hmm sen bilirsin canim. karacigerimiz az da olsa temizlenmis oldu.zayiflatmasa da
Kızlar ben çok zor kilo veriyorum duraklama falanmı yaşıyorum acaba
Yorgunluk kahvesi yerine kahvaltısı yazmışım :)
Canım menün güzel olmuş28 şubat menüm
Sabah 10.00
1 yumurta suda
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
Öğle 14.00
1 kase yoğurt çorbası
1 kase kereviz salatası
2 ceviz
2 kuru kayısı
Akşam 20.30
4 y k kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 litre su
spor salonu fikri güzel canım değişiklik olur hemsağol canım sanada çook geçmiş olsun , bende çook evdeyim acaba ondan mı ? yarın gidip evimin yakınında spor salonu var orayla konuşacam sırf evden çıkayım bi hareketlilik gelsin iki bayanla konuşurum) biz tayincilerin en büyük sıkıntısı bu gittiğin yerde yeniden cevre edinmek zor ve zaman alıyor
maşallah ne güzel erkencisinteşekkür ederim kızlar
tansiyon iyiymiş değerlere bakmak iyi olur
sinir stres etkileyebilir gerilim tipi başağrısı olur
sağol canım..
erken yatan erken kalkar hesabı..
ben 11 den sonraya kalmam
tavuklar gibi erkenden koyarım başımı yastığa..
ben iğdeyle alıçı karıştırmışım
oh afiyet olsun
patlıcan benim favori sebzem
ne güzel maşallahsağol canım tek gelinim
bi de kızı var..
sabah ameliyata girerken çok üzgündü iyiki yanındayım dedim ..
ama iyidir kız kaynanam
tek görümcem var onu da severim
19 yıllık evliyim hiçbir kötü söz kötü bakışımız olmadı çok şükür
rabbim huzurumuzu bozmasın amin..
canım dikkat et yediklerine ama porsiyonlarını çok da küçültme. Ara öğün mutlaka yap. Bol salata ye. Bu aralar stres de var bildiğim kadarıyla o da etkilemiş olabilir. Bir de bildiğim kadarıyla bebeklerin 6. Ayda doğum kilolarını ikiye katlamalari gerekiyor seninki çok kilo aldıysa ilk zamanlar ondan da olabilir. Cisli bezlerini takip et doyup doymadigini anlamak için. Umarım mamaya gerek kalmadan hallolur canımKızlar bugün çocuk doktoruna gittim oğlum 3 hafta da 200 g almış. Her ay en az 1 kilo rahat alıyordu, diyete başlayalı da üç hafta oldu onla alakalı olur mu ki??? Doktor 2 hafta sonra yine gel eğer kilo almazsa bişeyler yaparız dedi. Mamaya başlamayı kastetti sanırım. Asla mamaya başlamak istemiyorum çocuk doyuyorken. Eşim de diyete başladın ondan oldu deyip duruyor, 6 aydan sonra yapmalıymışım diyet. Ben de alakası yoktur dedim, siz ne düşünüyorsunuz
yorgunluk kahvaltısı ayy çok güldüm bu otomatik düzeltme yüzünden hepBugün ki menüm
11:00
2 yumurta tereyağlı scuuklu
3 zeytin
4 kayısı kuyusu
Bir avuç kuru üzüm
2-3 dilim ananas
20:00
Bir buçuk tabak fırında ıspanak böreği (hamursuz, yumurtalı kıymalı)
Bol salata
Soda
23 gibi bir yorgunluk kahvaltısı yapmayı düşünüyorm
Spor yok
Su 3 ltre
buraya da yağdı biraz ben de bayılırımAnkara da kar yağıyor.. Çok severim
düzeltme gelmiş yoksa topa tutardı herkes seniYorgunluk kahvesi yerine kahvaltısı yazmışım :)
spor salonu fikri güzel canım değişiklik olur hem
maşallah ne güzel erkencisin
ne güzel maşallah
canım dikkat et yediklerine ama porsiyonlarını çok da küçültme. Ara öğün mutlaka yap. Bol salata ye. Bu aralar stres de var bildiğim kadarıyla o da etkilemiş olabilir. Bir de bildiğim kadarıyla bebeklerin 6. Ayda doğum kilolarını ikiye katlamalari gerekiyor seninki çok kilo aldıysa ilk zamanlar ondan da olabilir. Cisli bezlerini takip et doyup doymadigini anlamak için. Umarım mamaya gerek kalmadan hallolur canım
yorgunluk kahvaltısı ayy çok güldüm bu otomatik düzeltme yüzünden hepdedim noluyor
buraya da yağdı biraz ben de bayılırım
düzeltme gelmiş yoksa topa tutardı herkes seni
Eyvah eyvah bilinçaltını temizleyelim canım bu düşüncelerden. Biz yemeyiz ki öyle şeyler hele bu saatteHahaha aslında ne güzel olurdu kahvaltılık dolu sandviç . telefonum bilinç altımı yazmış
ben de ayni canim umudum kalmadi artik. hayirlisi olsun hepimiz icinCanım, eşim polis.. Ben atanamadım ev hanımıyım. Bu gdişle sadece ücretli öğrt. Olarak kalacağım..
gozun aydin canimAnkara da kar yağıyor.. Çok severim
Yine de umudunuzu yitirmeyinben de ayni canim umudum kalmadi artik. hayirlisi olsun hepimiz icin
Yok yok yemem canım :)Eyvah eyvah bilinçaltını temizleyelim canım bu düşüncelerden. Biz yemeyiz ki öyle şeyler hele bu saatte
ben de ayni canim umudum kalmadi artik. hayirlisi olsun hepimiz icin
sagol canim insallahYine de umudunuzu yitirmeyin
Her gün bir değişiklik yapıyorlar belki bir gün atanırsınız
beden eğitimi canim.Yok yok yemem canım :)
Senin branş neydi canım. Unutuyorum hep..
iyi geceler canim sanadaHepinize iyi geceler Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?