Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cok iyi yapmissin canim bravo

Aynen canım çok misafirim olur çok şükür
Çokta gidilcek yerlerim var yani sülale kalabalık birde günlerim var iki tane
Yapmayıda yemeyide çok severim ama kendimi frenliyorum evdekilerde düşkün değil yemeye gelen misafirim eksik olmaz eş dost akraba derken tükeniyor bazen de buzluğa atarım

canim problem çıkarır demissin. ne tur sorun olabilir merak ettim

canim problem çıkarır demissin. ne tur sorun olabilir merak ettim

Kilo alıp verme konusunda problem çıkar canım. Kolay kilo alır ama vermesi bir o kadar zor olur. Düşünsene her akşam geç yediğini ve sabahları geç kahvaltı yaptığını metabolizmanın geç başladığını. Akşamları vücut kendini dinlenmeye alıyor biz istesek de istemesek de. Metabolizma yavaşlıyor. İlk gençlik yıllarımızı düşün. Ben 20 li yaşlarımda yer yer kilo almazdım. Bir öğünde bir somun ekmeği yiyip kalkmışlığım vardır. Sonrasında yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor. Bunun üzerine bir de dengesiz beslendiğimizi var sayarsak kilo problemi çıkıyor ortaya.

hosgeldin canim

kızımı gönderdimmm şimdi kızımın odasını dökecem o mini minnak oyuncaklarla savaşıp derleyip topluyacam ...işim bitince gelirimmmm
kolay gelsin canım
Üff bende temizlik yapmaktan nefret ediyırum.
Yemeği on çeşit yaparım bir saatte ama söz konusu temzlk olunca sevemedim bir türlü
temizlik kısmında bende çok gönüllü değilim
ama temizlenmiş eve bayılırım

gecmis olsun canim.
kolay atlatirsin insallah. benm de bitiyo zor toparladim kendimi abur cubur istedim hep.
inşallah canım sağol
oo ne guzel hic arkadasa ihtiyac duymazsiniz.
kalabalık aileler daha eglenceli oluyo. insana cok sey katiyor. en basiti paylasmayi öğretiyor. sanslisiniz.
aynen öyle canım tavsiye ederim
çok güzel misafir berekettir canım

güzel tesadüfler kızın oğlak burcu ben kova )
Kovalarla çok iyi anlaşırım. Demek ki sebebi buymuş. Hep en sevdiklerim en yakınlarım ya kovadır ya terazi Bil bakalım benim burcum ne?

kızımı gönderdimmm şimdi kızımın odasını dökecem o mini minnak oyuncaklarla savaşıp derleyip topluyacam ...işim bitince gelirimmmm
Ayyy sorma bizim çocuk odamız savaş alanı gibi. Benim de bir ara girip oyuncakları tasniflemem lazım. Hele o minik minnak oyuncaklar beni benden alıyor. Hem çok pahalı şeyler hem de minicikler

Üff bende temizlik yapmaktan nefret ediyırum.
Yemeği on çeşit yaparım bir saatte ama söz konusu temzlk olunca sevemedim bir türlü
Ben hiç birisini sevmem ama yapınca yemeklerim çok lezzetli olur, temizleyince de pırıl pırıl olur Ama hiç sevmedim sevemeyeceğim galiba ev işlerini. Bana bol doğa olsun, gezeyim dolaşayım, kamp kurayım, bisiklet süreyim, o sinema benim bu tiyatro senin. Ohhhh valla keşke çok zengin olsaymışım.

hmm anladim canim cok haklisin.
psikolojik olarak bile etkiliyo. ben mutlu oluyorum. belki de, erken kalmayi isteyip basardigimdan mutluyumdur bilemiyorum.

Merhaba 13.takımcım
keyifli kilo vermeler dilerim

Burayı ben de biliyorum canım. Maksat acaba hani biz kiloluyuz yaaaa belki bir faydamız olur diye yeni bir tez oluşturmak. Kafam tersine çalışıyor biraz
Laydim kaptanım,
ben sana yazmadım o mesajı, üyeyi yönlendirmek içindi ve senin o güzel kollarınla üyeyi sarıp sarmalayacağını bildiğimden, mesajını da iliştiriverdim ki gözden kaçırmasın

Canımsın Moni kaptanım

Ben yanlış anlamışım özür olsun

Acaba dedim hep kilo verdiriyoruz, kilo aldırabilir miyiz

Terazi toprak gurubuyla iyi anlaşır diye biliyorum bunlarda boğa kova başak sanırım
Pek ilgim yoktur ama inanırım helede yıldıznameye

Burçlara inanırım canım çünkü gerçekten etkileyiciler. Ama o günlük burç yorumları felan hikaye. Karakter analizlerinde burçlar ve isimler favorimdir. Ama iş fal, geleceği tahmin etme konusuna gelince inanmam o tür şeylere.

Ateş grubundanım. Kova ve terazi hava gurubu. Oksijen ateşi alevlendirir yaaa öyle düşünelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…