hep az geliyor ama sırf sen bana iyi geliyor dediğin için bir şey demiyorum ama hala üç öğün taraftarıyım.Bugun menu
2 yagda yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 findik
8 badem
1 avuc kuru üzüm
Aksam 17.15
1 karni yarik
3 yk karni yarik ici kalmisti onu yedim
1 kase cacik
Ara
2 kuru kayisi
2 ceviz
2 lt su icildiLAydLiNe
Spor yok canim @cankizzzz
Akşam çok geç olmuş ve patates olmamış. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun.28 şubat menüm
9.30 sabah
1 haşlanmış yumyrta
1dilim ekmek
Az peynir domates
12.00 chia tohumlu yoğurt
14.30 öğlen
1 kase mercimek çorbası
Salata
17.30 şekersiz nescafe hurma
20.00 akşam
5 kaşık fırında kabak patates
Salata
2 lt su
Yine az yemişsin ama bu kez iyi şeyler hissediyorum yarın inşallah güzel bir sonuç göreceksin tartıda.
28 şubat menüm
Sabah 10.00
1 yumurta suda
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
Öğle 14.00
1 kase yoğurt çorbası
1 kase kereviz salatası
2 ceviz
2 kuru kayısı
Akşam 20.30
4 y k kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 litre su
Bugün ki menüm
11:00
2 yumurta tereyağlı scuuklu
3 zeytin
4 kayısı kuyusu
Bir avuç kuru üzüm
2-3 dilim ananas
20:00
Bir buçuk tabak fırında ıspanak böreği (hamursuz, yumurtalı kıymalı)
Bol salata
Soda
23 gibi bir yorgunluk kahvaltısı yapmayı düşünüyorm
Spor yok
Su 3 ltre
Doktor normal demiş zaten. Diyetten olduğunu düşünüp kendinizi psikolojik olarak etkilemeyin. Yediklerimiz bize kalıyor bebeğe direkt gitmiyor. Ve artık o da yavaş yavaş kendi metabolizmasını oluşturmaya başlıyor. Hareketleniyor. Her bebek her çocuk bir olmaz. Ama dediğim gibi porsiyon miktarlarınızı bir tık artırabilirsiniz.Ya bu ay benim bebegimde toplamda 100 gram almış aslnda bnde kndimi kotu hissettim ya sanki benim yuzumdenmis gbi. Doktor normal dedi ama ne bileyim hep 1 er kilo alan bebek birden 100 gram alinca endiselendim
Afiyet olsun canım harika bir menü olmuş.Selam kizlar gelemedim alisverise gittik
Sabah 08.00
2 dilim.tam bugdaya peynirli tost
5 zeytin
Domates salatalik
Ogle 12.30
1 tabak brokoli
200 ml yogurt
Ara 15.00
Yarim elma
Aksam 18.00
1 tabak yogurtli kiymali ispanak
2.5 litrr su
30 dk yuruyus 90 puan
Akşamın birazcık geç olmuş onun haricinde menün güzel ama çorba içiyorsan bir öğün ekmek yemesen daha iyi olur. O nedenle birinden biri fazla olmuş akşama.28 subaT menam
Sabah 8 buçukta kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 bardak süt
Ara 10 buçukta
1 elma Ve cay
Saat 2 de öğle yemeği
1 kase kıymalı şehriye çorbası
3 köfte
1 kaşe yoğurt
Domates.. mor lahana salatası
Saat 7 de akşam yemeği
1 kase corba
1 tabak patates ve havuclu yeşil mercimek yemeği
1 kase yogurt
1 tabak salata
1 dilim tam hurdaya ekmeği
Sj 2lt
Spor yok
LAydLiNe
Akşam ki meyveler hiç olmamış canım. Birde saatin biraz geç olmuş. Güne geç başladığın için otomatik geç gidiyor bütün öğünler.28 şubat
10.30 kahvaltı
7 zeytin 1 incir
Biraz peynir
Yarim dilim ekmek üzerine bal kaymak
12.00
Yulaf sut kuru meyve karisimi bir bardak kadar (tatlı krizi için)
14.30
Yarim tabak korili tavuk
Biraz ton balığı
5 parca haşlanmış brokoli
1 dilim ekmek
16.00
5 kaju
19.30
Yarim tabak kavurma
1 dilim ekmek
Biraz peynir
21.00
Yarim elma
Çeyrek portakal
Su 2 litre
Spor yapamadım akşam kv ler geldi
LAydLiNe @cankizzzz ada81
Akşama kadar güzel gelmişsin ama öğleni atlamış sayıyorum çünkü yoğurttan öğün olmaz. Kuru pastanın tadına da bakmasan iyi olurmuş. Kendini aç bırakmışsın bugün. Daha düzenli beslenmen lazım.Selamlar 28 şubat listem
Kahvalti 8.30
Yumurta
Peynir
Domates
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
1 tk pekmez
Ogle 14.30
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Aksam 17.30
5 sıkımlık lavaşsiz çiğköfte
Yesillik
Ayran
21.30
Çay
Tadimlik kuru pasta
2 litre su
Yarim saat spor
Seni kocaman tebrik ediyorum Burcu harikasınGunaydin kizlar ise gec kaldim bi sabah o yuzden yicek hazirlayamdim ama dikkat etcem merak etmeyin yarin cuma ve tartilmadim bu hafta hic vermisimdir ama ne kadar verdim.bilmiyorum.
