Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım ben kötü şeyler imkansız

Arada bir depresif ataklar geliyor can sıkıntısı içimden hiç bişey yapmak gelmiyor. Ama çabuk atlatıyorum Dün akşam öyle bir akşamdı. Örgü yaptım bir sürü, kitap okudum derken geç olmuş yarın bakarım dedim ama bir saattir geçmiş okuyorum. Bakalım cevaplamam ne kadar sürecek

Sanmıyorum canım senin menülerin hep güzel ve kaliteli. Biz çok yediğimiz zaman çok süt olmuyor zaten. Su bile süt yapar. Artık yavaş yavaş hareketleniyor onun da etkisi vardır. Ama senin için rahat olacaksa porsiyon miktarlarını artır biraz. Ve bol bol su iç. Protein ağırlıklı beslen birazda. Eminim bir daha ki aya düzelecektir. Şimdi kafana takacak olursan sütün de azalır.

Çok güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun.

Ama sen benim uyarılarımı hiç dinlemiyorsun ki, kahvaltı yine yok? Dondurmayı bitiremedin gitti. Hem de akşam yemişsin. Menülerini hiç beğenmiyorum canım haberin olsun.

Ada' cım gayet güzel olmuş menün dün de söylemiştim bi daha söyleyeyim o sabah yediğin kızarmış form ekmeği çıkarabilirsin menüden. İki öğün bana hep az geliyor ama sırf sen bana iyi geliyor dediğin için bir şey demiyorum ama hala üç öğün taraftarıyım.

Akşam çok geç olmuş ve patates olmamış. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun.

Yine az yemişsin ama bu kez iyi şeyler hissediyorum yarın inşallah güzel bir sonuç göreceksin tartıda.

Çok güzel bir menü. Afiyet olsun ama o akşam yemeğinin saati ne öyle Çok geç kalmışsın.

Tatlım bu menüyle kilo vermek o kadar zor ki anlatamam. Israrla kahvaltını çok geç yaptığını söylüyorum. Metabolizman böyle alışırsa ileride sana hep problem çıkarır. Akşam yemeğinin saati çok geç. Yediklerinde çok sıkıntı yok ama saatler problemli. Bu konuda tekrar düşün istersen.
Ya bu ay benim bebegimde toplamda 100 gram almış aslnda bnde kndimi kotu hissettim ya sanki benim yuzumdenmis gbi. Doktor normal dedi ama ne bileyim hep 1 er kilo alan bebek birden 100 gram alinca endiselendim
Doktor normal demiş zaten. Diyetten olduğunu düşünüp kendinizi psikolojik olarak etkilemeyin. Yediklerimiz bize kalıyor bebeğe direkt gitmiyor. Ve artık o da yavaş yavaş kendi metabolizmasını oluşturmaya başlıyor. Hareketleniyor. Her bebek her çocuk bir olmaz. Ama dediğim gibi porsiyon miktarlarınızı bir tık artırabilirsiniz.

Afiyet olsun canım harika bir menü olmuş.

Akşamın birazcık geç olmuş onun haricinde menün güzel ama çorba içiyorsan bir öğün ekmek yemesen daha iyi olur. O nedenle birinden biri fazla olmuş akşama.

Akşam ki meyveler hiç olmamış canım. Birde saatin biraz geç olmuş. Güne geç başladığın için otomatik geç gidiyor bütün öğünler.

Akşama kadar güzel gelmişsin ama öğleni atlamış sayıyorum çünkü yoğurttan öğün olmaz. Kuru pastanın tadına da bakmasan iyi olurmuş. Kendini aç bırakmışsın bugün. Daha düzenli beslenmen lazım.

Seni kocaman tebrik ediyorum Burcu harikasın

Haklı olabilirsiniz ama dediğim gibi çok geç yatıyorum ancak uyanabildim. İnşallah kızım biraz daha büyüyp gece uyanmayı bırakırsa bende erken kalkarım ancak.
Ayrıca ben bu hafta nerdeyse 0.1 veya 0.2 verdim neden böyle oldum acaba 94 ten inince vücudum duraklamamı yaptı

Hayır canım duraklama felan olmaz bu aşamada. Dedim yaaa sana sadece yediklerin önemli değil diyette menü saatlerin öğünlerin hepsi önemli. Bence yapamayacak durumda değilsin. Benim tavsiyelerime elinden geldiğince uymaya çalış. Metabolizmanın düzgün çalışması lazım. Senin şu aşamada haftada en az 1 kilo vermen gerekiyor.

Ilk defa geliyorlar evime.. onlar bizi kahvaltiya almislardi...bende aksama alayim diye düşündüm... ayyy cook demi komsumada bir tabak vereyim evde kalmasın pastalar borekler ))
bence fazla canım..ev sahibi olunca az gibi geliyor ana değl
ne örüyorsun canım
benim çocuklar küçükken çok örgü yapardım
çok rahatlatıyor

bence fazla canım..ev sahibi olunca az gibi geliyor ana değl

ne örüyorsun canım
benim çocuklar küçükken çok örgü yapardım
çok rahatlatıyor

Ben çok severim canım örgü işlerini. Aynen terapi gibi. Şuan bebek yeleği örüyorum. Ama normalde bu aralar amigurumi oyuncak işine sardım. Kızıma oyuncaklar örüyorum. Bir tane de bekleyen minder işim var. Hepsi çok şekerler.

***13.TAKIM 558. ETAP*** Etap birincisi

Bademellaa (55.7///) Bildirim yapmadı. İzne ayrılmak istiyor
cankizzzz (93.8/93.3/0.5/%0.53)
Zerra (65.9/64.6/1.3/%1.97)
umudum2 (65.5/64.9/0.6/%0.92)
LAydLiNe (65.6/64.7/0.9/%1.37)
Behmen (75.3/75.1/0.2/%0.27) İzne ayrılmak istiyor
Nurdan1616(66.2/66/0.2/%0.30)
aylahl(82.5/81.7/0.8/%0.97)
ada81(69.1/68.6/0.5/%0.72)
bilmece811 (62.5/61.2/1.3/%2.08) Yeni üye Baş.Tar: 4 Şubat 2018 Baş.Kilosu: 66.8 Hedef: 54
polekey2244(73/71.7/1.3/%1.78) Yeni üye Baş.Tar: 4 Şubat 2018 Baş.Kilosu: 75 Hedef:60

13. Takım ortalaması: %0.991

listemiz bu değilmi bu hafta

a evet çok tatlı oluyorlar ne güzel el yapımı

Aynen canım izne gidenler çıkacak. Bir de free listemiz var yine.

Dün ki menüm
Uyandığımda 08:00
2 hurmA
Sabah 09:00
1 tabak menemen
2 yk lor peyniri
Ara 12:00
1 avuç fındık
1 b süt
Ara 14:00
1 avuç daha fındık
Öğle 16:00
1 kase çorba
Yağsız salata
Akşam 19:00
Yarım kase çorba
6 kanat
Yağsız salata
Ara 21:00
1 elma
1 kase yoğurt

Spor 2 mil lessie
2 buçuk lt su

Güzel olmuş menün. Afiyet olsun canım artık senin menüleri iki kez değerlendiriyorum

Güzel olmuş menün. Afiyet olsun canım artık senin menüleri iki kez değerlendiriyorum
Sağol canım, ben sıkıntılı bir durum görmüyorum aslında çünkü boyu çok uzamış ama eşim tepemde zorla bişeyler yedirmeye çalışıyor. Onu napacağım bilmiyorum. Şimdi de arayıp kahvaltı ne yaptın diye soruyor, aslında zayıfladıkça beni daha çok beğenmeye başlamıştı, şimdi güzel görünmem umrunda diil

Ona çok fark ettirmemeye çalış. Bir süre kontrol eder seni ama sonra vazgeçer. Bu dönemi sıkıntısız halletmen lazım. Emzirdiğin için zaten metabolizman şuan çok hızlı. O yüzden çok dert etme kendine. Onun da gönlünü yap ama tabii abartmadan.

Ama sen benim uyarılarımı hiç dinlemiyorsun ki, kahvaltı yine yok? Dondurmayı bitiremedin gitti. Hem de akşam yemişsin. Menülerini hiç beğenmiyorum canım haberin olsun.
dun gec girdim uyarilarinizi yedikten sonra gördüm. sabahlari da kalkmakta sorun yaşıyorum. dun 12 de yattim ozellikle erken kalkabiliyim diye yatakta dondum durdum uykum geldiginde 3.30 du. en kisa zamanda duzelticem. bi yolunu bulmam lazim. ben de memnun degilim halimden.

İnşallah canım biraz uğraşacaksın ama emin ol her şey çok güzel olacak. Gece erken yatmayı değil de sabah erken kalkmayı dene önce. Çünkü sabah erken kalkarsan ve gün için de uyumazsan akşam zaten uykun gelir erkenden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…