Bu arada dun servise koca 1 tepsi elmali turta ve 1 tencere sarma geldi agzima 1 tane surmedim
Ben sali gunu bir aksilik olmazsa spora basliyacam yani salona yazilmaya karar verdim kizlar.. haftanin 4 gunu gidecem)
Sanmıyorum canım senin menülerin hep güzel ve kaliteli. Biz çok yediğimiz zaman çok süt olmuyor zaten. Su bile süt yapar. Artık yavaş yavaş hareketleniyor onun da etkisi vardır. Ama senin için rahat olacaksa porsiyon miktarlarını artır biraz. Ve bol bol su iç. Protein ağırlıklı beslen birazda. Eminim bir daha ki aya düzelecektir. Şimdi kafana takacak olursan sütün de azalır.
Çok güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun.
Ama sen benim uyarılarımı hiç dinlemiyorsun ki, kahvaltı yine yok? Dondurmayı bitiremedin gitti. Hem de akşam yemişsin. Menülerini hiç beğenmiyorum canım haberin olsun.
Ada' cım gayet güzel olmuş menün dün de söylemiştim bi daha söyleyeyim o sabah yediğin kızarmış form ekmeği çıkarabilirsin menüden. İki öğün bana hep az geliyor ama sırf sen bana iyi geliyor dediğin için bir şey demiyorum ama hala üç öğün taraftarıyım.
Akşam çok geç olmuş ve patates olmamış. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun.
Yine az yemişsin ama bu kez iyi şeyler hissediyorum yarın inşallah güzel bir sonuç göreceksin tartıda.
Çok güzel bir menü. Afiyet olsun ama o akşam yemeğinin saati ne öyleÇok geç kalmışsın.
Tatlım bu menüyle kilo vermek o kadar zor ki anlatamam. Israrla kahvaltını çok geç yaptığını söylüyorum. Metabolizman böyle alışırsa ileride sana hep problem çıkarır. Akşam yemeğinin saati çok geç. Yediklerinde çok sıkıntı yok ama saatler problemli. Bu konuda tekrar düşün istersen.
Doktor normal demiş zaten. Diyetten olduğunu düşünüp kendinizi psikolojik olarak etkilemeyin. Yediklerimiz bize kalıyor bebeğe direkt gitmiyor. Ve artık o da yavaş yavaş kendi metabolizmasını oluşturmaya başlıyor. Hareketleniyor. Her bebek her çocuk bir olmaz. Ama dediğim gibi porsiyon miktarlarınızı bir tık artırabilirsiniz.
Afiyet olsun canım harika bir menü olmuş.
Akşamın birazcık geç olmuş onun haricinde menün güzel ama çorba içiyorsan bir öğün ekmek yemesen daha iyi olur. O nedenle birinden biri fazla olmuş akşama.
Akşam ki meyveler hiç olmamış canım. Birde saatin biraz geç olmuş. Güne geç başladığın için otomatik geç gidiyor bütün öğünler.
Akşama kadar güzel gelmişsin ama öğleni atlamış sayıyorum çünkü yoğurttan öğün olmaz. Kuru pastanın tadına da bakmasan iyi olurmuş. Kendini aç bırakmışsın bugün. Daha düzenli beslenmen lazım.
Seni kocaman tebrik ediyorum Burcu harikasın
Haklı olabilirsiniz ama dediğim gibi çok geç yatıyorum ancak uyanabildim. İnşallah kızım biraz daha büyüyp gece uyanmayı bırakırsa bende erken kalkarım ancak.
Ayrıca ben bu hafta nerdeyse 0.1 veya 0.2 verdim neden böyle oldum acaba 94 ten inince vücudum duraklamamı yaptı
bence fazla canım..ev sahibi olunca az gibi geliyor ana değlIlk defa geliyorlar evime.. onlar bizi kahvaltiya almislardi...bende aksama alayim diye düşündüm... ayyy cook demi komsumada bir tabak vereyim evde kalmasın pastalar borekler))
ne örüyorsun canımYok canım ben kötü şeyler imkansız
Arada bir depresif ataklar geliyor can sıkıntısı içimden hiç bişey yapmak gelmiyor. Ama çabuk atlatıyorumDün akşam öyle bir akşamdı. Örgü yaptım bir sürü, kitap okudum derken geç olmuş yarın bakarım dedim ama bir saattir geçmiş okuyorum. Bakalım cevaplamam ne kadar sürecek
bence fazla canım..ev sahibi olunca az gibi geliyor ana değl
ne örüyorsun canım
benim çocuklar küçükken çok örgü yapardım
çok rahatlatıyor
a evet çok tatlı oluyorlar ne güzel el yapımıBen çok severim canım örgü işlerini. Aynen terapi gibi. Şuan bebek yeleği örüyorum. Ama normalde bu aralar amigurumi oyuncak işine sardım. Kızıma oyuncaklar örüyorum. Bir tane de bekleyen minder işim var. Hepsi çok şekerler.
***13.TAKIM 558. ETAP*** Etap birincisi
Bademellaa (55.7///) Bildirim yapmadı. İzne ayrılmak istiyor
cankizzzz (93.8/93.3/0.5/%0.53)
Zerra (65.9/64.6/1.3/%1.97)
umudum2 (65.5/64.9/0.6/%0.92)
LAydLiNe (65.6/64.7/0.9/%1.37)
Behmen (75.3/75.1/0.2/%0.27) İzne ayrılmak istiyor
Nurdan1616(66.2/66/0.2/%0.30)
aylahl(82.5/81.7/0.8/%0.97)
ada81(69.1/68.6/0.5/%0.72)
bilmece811 (62.5/61.2/1.3/%2.08) Yeni üye Baş.Tar: 4 Şubat 2018 Baş.Kilosu: 66.8 Hedef: 54
polekey2244(73/71.7/1.3/%1.78) Yeni üye Baş.Tar: 4 Şubat 2018 Baş.Kilosu: 75 Hedef:60
13. Takım ortalaması: %0.991
listemiz bu değilmi bu hafta
Gunaydin kizlar ise gec kaldim bi sabah o yuzden yicek hazirlayamdim ama dikkat etcem merak etmeyin yarin cuma ve tartilmadim bu hafta hic vermisimdir ama ne kadar verdim.bilmiyorum.
Bu arada dun servise koca 1 tepsi elmali turta ve 1 tencere sarma geldi agzima 1 tane surmedim
Güzel olmuş menün. Afiyet olsun canım artık senin menüleri iki kez değerlendiriyorumDün ki menüm
Uyandığımda 08:00
2 hurmA
Sabah 09:00
1 tabak menemen
2 yk lor peyniri
Ara 12:00
1 avuç fındık
1 b süt
Ara 14:00
1 avuç daha fındık
Öğle 16:00
1 kase çorba
Yağsız salata
Akşam 19:00
Yarım kase çorba
6 kanat
Yağsız salata
Ara 21:00
1 elma
1 kase yoğurt
Spor 2 mil lessie
2 buçuk lt su
Sağol canım, ben sıkıntılı bir durum görmüyorum aslında çünkü boyu çok uzamış ama eşim tepemde zorla bişeyler yedirmeye çalışıyor. Onu napacağım bilmiyorum. Şimdi de arayıp kahvaltı ne yaptın diye soruyor, aslında zayıfladıkça beni daha çok beğenmeye başlamıştı, şimdi güzel görünmem umrunda diilGüzel olmuş menün. Afiyet olsun canım artık senin menüleri iki kez değerlendiriyorum
Sağol canım, ben sıkıntılı bir durum görmüyorum aslında çünkü boyu çok uzamış ama eşim tepemde zorla bişeyler yedirmeye çalışıyor. Onu napacağım bilmiyorum. Şimdi de arayıp kahvaltı ne yaptın diye soruyor, aslında zayıfladıkça beni daha çok beğenmeye başlamıştı, şimdi güzel görünmem umrunda diil
dun gec girdim uyarilarinizi yedikten sonra gördüm. sabahlari da kalkmakta sorun yaşıyorum. dun 12 de yattim ozellikle erken kalkabiliyim diye yatakta dondum durdum uykum geldiginde 3.30 du. en kisa zamanda duzelticem. bi yolunu bulmam lazim. ben de memnun degilim halimden.Ama sen benim uyarılarımı hiç dinlemiyorsun ki, kahvaltı yine yok? Dondurmayı bitiremedin gitti. Hem de akşam yemişsin. Menülerini hiç beğenmiyorum canım haberin olsun.
dun gec girdim uyarilarinizi yedikten sonra gördüm. sabahlari da kalkmakta sorun yaşıyorum. dun 12 de yattim ozellikle erken kalkabiliyim diye yatakta dondum durdum uykum geldiginde 3.30 du. en kisa zamanda duzelticem. bi yolunu bulmam lazim. ben de memnun degilim halimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?